Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem: probuďte se, napřimte se, vstaňte a začněte bojovat dobrý boj víry, pokud jste tak ještě neučinily. Už žádný život podobný světu. Už žádné mluvení a chození podobné těm jejich, žádné myšlení podobné tomu jejich, žádná touha po tom, po čem oni touží, ani žádné důvěřování tomu, čemu oni důvěřují: Není už žádný čas, děti. Opusťte rychle cesty světa.

Běda těm v těle Kristově, kteří odmítají naslouchat Mým prorokům, kteří odmítají naslouchat Mým slovům a kteří se rozhodli zůstat v náboženském smýšlení. Změna přichází a vy na tuto změnu nebudete připraveni. Někteří z vás budou na straně soudu, protože se nelišíte od světa.

Je čas, aby se Mé děti a Mé tělo spojily. Je čas na obnovu. Je čas na oživení. Je čas na Mou slávu. Většina se na tom bude podílet, ale někteří ne. Odmítnou poslouchat Má Slova. Někteří z církve jsou hypnotizováni lidskými doktrínami, takže se nebudou chtít účastnit. Nebudou věřit, že je to ode Mne. Bůh nedělá zázraky, říkají. Bůh neobnovuje, říkají. Bůh to udělal jen na počátku času, protože to potřeboval, říkají.

Ale nevěnují pozornost Mému psanému slovu a tomu, co říká: že se neměním. Neměním slova, která vycházejí z Mých rtů. Moje slovo říká, že jsem stejný včera, dnes a navěky, ale oni věří slovům svých pastorů víc než těm Mým. Pane, jak je to možné? Protože některé z Mých dětí jsou sváděny lidskými naukami, cítí se díky tomu lépe. Klapky byly nasazeny, aniž by si to uvědomovaly. Líbí se jim, kde jsou. Líbí se jim, co slyší, takže nebudou chtít změnu.

Neuvidí Mě a nepoznají, kdy jsem to Já. Velké odloučení je nyní na vás, Mé děti, a je čas vybrat si, na které straně jste. Je čas mít obě nohy mimo svět nebo obě nohy v něm. Už nic vlažného.

Ne, čas už není. Z nebe prší můj čerstvý oheň, abych obnovil vaše duše, uzdravil, co bylo zlomeno, a vrátil vám vše, co bylo ukradeno. Ano, stále jsem ten, který vysvobozuje. Stále jsem Velký JÁ JSEM. Jsem stále ten, který uzdravuje. Stále jsem ten, který zajišťuje. Stále jsem ten Bůh, který zachraňuje a obnovuje.

Takže, Mé děti, připravte se. Je čas pro Mou církev a ne pro vládu Jednoho světa. To oni padnou před vámi. Každý vůdce, každá vláda a všichni, kdo si myslí, že tomuto světu šéfují, padnou. Padnou ti, kteří infiltrovali církve a sváděli je. V Mém těle začaly velké otřesy, protože své tělo čistím pro svou slávu.

Přijměte tedy tato slova. Přijměte Mou slávu. Přijměte Mou obnovu. Přijměte to, kým jste v Kristu. Přijměte Mou sílu. Mé děti, nyní je čas znát Mé slovo jako nikdy předtím, protože ho budete potřebovat kvůli tomu, co přichází. Nebojte se. Toto nejsou slova, která by měla vzbuzovat strach, ale slova, která by měla vyvolat oslavy, protože pád obrů je tady.

Pane, to jsou tvrdá slova, která říkáš. Ne, mé děti, nejsou drsná. Jsou nezbytná pro to, co přichází. Připravte se na dopad toho a připravte se na změny. Nebudete to plně chápat, ale v tuto chvíli rozumějte, že je to váš čas.

Je to čas, aby Má Sláva naplnila tuto Zemi, aby Má církev povstala v Mé slávě, aby tento svět zachránila a obnovila to, co jí bylo ukradeno a zadrženo. Vy, Mé děti, máte za úkol být Mými ústy, Mýma rukama a nohama, abyste jim prokazovaly Mou lásku a říkaly jim o Mých slovech a o Mém Synu.

Je čas na Velkou sklizeň duší. Připravte se tedy, Mé děti, na více povinností, více náhlých událostí a více změn. Budete konat velké a mocné skutky, proto dnes přijměte, že jste dětmi Nejvyššího Boha a jste na vítězné straně, praví Pán, váš Vykupitel.

Chystá se převrat, který upoutá pozornost světa. Někteří nebudou věřit, že se to skutečně děje tomuto národu, říká Pán.

Sledujte to! Vaše zpravodajské stanice jsou ve stavu úplné paniky a nebudou moci lhát tak snadno jako dříve. Všechna hodnocení padají. Ztrácejí vliv a lidé už nevěří tomu, co říkají. Mé děti, sledujte, jak se potápějí bez možnosti zastavit ztrátu, kterou všechny zažívají. Zpravodajské stanice zasáhl soud. Sledujte jejich pád a sledujte změny ve vedení. Sledujte, jak další moderátoři zpráv odcházejí nebo jsou odstraňováni. Pamatujte, že soud je tady. Začalo čištění a všichni, kdo jsou proti Mně, budou odstraněni, praví Pán zástupů.

Vlády po celém světě budou padat. Bude se zdát, že ulice naplnil chaos. Lidé chtějí své svobody a již nechtějí být svými vůdci utlačováni. Ke všem národům přichází změna, která bude svět šokovat, říká Pán.

Vám, Spojené státy: Jeden z vašich známých památníků padne. To bude signalizovat pád dnešního Babylonu. Ano, pád zla, které ovládalo mé národy a snažilo se ovládnout svět. Nadešel čas jeho konce, praví Pán.

Vodopád bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Mé děti, vedení po celém světě není takové, jakým se zdá být. Mnoho věcí je skrytých a mnozí lidé nejsou těmi, za které se vydávají, ale vše je odhalováno a pravda tuto Zemi naplní. Připravte se tedy na to, že uslyšíte věci, které přinesou šok a úžas: šok z toho, co udělali, a úžas nad vším, co jsem udělal Já, abych to zastavil a zničil, říká Pán zástupů.

Wiseguy/Moudrý chlapík: tento výraz bude ve vašich zprávách. Poslouchejte, kdo to říká a o kom mluví. Tento výraz bude signalizovat velký pád toho, kdo to vyslovil, praví Pán.

„Bidenova“ kognitivní funkce bude v těchto dnech stále více zpochybňována – náhlý pokles vaši nepřátelé nemohou zastavit a ani jej nemohou skrýt. Toto je čas pádu „the Bidenů“, říká Pán zástupů.

A vy, Spojené státy, buďte připraveny. Vaši nepřátelé vás chtěli jednou provždy srazit. Ta část, která padne, to je ten národ, který chtěli oni a který se pokusili vytvořit. Toto je čas pro smrt jednoho národa a zrození nového. Můj národe, povstaň teď. Povstaň a buď světlem v tomto světě. Buď takovým národem, jakého jsem tě povolal. Nazývám tento národ „sjednocený a už nerozdělený“. Toto je hodina, kdy se má Můj národ zrodit, tak se připrav, Má církvi, Můj národ přijmout a chránit ho. Modlete se za něj. Uvědomte si, že toto je hodina pro velkou změnu a Velký exodus. Buďte tedy připraveni. Toto jsou dny Mé slávy, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/this-is-the-time-for-the-fall-of-the-bidens