Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že vše, co vidíte, už končí. Brzy uvidíte padat draka. Pane, kdo je ten drak? Had; lháři, zloději a podvodníci. Ti, kteří vás drželi a zotročovali; ti, kteří vám ukradli vaše svobody, vaše národy, vaše finance, vaše podnikání, vaše děti a jejich vzdělání. Drak je Satan. A používá mnohé, kteří plní jeho rozkazy, aby vybudoval své národy a svou vládu Jednoho světa, aby ukradl Mou církev, aby je oklamal, aby jim vzal jejich hlasy, moc a autoritu a uvedl je do hlubokého spánku. Moje církev už nespí. Moje děti už tento podvod neberou a nevěří mu. Ne, pravda přišla, aby je zcela osvobodila od vší té tyranie.

Nech můj lid jít, řekl jsem. Ta Slova, která jsem vám řekl, Mé děti, právě teď pracují na tom, aby vás osvobodila. Tato slova ničí moc vašich nepřátel nad vámi. Ta Slova ničí jejich plány. Tato Slova ničí jejich državy, jejich vlády a odstraňují jejich podvody. Ano, podvody už nebudou mít úspěch. Už to nepůjde. Už nebudou držet Můj národ jako rukojmí.

Ne! Je čas, aby skončilo všechno co vidíte. Pane, je příliš těžké tomu uvěřit. Věci se jen zhoršují. Nic se nemění. Mé děti, opravdu tomu věříte? Nevěřte tomu, co vidíte. Všechno to měním. Datum vypršení jejich platnosti se blíží. Toto je jejich čas, aby sklidili velkou úrodu zkázy a soudu. Mé děti, stůjte teď za Mými slovy. Všechno to náhle skončí.

Slyšíte jejich pláč, křik jejich porážky? Moje děti, křičí den ode dne hlasitěji: „Co se děje? Prohráváme! Nemůžeme si dovolit prohrát! Ne, nemůžeme ztratit průběžné volby. Pokud republikáni získají Sněmovnu i Senát, je nadobro po všem, konec našich plánů a naší další fáze převzetí jejich svobod. Co budeme teď dělat?“

„Co můžeme udělat? Seberme, co můžeme, a protlačme, co můžeme do ledna. Způsobme tolik škod, kolik jen můžeme. Tak se z toho nikdo nedostane, ať se snaží sebevíc. Ne, nemůžeme prohrát,“ křičí. „Tuto červenou vlnu musíme zastavit za každou cenu. Ale zmáčkneme spoušť? Zastavíme národ a zastavíme ho? Pokud to uděláme, nebude cesty zpět a lidé by se tentokrát mohli bránit víc. Nemáme jinou možnost, než stisknout spoušť. "On" po nás jde a oni si vyberou jeho stranu. Jak zastavíme „jeho“ armádu, aby si pro nás nepřišla? Musíme to zkusit“, křičí. „Udělejme to teď. Zatáhněme za šňůru. Může ho to zastavit“, říkají.

Mé děti, vaši nepřátelé se zoufale snaží zastavit další Trumpův krok a změnit svou drtivou prohru v těchto volbách. Tento národ se obrací proti nim a celé jejich politice. Musí zastavit krvácení. Ale nemohou, ať se snaží sebevíc. Je příliš pozdě. Rozdíl je příliš velký na to, aby změnili výsledek, aniž by se nechali chytit. Ano, všichni budou přistiženi při činu. Lidé tentokrát dávají pozor. „Obamo, co budeme dělat?“ Křičí, pláčou a mají záchvaty vzteku. „Věřili jsme ti, když jsi říkal, že to půjde, ale nefunguje to. Tak co budeme dělat?“

Moje děti, tohle se děje v zákulisí. Propadají panice, protože nemohou zastavit potápějící se loď, na které jsou. To, co udělají dál, budou jejich poslední činy proti tomuto národu i vám. Pamatujte, Mé děti, že stačí jeden výstřel, abyste srazili obry. Stačí jen jeden den; jeden den je vše, co potřebuji.

Vaši nepřátelé se ještě naposledy o něco pokusí, aby vaši svobodu zastavili. Mnohým to přinese strach, ale vy, Mé děti, stůjte a křičte na ně. Přichází výstřel a ten je všechny najednou srazí. Selhávají, Mé děti, a znovu říkám, že v tomto období pádu je uvidíte padat, říká Pán, váš Vykupitel.

Nové Skotsko bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Znovu říkám toto jméno: Amsterdam bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Podívejte se, na koho byl navázán.

Přehrada bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Kanada: sledujte USA a pamatujte, že vůdce, které vidíte dnes, už neuvidíte. Vaše vláda padne a přichází nová. Věřte ve své svobody, které jsou vaše. Konec všeho, co vidíte, není jen pro Spojené státy. Také vaše vláda padne.

Austrálie: Totéž platí pro vás. Sledujte svou vládu. Také vaši vůdci budou odstraněni. Z vaší vlády vyjde něco významného: Jak pomohli „the Bidenovi“ Můj národ ukrást, a vaši vůdci padnou k Mému soudu. Vyhlaste dnes své svobody a sledujte, jak osvobodím vaši zemi.

Čína: také vaše vláda padne. Pomohli jste ukrást Můj národ pro "the Bidena" a také infiltrovali Můj národ více než jedním způsobem. Nezůstanete pod jejich komunistickou kontrolou. Těm dětem, které žijí v Číně: vás jsem neopustil. Mé děti, neopustil jsem vás ani vás netrestám za to, co dělají vaši vůdci. Na vaše vůdce dopadá soud. Pohybuji svou rukou a sundávám je všechny najednou, říká Pán zástupů. Tak stůjte na Mých slovech a modlete se za své právoplatné vůdce.

Mé děti, připravte se na velké ticho v této době. Připravte se na postupující výpadky proudu. Připravte se na Mé uzavření. Připravte se na Velký exodus. Nepřichází. Je už tady! Připravte se tedy na věci, které se chystáte vidět a slyšet, o kterých jste si nikdy nemysleli, že by byly možné. Toto jsou dny vaší svobody, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/all-that-you-see-is-coming-to-an-end