Neboť Já, Pán, vám dnes říkám, Mé děti, že jste vstoupily do závěrečné fáze této války, v níž jste. Dny byly dlouhé. Dny byly těžké. Ale, Mé děti, byl jsem ve vašem středu a pozvedával jsem vás na nové úrovně ve Mně. Probouzím své tělo, abych naplnil to, co je v této době potřeba. Už jsem vám řekl, že ze všeho, čím chtěl Satan ublížit, udělám něco dobrého.

Moji ruku tento svět brzy uvidí a všichni budou vědět, že tento svět je Můj. Tento svět bude vědět, že jsem stále Bohem této Země. Svět bude vědět, že stále vysvobozuji, stále zachraňuji a stále odplácím. Ano, tato nová fáze ukončí vše, co nyní vidíte, tak se těchto dnů, Mé děti, nebojte. Nebojte se toho, co slyšíte. Nebojte se toho, protože toto je konec vašich nepřátel. Vaši nepřátelé před vámi padnou, tak se teď nenechte pohnout a nevzdávejte se. Moje ruka strhává vše, co vidíte, a odstraňuje všechny, kdo stáli proti Mně i proti vám, praví Pán zástupů.

Moje Spojené státy, jste svobodné. Vaše vítězství jsou nyní a jsou dnes. Uvidíte, jak odstraním tyto zlé vůdce, kteří vás drželi v řetězech – ty vůdce, kteří vás zabíjeli, ty vůdce, kteří vás okrádali, a ty vůdce, kteří vás drželi v zajetí a před zraky světa váš národ ukradli. Přicházejí výbušné důkazy, jaké nikdo neviděl přicházet. Dělají se pohyby, o kterých nikdo nevěděl, že se dělají. Mé děti, brzy bude vidět velký tah proti vašim nepřátelům. Jejich tajemství už nebudou tajemstvími. Ty obchody, které byly uzavírány za zavřenými dveřmi, už uzavírány nebudou. Otevírám ty dveře. Odhaluji rozhovory. Zastavuji jejich plány proti vám, tak Mé děti, stůjte a modlete se jako nikdy dřív.

Moje Spojené státy, jste v bodě, v jakém svět nikdy nebyl. Chystá se rychlá změna. "The Biden" bude odstraněn způsobem, jaký člověk dosud neviděl. Jeho odstranění bude velké, jeho odstranění bude rychlé: odstranění, jež způsobí, že se svět zastaví. Zastavení bude vidět a zastavení bude i cítit. Ano, zastavení, Mé děti, ale toto zastavení skončí velkými vítězstvími a velkými oslavami. Mé děti a Mé národy čekají velké věci.

"Výstřel, který slyšel celý svět": tento výraz bude ve vašich zprávách, protože to, co se má stát, aby zachránilo národ, nemá obdobu ani precedent.

Mé děti, Spojené státy americké uvidí velkou kapitulaci. Ano, řekl jsem kapitulaci. Vaši nepřátelé se chystají vzdát se pravdě. Vzdají se právoplatnému prezidentovi. Stěhuje se zpět. Dostává to, co mu vždy patřilo. Mé děti, toto je velký čas: to, co bylo ukradeno, bude vráceno. Ano, bude se slavit velký návrat. Velký návrat přinese velkou radost. Mé děti, svržení voleb v roce 2020 bude brzy vidět v čase a způsobem, jaký nikdo nepovažoval za možný. Tak se radujte z odstranění této podvodné vlády. Toto odstraňování už probíhá. Toto odstranění budou velké. Tato odstranění budou nezapomenutelné. Ano, odstraňování – toto je ten čas. Byla vedena válka, ale válka byla vyhrána. Tak, Mé děti, dnes přijměte, že tato válka brzy skončí.

Moje Spojené státy, toto je čas pro váš okamžik Rudého moře. Je čas, aby svět viděl, jak se hýbu a zachraňuji Můj národ před těmito světovými vůdci, kteří jej drželi mimo místo, na něž jsem je povolal. Ale už nedrží. To skončilo. Řekl jsem dost. Řekl jsem: Nech můj lid jít. Projev těchto slov bude brzy vidět, protože vaše vítězství je nyní. Vítězství je vaše, tak si ho vezměte, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-removal-that-will-make-the-world-stand-still