Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že vstupujete do doby, kdy všichni vaši nepřátelé před vámi padnou. Vstoupily jste do doby, kdy vše, co bylo ukradeno, bude vráceno. Vstoupily jste do času obnovy. Vstoupily jste do doby velkých vítězství a velké porážky vašich nepřátel. Ano, ta doba je teď.

Mé děti, uvidíte pohyb Mé ruky. Svět bude vědět, že to mohl udělat pouze ten jediný, pravý Bůh. Pouze Velký JÁ JSEM získá uznání za tyto změny, které teď nastávají.

Ano, probíhají vojenské akce. Provádějí se pohyby. Používám mnoho mužů a žen, kteří se odvažují stát, kteří se odvažují uvěřit, že JÁ JSEM Bůh nad celým tímto světem. Svět spolu s vašimi nepřáteli bude vědět, že stále žiji. Ano, existuji, a ano, jsem proti nim.

Mé národy mít nemohou. Nemohou mít Mé děti. Nemohou mít Mé lidi. Nemohou mít kontrolu nad tímto světem a nade vším v něm. Brzy si uvědomí, že jsou pouhými muži a všechna moc, jakou mysleli, že mají, proti Mně nestačí. V mých očích jsou jako červi. Ohledně zla, které způsobili, a zrádných činů, které spáchali: Mysleli si, že jsou neporazitelní, ale nejsou. Proti Mně nejsou nic, praví Pán zástupů.

Děti moje, připravte se na jejich pád, bude velký. Temnota je přemáhá. Budou se snažit zůstat důležití. Budou se snažit zůstat u moci a někteří to budou dělat do svého posledního dechu zde na této Zemi. To se mnohým z nich teprve stane. Nastal čas, aby Anděl smrti udeřil. Je čas velkého soudu, který bude vidět a slyšet.

Mé děti, JÁ JSEM soudcem nad celou Zemí. Vynáším nad ní rozsudky a spravedlnosti bude učiněno zadost. Nebojte se tedy toho, co uvidíte. Připomínejte si tato slova. Připomeňte si, že „Bůh, který zachránil izraelský národ před Egypťany, je stále tím stejným Bohem tohoto světa a nyní vysvobozuje i nás“. Vážně si pamatujte, kdo jsem a co jsem udělal ve svém slovu pro Můj lid. Pamatujte na Mou Krevní smlouvu, kterou s vámi mám, kterou nemohu změnit a ani bych to neudělal. Slíbil jsem vám vítězství, tak je nyní přijměte, praví Pán, váš Vykupitel.

Amsterdam: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Spadne hradba a bude to ve vašich zprávách. Vzpomeňte si na hradby Jericha. To pro vás bude signál, že všechny jejich zdi jsou dole a oni padnou stejně jako zdi, které je kdysi obklopovaly.

Netopýr bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Kambodža bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Íránská vláda je na spadnutí a nebude jediná. Mnoho vlád na celém světě padne, říká Pán zástupů.

Hodgkins: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Notre Dame bude opět ve zprávách.

Bude odhalen další skandál a v tuto hodinu bude odhaleno více univerzit, říká Pán.

Vám, Spojené státy: univerzity v této zemi ukryly věci, které se chystám odhalit. Neustále byly páchány ohavné zločiny, zlověstná spiknutí, a ano, vlastizrádné činy. Pohybuji se po této zemi a v univerzitách, které byly použity proti vám. Čistím vzdělávací systém. Mnoho profesorů bude odstraněno. Někteří odejdou do důchodu. Někteří odstoupí, ale nebude to jejich volba. Budou vyhnáni Mnou, protože Má přítomnost způsobí probuzení ve školách celého tohoto národa, říká Pán zástupů.

Kamala bude propuštěna. Uvidíte její pád. Uvidíte, jak na ni přichází jedno odhalení za druhým. Ach ano, hyena padne. Už se nebude smát, posmívat se Mi ani okrádat Můj národ. Nyní je zde soud, praví Pán zástupů.

Flockhart: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Japonsko bude v hlavních zprávách.

Brazílie: Pravda přichází. Vaše volby budou zrušeny. Ukradli vám je a Já je všechny odstraním, praví Pán.

Přilby budou ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Vermont bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

New Hampshire: Pravda odhalí každou lež a ti, kteří u vás kradli, už krást nebudou.

"Nebezpečné podmínky": tento výraz bude použit ve vašich zprávách, ale ne pro to, co si myslíte.

V Antarktidě bude brzy odhaleno to, co tam vaši nepřátelé dělali. Mnoho věcí bylo skryto, ale nezůstanou tak během této doby velkých odhalení, říká Pán.

Kariérní politici už nebudou. Zlo, které drželo tento národ v zajetí, to zlo i jeho moc byly zlomeny. Tak teď nepřestávejte křičet. Nepřestávejte teď věřit. Tento národ je můj a dal jsem ho vám, tak přijměte tento národ a nikdy nedovolte, aby vám ho kdokoli ukradl, ani vaše svobody. Jsem váš mstitel, protože odplata je Moje a byla vykonána.

Porážka vašich nepřátel bude větší, než jste si mysleli, že by mohla být.

Přijměte tedy svůj exodus. Přijměte dnes své svobody, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/career-politicians-will-be-no-more