Mé děti, řekl jsem vám, že přivádím zpět svého Davida a že můj David má kameny. Řekl jsem vám, abyste se modlily a souhlasily se Mnou. Souhlaste s těmito prorockými Slovy a s tím, co dnes mluvím. Souhlaste se Mnou. Stůjte a modlete se.

A když stojíte a modlíte se, svolávejte je dolů. Pojmenujte je. Svolejte každého ze Sněmovny reprezentantů, kdo ke Mně nepatří nebo stojí proti Mně. Svolávejte je z těch křesel. Každého senátora, který kradl. Ano, každého senátora, který není ode Mne, svolejte dolů a přivoláte právoplatné vítězství.

Znovu a znovu jsem vám, Mé děti, říkal, že vám na této Zemi byla dána autorita. Byla vám dána pravomoc. Řekl jsem vám, že když se můj David blíží, je čas házet kameny. Toto je čas, kdy mají sestoupit obři. Toto je čas, kdy obři padají a někteří zemřou.

Technologickým gigantům: Ano, padáte dolů. Jak vidíte u Twitteru, Google, YouTube a na všech platformách sociálních médií, které ukradly Mým dětem hlas, všechny jsou odstraňovány.

Mé děti, vezměte si zpět svůj Bílý dům a prezidentské křeslo. Vezmete ho zpět pro svého právoplatného prezidenta, mého Davida. Jak ho přivedeme zpět? Tak, že budete prohlašovat, že se vrátí. Povolávejte ho zpět, ihned ho zavolejte nazpět. Zavolejte ho, aby se úplně probudil. Zavolejte ho, aby byl zcela pokorný. Zavolejte ho na jeho místo, protože je to jeho místo.

Brzy uvidíte smrt "the Bidena". Uvidíte smrt Kamaly. Uvidíte smrt všech, kteří drželi ta křesla: těch, kteří se Mi posmívali; těch, kteří seděli na mocenských místech; těch, kteří vědí, že je ukradli; těch, kteří vám kradli všechny svobody; těch, kteří ukradli vaše zákony a vytvořili své vlastní; těch, kteří skartují mou ústavu, protože - ano, je moje; a těch, kteří kradou vaše daně a tyto peníze rozdávají, aby vydírali jiné státy a země. Používali tyto peníze k plnění svých rozkazů. Používali tyto peníze k zabíjení a krádežím.

Ano, odhaluji a srážím Čínu. Čína sestoupí jako kdysi Egypťané. Ano, sestupuje. Uvidíte, že vláda padne. Uvidíte, jak se přes ně moje ruka pohne a všechny je odstraní, zvláště ty, kteří sedí u moci a posmívají se Mi, ty, kteří se posmívají a říkají: „Ukradneme Spojené státy americké“. Srazím je na kolena a všichni se Mi budou klanět.

Ano, v nadcházejících dnech uvidíte mnoho vůdců, kteří budou buď odstraněni, nebo je uvidíte naposledy vydechnout, protože toto jsou dny, kdy budou padat obři. Toto jsou dny, kdy padnou všechny ty národy, které ukradly Můj národ, a všechny ty národy, které kradly hlasy Mých dětí. Ano, všechny ty národy budou přede Mnou sraženy na kolena.

Viděli jste, jak jsem přivedl zpět svého syna Benjamina Netanjahua. Nyní uvidíte, jak přivádím zpět svého syna Donalda Trumpa ještě slavnějším způsobem, s většími oslavami a většími vítězstvími.

Ano, vaši nepřátelé se ještě pokusí o to poslední. Budou se snažit umlčovat a vnést hodně strachu. Pokusí se vyvolat válku, ale bude zastavena Mnou a Mou rukou. Ta válka selže. Selhaly všechny útoky, které naplánovali a tak zoufale se pokoušeli zahájit na této zemi, na této půdě, ještě před vašimi průběžnými volbami. Vaši nepřátelé křičí: Co se děje? Zaplatili jsme jim za to, ale nevyšlo to.

