Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že začaly velké otřesy – otřesy vlád, otřesy církví, otřesy národů, otřesy ekonomik a otřesy všeho v tomto bezbožném systému. Otřesy jsou nezbytné k tomu, aby z vás setřásly zajetí a otroctví, které jste snášely celý svůj život. Generace za generací žily v těchto lžích a myslely si, že je to normální, a nikdy nebojovaly za svobody, které jim již patřily.

Mé děti, toto zlo se opakovalo znovu a znovu a dnes se pořád rychlým tempem zvětšuje. Vaši nepřátelé viděli, že prohrávají, a chtěli zvýšit rychlost, aby způsobili ještě větší poškození a rychleji převzali kontrolu nad tímto světem. Byli příliš netrpěliví, než aby čekali na původně nastavený čas, který byl příliš daleko, takže to změnili a prosadili své programy rychlostí vln, řekli byste.

Chtěli zastavit probuzení, zastavit oživení, zastavit čas Mé Slávy na této Zemi a zastavit čas Mé církve. Zkoušeli vše, co mohli, ale neuspěli, protože tolik z vás stále věří. Stále se modlíte. Každý den přibývají do Mého království další. To podle nich nebylo možné, protože jsou ve svých očích příliš chytří a inteligentní na to, aby jejich plány nefungovaly.

Jsou jako bohové, jak jim bylo řečeno, a byla jim dána moc být jako jeden. Protivník je nejen oklamal, aby tomu uvěřili, ale oklamali i část světa, aby tomu uvěřil též. Věří, že mají moc, protože mají peníze potřebné k dosažení čehokoli, co chtějí. Váš protivník, ďábel, využil v průběhu let různé lidi, aby se pokusili uskutečnit stejný plán, který nikdy nefunguje – svrhnout Mne. Ale to se nikdy nestane.

Mé děti, nevidíte, jak vaši nepřátelé selhávají? Nevidíte je padat? Nevidíte, jak rezignují? Nevidíte, že jsou někteří odstraněni? Nevidíte, jak v živém televizním vysílání uklouzávají a stále více se prozrazují? Nevidíte, že vaši nepřátelé vždy prohrávají a já vždy vyhrávám?

Mé děti, až to budete vědět jistě, přestane strach, který jste měly, a přijde radost. Stůjte na Mém Slovu. Co říkám, je pravda. Sledujte, jak vás pravda osvobodí, praví Pán, váš Vykupitel.

Francie se chystá být ve zprávách z významného důvodu. Prezidenta obklopí velký skandál. Dívejte se, jak ho odstraním, praví Pán zástupů.

Sledujte Kanadu a Austrálii kvůli velkým politickým změnám. Temnota zasáhla mocenská místa vašich nepřátel a v tuto hodinu jsou odstraňováni další a další, říká Pán zástupů.

V Africe, zejména v Egyptě, se chystá něco významného. Sledujte, jak probíhá výměna a otřesy.

Prezident Zelenskij bude demaskován a bude svržen.

Dívejte se na "the Biden." Stane se něco významného.

Světoví lídři se náhle vymění. Moje ruka se pohybuje, abych je všechny odstranil, praví Pán zástupů.

Dojde k velké prachové bouři. Podívejte se na toto místo. K vidění budu i další události, chystají se tam mnohá odhalení.

Jste připraveny Mé děti, na tyto změny? Mé děti, prosím: Je čas zaujmout své místo. Někteří by hned vyskočili a řekli ANO, ale zamyslete se nad touto otázkou: Jste připraveni na to, že vše, co považujete za normální, se náhle změní? Ekonomika, vládní moc, církve a vše ostatní, co znáte, nezůstanou stejné. Odpovíte ještě ano?

 

Ti v mém ostatku řeknou ANO. Ti, kteří si hrají na církev, řeknou NE, stejně jako zbytek světa. Ale, mé děti, nyní vás připravuji na to, abyste si vzaly zpět vše, co je vaše, abyste přijaly to, co vám po celou dobu patřilo, abyste přijaly své svobody, svá uzdravení, majetek a finance a abyste šly a byly požehnáním, jakým jsem zamýšlel, abyste byly. Jděte a požehnejte národům. Ukažte jim Mou slávu.

Moje Spojené státy, buďte připravené. Scenérie vašeho národa se brzy změní díky vaší dobré vládě, změně soudce, prezidentské změně a ekonomické změně.

Všechno, co vám říkali, že za tím tento národ stojí, ale nestál, bude najednou pryč. Moje ruka odstraňuje jejich památky, jejich symboly, jejich zákony, jejich lékařský průmysl, jejich potravinářský průmysl, jejich zprávy a jejich ekonomiky.

Jejich lži jsou odhalovány, popírány a ničeny. Můj národ se znovu rodí. Můj národ stoupá výš. Můj národ naplní své povolání na této Zemi. Takže, Mé děti, radujte se v těchto dnech, protože Mě uvidíte jako nikdy předtím, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/leaders-all-over-the-world-will-suddenly-change