Neboť Já, Pán, dnes svým dětem připomínám, že to na světě není takové, jak se zdá. Nenechte se tedy odradit. Nenechte se pohnout. Nepodléhejte strachu. Nepromlouvejte porážku. Nedělejte si starosti a nepodléhejte sklíčenosti.

Mé děti, jste v klíčovém bodu obratu lidských dějin. Vím, že je těžké to pochopit a pro některé je těžké vidět, že se něco změní. Ale slibuji vám, že změna přichází a bude to nepopsatelná změna.

Taková změna bude pro většinu lidí těžko pochopitelná. Pro některé bude příliš těžké ji přijmout. Ne každý bude z těchto změn nadšený. Až pohnu svou rukou, nebude celá Moje církev na té správné straně. Ne všechny Mé děti Mého Syna přijmou. Nebudou akceptovat vládní změny. Nebudou akceptovat ekonomické změny. Zaslepenci budou odstraněni, ale je to jejich volba, čemu věří – jejich lidskému uvažování a náboženství, nebo Mně a tomu, co dělám. Přichází velká změna, která způsobí velké rozdělení ve světě i v Mé církvi.

Varoval jsem před tímto časem a nyní je tento čas u vás, mé děti. Vstupte tedy do modliteb. Dostaňte se do Mého slova jako nikdy předtím. Poznejte, kým doopravdy jsem, a Já vám dám klid a odpočinek a dostanete odměnu. Zažijete Boha průlomů způsoby, jaké jste dosud nikdy nezakusily. Tak se připravte na změnu, Mé děti. Přijměte tuto změnu.

Velký exodus je u vás a vše se náhle změní. Připravte se tedy na to, že věci se náhle začnou dít, když to nejméně čekáte. Nikdo nezná přesný den ani hodinu, ale, Mé děti, budete znát čas a roční období a ten čas už přišel. Změňte tedy svůj způsob nazírání na dnešní svět, a změňte způsob, jakým žijete své životy, pokud je nežijete pro Mne. Moje ruka se teď pohybuje, tak se neodvracejte. Běžte ke Mně a sledujte, co pro vás udělám, praví Pán, váš Vykupitel.

Ve Westminsteru se chystá velký incident. Něco, co nikdo neviděl přicházet, praví Pán.

Velikost: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Winehurst: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Na Ukrajině bude odhaleno něco významného. Mnoho věcí bylo skryto a přikryto a já pohybuji svou rukou, abych to všechno odhalil. Putin je používán k zastavení něčeho,co jste nemohly vidět, Mé děti. Je užíván k odhalování ohavných zločinů, které ti lidé v této zemi páchali. Šli proti vám, Spojené státy, a vaše podvodná vláda pomáhala Ukrajině, aby k tomu došlo. Byl naplánován útok proti vám, zlověstné spiknutí, ale mám lidi na místech, o kterých nevíte, aby tyto plány i tyto útoky proti vám zastavili. Nebudou mít volnou cestu a já to všechno před světem odhaluji, praví Pán zástupů.

"Hunker down"/Dřepnout si: tento výraz bude použit ve vašich zprávách z významného důvodu.

Čeká nás vojenská akce. Dělají se kroky k zastavení toho, co se v tomto národě chystá. Mé děti, stůjte a modlete se za tento národ, za jeho ochranu a vysvobození z rukou ničemných lidí, které vidíte před sebou. Sestupují všichni ti, kteří stojí před vámi a vzdorují Mi, praví Pán zástupů.

Chystá se situace s rukojmími. Není to tak, jak to vypadá. Podívejte se na to místo, protože odhalení se blíží k místu výbuchu. Odhaluji to všechno, praví Pán.

Mějte oči na východním pobřeží. Chystá se něco významného a vy to poznáte, jakmile to uvidíte.

Manheim: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Dědictví: toto slovo bude také ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

"The Biden": znovu spadne, doslova, v živém televizním vysílání. To vám bude signalizovat jeho konečný pád z jeho mocenského křesla, říká Pán.

Rhine: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Vody se pohybují, Mé děti, aby odhalily to, co bylo skryté.

Pes bude ve vašich zprávách a důvod vás možná překvapí, ale bude to signalizovat, že se ve vašem vedení něco chystá.

Něco se stane s Nancy Pelosi a Chuckem Schumerem. Tuto ránu nepřežijí a nevzpamatují se z ní.

Do této podvodné vlády přicházejí velké změny, které nebudou schopni zvládnout. Sledujte, jak prohrávají, a sledujte, jak ztrácejí rozum. V příštích dnech učiní zoufalá rozhodnutí. To, co říkají, bude zaznamenáváno a jejich zrádné činy budou zastaveny. Neuspějí se svými plány proti vám, Spojené státy.

Sledujte, jak se trhy propadají a krachují. Podívejte se na nedostatek: Bude to vypadat, že je mnohem horší. Sledujte, jak vaše nepřátele zasáhne strach. Už to nebudou moci skrývat. Budou se snažit lhát o trzích. Budou se snažit lhát o volbách. Pokusí se lhát o nedostatku, ale některým to náhodou v živém televizním vysílání uklouzne a řeknou pravdu. Svět začne křičet na lháře, zloděje a vrahy a bude požadovat jejich odstranění.

Moje děti, nechal jsem je stát uprostřed jeviště, abych je nechal na centrálním jevišti padnout. Jejich pád se blíží, ale nebude takový, jaký si myslíte, že bude. Bude mnohem větší.

Stůjte na svém. Stůjte na Mém Slovu a stůjte se Mnou. Vše se otřásá a mění se teď k vašemu dobru, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-enemies-plans-will-not-succeed-against-this-nation