Neviděli Mě. Neviděli Mou ruku, ani Moji armádu. Moje armáda byla strategicky umístěna po celém světě. Moje armáda zastavila mnoho útoků a Moje armáda zabránila mnoha úmrtím. Moje armáda zastavila atentáty na vašeho právoplatného prezidenta, na jeho rodinu a mnohé, kteří jsou s ním.

 

Jsou s ním generálové. Dal jsem je tam, ale je tu jeden, který bude brzy odstraněn. Jeden se tam vplížil a myslel si, že může být mazaný a úskočný, že dokáže říkat správné věci a lechtat uši vašeho právoplatného prezidenta. Oh, stahuji ho dolů. Srážím dolů každého člověka, který byl v těsné blízkosti vašeho právoplatného prezidenta a který stále našeptával jen rady od ďábla, který měl jejich jazyk ve své moci. Byli tak mazaní ve svých slovech, že je nechytil hned na začátku. Jsou blízko jeho vnitřního kruhu, takže to bude bolet, protože je bude muset odstranit.

Ale dám mu sílu. Dodám mu odvahu. Budu ho povzbuzovat. Toto je pro vašeho prezidenta čas pokory, ale je to velký čas, protože Můj David přichází. Vše, co potřebuje, jsem Já. Má kameny v rukou. Přesně ví, co má hodit, a já mu řeknu, kdy to má hodit. Přicházíte k tomu dni, kdy budou házeny kameny, ale k jejich stržení je potřeba jen jeden kámen, protože ten jeden kámen jsem Já.

Takže, Mé děti, uvidíte své vítězství. Uvidíte, jak JÁ JSEM očistím celou vládu, administrativu, sněmovnu a senát. Také u Nejvyššího soudu uvidíte odstraňování. Zatřese to tímto národem a otřese jím, protože ten nejvyšší soud v zemi není vůbec vysoký. Jsou sraženi, protože byli podplaceni. Někteří byli vydíráni a členové jejich rodin byli dokonce ohrožováni na životě. Přestřihl jsem ty šňůry a řetězy. Zbavil jsem elity jejich moci nad právoplatnými soudci Nejvyššího soudu. Jsou tady ti právoplatní a pak ti, kteří právoplatní nejsou. Jsou i tací, kteří odmítají činit pokání a poslouchat a byli tam posláni samotným ďáblem. Já je odstraňuji.

Takže se v nadcházejících dnech připravte na tento dopad, protože to bude velký dopad – velký dopad, velké třesení a velké otřesy v Mém národě. Ach ano, velké chvění, velké otřesy, protože Mé nohy se pohybují. Otřese to zemí pod nohama vašich nepřátel a oni spadnou nebo klopýtnou a někteří se už nikdy nevzpamatují. Byli tací, kteří uzavřeli nějaké obchody. Ano, uzavřeli. Ale tyto obchody budou mít krátké trvání, protože nedodrží své slovo. Mysleli si, že se mohou tajně domlouvat a využít právoplatného prezidenta, ale já jim posílám rozsudek. Soud bude jejich posledním dnem.

Mé děti, uvidíte, co se děje v zálivu Guantánamo. Mnoho, mnoho, mnoho věcí se již stalo – tribunály, ano. Ukážu vám, co se děje. Ukážu vám, že již proběhly soudní procesy a oni již byly shledáni vinnými. Ale pamatujte, JÁ JSEM soudce a Já soudím. JÁ JSEM ten, kdo má poslední slovo.

Takže, Mé děti, dnes křičte a pak křičte znovu. Nikdy nemluvte o porážce. Přestaňte si hrát, protože to, co mám, je velké. To, co mám, je vaše vítězství. To, co mám, je triumf pro Mé národy. Přináším to se svým národem, Izraelem, a přináším to se svým národem, Spojenými státy americkými. Budou sjednoceni jako předáci pro zbytek světa.

