Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby předstoupily přímo přede Mne – svatě choďte, protože Já jsem Svatý. Pane, jak máme chodit svatě? Jak to máme udělat, když ani nevíme, jak to vypadá? Mé děti, jsem váš učitel. Naučím vás, jak trávit čas se Mnou a učit se, jak chodit, mluvit, přebírat autoritu, žít svatě, přijímat ode Mne, bojovat v armádě Páně a jak být dítětem Nejvyššího Boha. Všechny tyto věci, o které jsem vás požádal, nedělám těžkými a již jsem vám dal schopnost je dělat.

Svatý neznamená, že musíte být perfektní a nikdy neuděláte chybu. Ne, svaté znamená jít těsně u Mě, přijmout takovou úroveň Mé Slávy, o níž je pro vašeho nepřítele těžké vás okrást – je těžké na vás nasadit řetězy strachu a sklíčenosti. Zkusí to, ale selže a nebude vás moci mít za své otroky. Ne, Mé děti, vylévám svou Slávu a ptám se: Kdo je připraven a ochoten poslechnout a přijmout vše, co pro vás mám? Mé děti, jděte se Mnou; rosťte se Mnou a já vám ukážu, jak žít v Mé slávě, říká Pán, váš Vykupitel.

Katapult: Znovu říkám, že toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Chystají se velké politické nepokoje. Vaši nepřátelé přijdou o místa, o nichž si nikdy nemysleli, že by je někdy mohli ztratit. Ztratí moc všude, kde si nikdy nemysleli, že by k tomu mohlo dojít. Mnoho známých politických osobností, které jsou ve vládě dlouhou dobu, bude sesazeno. Je mnoho kongresmanů a kongresmanek, kteří si mysleli, že mají zaručené výhry, ale velkým způsobem prohrají. Někteří z těchto lidí léta vyhrávají a najednou prohrají. Moje ruka se pohybuje proti nim a mnozí zažijí porážku, jakou nikdy neviděli přicházet.

Mé děti, vyhlašujete ve svých státech vítězství. Vezměte svou autoritu hned teď a použijte ji a nevěřte pouze svým hlasům. Důvěřujte Mně. Modlete se a postavte se za volby a volební integritu. Přestaňte si stěžovat na to, co dělají, a zabraňte jim, aby toho dosáhli – modlitbou. Žádné podvádění nemůže zastavit sílu modlitby věřícího.

Pane, mnozí se diví minulým volbám – volbám, které byly ukradeny. Jak můžeme jít vpřed a mít další? Mé děti, věřte Mi. Volby roku 2020 se blíží k pádu. Budou vymazány, odhaleny a zničeny. Všechno, co se vám od té doby stalo, přestane existovat. Stůjte tedy pevně, stůjte v modlitbách a věřte, že vítězství je vaše. Tento národ je můj a dal jsem vám ho jako dar. Vezměte svůj dar a už nikdy nedopusťte, aby se to stalo znovu. Nedovolte jim, aby vyřadili z vaší vlády Mne. Pak sledujte, co pro tento národ udělám.

Mé děti, připravte se. Ještě jste nic neviděly. To nejlepší pro tento národ teprve přijde, praví Pán zástupů.

Hackeři: toto slovo bude ve vašich zprávách. Odhalení zastaví další pokusy ukrást tento národ.

Z Gruzie přijdou hlavní zprávy. Čeká se očista.

Chystá se mnoho změn a v mnoha státech budou nepokoje. Dojde ke změnám vlád, jaké jste nikdy neviděly přicházet. Guvernéři se nebudou měnit ani na volebních lístcích, říká Pán zástupů.

Raketová palba bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

V živém televizním vysílání dojde k velké nehodě, kterou vaši nepřátelé nebudou moci skrýt ani popřít. Jejich vyprávění selhává a rozpadá se. Jsou odhalováni a jejich plány se před nimi hroutí.

Sledujte Nancy Pelosiovou. Zažije velký pád a velké selhání a ztratí víc, než si myslí.

Vlastenecké hnutí začalo a jeho intenzita bude narůstat. Vaši nepřátelé se budou zoufale snažit vyvolat občanské nepokoje, protože chtějí zastavit instalaci prezidenta a zabránit tomu, aby převládla červená barva. Ale nemohou zastavit tsunami, která přichází, ani dokonalou bouři, která na ně už přišla, říká Pán.

 

Vůdci vlád proti sobě budou vystupovat výbušně. Sledujte, jak se navzájem odrovnávají.

"Klokaní dvůr": tato fráze bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Zjevných známek obstrukcí, lhaní, podvádění a kradení vašich voleb si brzy všimnou po celém světě. Někdo to všechno má a všechno se to chystá vypustit na veřejnost.

Známé podhůří budou ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Minneapolis se brzy objeví ve zprávách. Minnesota je očišťována od jedovatého jedu, který držel tento stát spoutaný přes jeho vedení. Vše v tomto státě vybuchne a to odstraní veškerou korupci.

Wisconsin, Michigan, Georgia, Arizona a Pensylvánie: Očista a obnova všeho, a co bylo ukradeno, vám bude vráceno.

V Kalifornii brzy dojde k velkým nepokojům. To bude pro vás dobré, Mé děti. Senátoři budou odstraněni. Kongresmani a kongresmanky prohrají. Váš guvernér bude odstraněn. V Kalifornii uvidíte probuzení a bude vidět i červená barva, říká Pán.

Otřesy přicházejí jako nikdy předtím, tak se držte, mé děti. Přichází mnoho věcí, které neuvidíte přicházet. Obři padají a nic nemůže zastavit jejich směřování k porážce. Tak se připravte na změnu, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-best-is-yet-to-come-for-my-nation