Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby si vzaly zpět svou autoritu a přijaly zpět své národy v Mém jménu. Nikdy nepřijímejte porážku. Jste dětmi Nejvyššího Boha. Víte, komu patříte. Patříte Mně. Přijměte vítězství, které jsem vyhlásil a nařídil. Prolil jsem za vás svou krev. Ta krev byla prolita a to vítězství je již zaručeno.

Spojené státy americké jsou Mým národem a nebudou ukradeny. Bez ohledu na to, jak se to jevilo, Mé děti, váš národ není jejich. Váš národ nebyl ukraden. Možná to tak vypadalo, ale nechal jsem vaše nepřátele, aby si mysleli, že vyhráli. Porazily je jejich vlastní činy. Padli svými vlastními meči. Padli do všech pastí a byli chyceni při činu.

Takže dnes prohlaste, že vítězství je vaše. Prohlaste, že Spojené státy americké již nejsou rozděleny a již nejsou poraženy. Již nejsou pod kontrolou vlády Jednoho světa. Spojené státy jsou svobodné, protože koho Syn osvobodí, je skutečně svobodným. Takže, Mé děti, prohlašujte a vyhlašujte se Mnou ještě dnes: Spojené státy jsou svobodné. Spojené státy jsou světlem a majákem v tomto světě, který bude zářit jasněji než kdykoli předtím. Světlo bude zářit a slovo Všemohoucího Boha bude z tohoto národa vycházet bez překážek jako nikdy předtím.

Oživení je tady. Je tu probuzení. Je tady Moje obnova. Uvidíte, jak padnou vaši nepřátelé, u nichž jste si ani nepomysleli, že by k tomu mohlo dojít. Dávám a přináším vašim národům změny, tak je dnes přijměte. Přijměte ty změny. Přijměte ty náhlé události. Přijměte svá vítězství a přijměte Mě. Přijměte své nové hlavní město. Přijměte, že právoplatný prezident převezme zpátky své místo v pravomoci, kterou jsem mu dal. Přijměte novou Sněmovnu reprezentantů. Přijměte nový Senát. Přijměte nový Nejvyšší soud a nového šéfa. Přijímejte a nedovolte, aby z vašich úst někdy vyšla porážka. Promlouvejte jen vítězství a mluvte pouze ve jménu a skrze jméno Ježíš, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/victory-for-this-nation