Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste vstaly ze svých míst porážek, z minulých neúspěchů, strachu, pochybností, starostí, nevíry, z toho, že jste byly obětí a byly jste vaším protivníkem zotročeny všemi jeho klamnými způsoby.

Jste Mé děti a toto jsou dny, kdy budete silné v Pánu a v Mé moci, ne ve své vlastní. Vítězství bylo vybojováno, tak ho oslavujte, mluvte o něm, nikdy nepolevujte ani se nevzdávejte a nikdy nepřijímejte porážku, bez ohledu na to, jak se cítíte nebo co vám říkají okolnosti. Toto je den, který jsem učinil, tak se veselte a radujte se z něj.

Mé děti, brzy dojde k mnoha změnám najednou, takže buďte připraveny a buďte hotovy vidět a slyšet věci, které jste nikdy nepovažovaly za možné.

Toto jsou dny, kdy se mocná armáda pohybuje přes vaši zemi, bere zpět území a moc a odhaluje infiltrátory, aby mohla být v tomto národě uplatněna spravedlnost a aby mohl získat zpět to, co bylo ukradeno. Můj národ povstává. Velké otřesy začaly ničit řetězy, které ho drží a snaží se ho srazit na kolena, aby ho ten poslední výstřel zničil jednou provždy. Mé děti, vaši nepřátelé budou litovat, že zabrali můj národ, byť jen na jediný den. Vaši nepřátelé budou přímo před vámi stále víc klopýtat a padat. Nikdo z nich nebude pokračovat ve svém postoji nebo plánech proti Mně, proti vám ani proti tomuto národu, praví Pán, váš Vykupitel.

Asfalt: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

V New Yorku dojde k velkému rozruchu. Dávejte pozor! Guvernér padne a mnoho vůdců, kteří tento stát zadržují, ho už nebudou moci držet. Vaši nepřátelé se velmi bojí, že by mohli tento stát ztratit. V tom velkém městě je ukryto mnoho temných tajemství a všechna budou odhalena. Moje světlo odhalí všechny špinavé krysy a vše, co se snažily skrýt. V New York City se odehrají velké otřesy, ze kterých se vaši nepřátelé nevzpamatují. Takže, Mým dětem, které v New Yorku žijí: Sledujte, jak ti bezbožní vládci před vámi padají. Já váš stát osvobozuji, praví Pán.

V CNN dojde k velké nehodě. Zapojený mikrofon zachytí někoho, kdo říká něco, co nikdy nechtěli, aby někdo slyšel, a dokončí jejich konečné odstranění.

CBS má potíže. Objeví se výbušné důkazy o tom, jak lhali a snažili se skrývat volební podvody; řeklo by se, že jejich ruce budou chyceny ve sklenici se sušenkami.

Toto jsou dny, kdy mnoho zpravodajských stanic dostává jeden zásah za druhým, a už už z nich nevzpamatují. Všichni lháři budou odhaleni, praví Pán zástupů.

Hiawatha bude ve vašich zprávách. Říkám toto jméno znovu, protože se tam chystá něco významného.

Hillary Clintonová se chystá vystoupit a říct něco, co ji prozradí. Jezábel je na padnutí. Oznamovatel má důkazy, které ji sundají jednou provždy a veřejnost všechno uslyší, říká Pán.

Harrisburg bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Vlk se objeví ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Sledujte to! Agent CIA bude odhalen a odstartuje to jejich pád. Jejich hradby se kolem nich bortí. Ukáže to pravdu o tom, co proti vám dělají, oh, Spojené státy. Odhaluji všechny agentury pracující proti vám a všechny, kteří vymysleli plány, jak okrást a zničit Můj národ. Odhalím všechny, kteří tento národ zradili nebo pomohli „the Bidenovi“ a vládě Jednoho světa. To zahrnuje Čínu a všechny, kteří jsou proti vám a snaží se tento národ ukrást. Rozsudky na vaše nepřátele dopadnou a nebude možné to zastavit, říká Pán zástupů.

Spravedlnosti se bude v Mém národě znovu sloužit. Každý soudce, který je proti Mně, bude brzy odstraněn.

U Nejvyššího soudu se chystá otřes.

Merrick Garland: Říkám toto jméno znovu. Přichází na tebe soud. Už nejsi v bezpečí a odstraňuji tě Já, praví Pán zástupů.

Bude odhalen skandál, tak sledujte Pentagon a pamatujte si, co jsem řekl. Svou rukou ho odstraňuji a čistím, praví Pán.

Hraběnka bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

"Missile fire": tento výraz bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

V mnoha arabských zemích dojde k výbuchům. Podívejte se, o co se budou snažit v listopadu. Nebude to fungovat.

Mé děti, vstupte do modlitby a říkejte, co potřebuji, abyste říkaly. Už žádné stěžování si na všechno, co se děje. O tom už vím. Dělám již něco kolem všeho, co se váš nepřítel pokusil spáchat proti vám a vašim národům. Použijte svá ústa proti svým nepřátelům jako zbraň. Jdu si pro ně, tak si pamatujte, že pokaždé vyhraju. Vaše vítězství budou brzy vidět, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-enemies-are-about-to-regret-taking-my-nation-even-for-one-day