Svrhuji kanadskou vládu a svrhuji australskou vládu. Sesazuji čínskou vládu a už jste viděli, co dělám s Brazílií. Řekl jsem vám, že ty podvodné volby jsem svrhl. A až mě uvidíte svrhnout ty volby, počkejte, až uvidíte, co dělám s volbami z roku 2020. Bude to mnohem větší.

Takže, Mé děti, radujte se dnes z vítězství, která jsem vám dal. Můj zůstatku, oddělil jsem vás. Velká je vaše odměna. Velká je vaše odměna, protože jste nepadli. Velká je vaše odměna, protože jste nepřestali. Velká je vaše odměna, protože jste nebyli podvedeni. Velká je vaše odměna, protože jste stáli a ustáli to. Řekl jsem vám, že přináším velké odměny těm, kteří si vybrali tu správnou stranu. Velká je odměna těch, kteří uvěřili ve víru a uvěřili ve Mne. I když všechno říkalo opak, stále jste Mi důvěřovali. Velká je vaše odměna.

Takže, mé děti, buďte veselé, protože tato ekonomika se brzy dostane na místo, na jaké nikdo nepomyslel, že by se mohla dostat. Řekl jsem vám, že přináším zpět své zlato, protože je Moje, a Mé stříbro, protože je také Moje. Ve 2. kapitole Agea jsem řekl, že zlato a stříbro jsou Moje. A já otřásám touhami všech národů a oni vejdou. Toto je ten čas, mé děti. Uvidíte přicházet touhy všech národů. Uvidíte přicházet zlato a stříbro. Uvidíte přicházet peníze.

 

Vytrhávám to z rukou těch, kteří ho ukradli. Dávám to těm, kterým mohu věřit – těm, kteří nepropadnou lásce k penězům, protože jsem řekl, že láska k penězům je kořenem všeho zla, nikoli to, že vám chci dát peníze, aby byly distribučním nástrojem, aby byly požehnáním pro národy. Jsou to neomezená požehnání. Kamkoli vám řeknu „půjdete“, půjdete, a peníze nikdy nebudou problém. Nikdy to nebude starost, protože těm, které povolám, těm, kterým věřím, dám víc než dost.

Najdou se někteří, kteří se tímto slovem zadusí. Nebudou ho moci přijmout, protože jde o peníze a o penězích se nesmí mluvit. Pane, Ježíš se stal chudým, řeknou. Ne! Stal se chudým, protože se stal hříchem. To vám uniklo. Měl víc než potřeboval. Byl bohatý, protože jsem Ho učinil bohatým. Byl bohatý, protože žehnal. Měl neomezené množství zdrojů, kterými mohl žehnat, aby všem ukázal, co jim ve své službě ukázat potřeboval.

Takže pro tyto děti, které naslouchají, náboženské a zákonické: Toto je vaše poslední varování. Další už nebude. Vezměte a přijměte Má slova, protože jsou Moje. Jsou to Má slova. Říkají je ti, kteří se rozhodli poslechnout a říkat beze strachu slova, která chci, aby řekli. Některým jsem dával slova, ale oni je odmítli vyslovit ze strachu, že přijdou o své stádo, ze strachu, že přijdou o své církve, protože by to mohlo pocuchat peří těch, kteří dávají sborům hodně peněz. Viděli jste, jak převracím stoly. Teď dělám to samé. Převracím stoly v těchto shromážděních.

Třesení není jen pro vaši vládu. Třesení je i pro Mé tělo, které zvolilo peníze místo Mne. Vybrali jste si peníze a nepustili jste Mě dovnitř. Vybrali jste si větší, větší a větší shromáždění. Chtěli jsi mega. Chtěli jste to ale pro sebe a ne pro Mě. Mít megacírkev není špatné. Chtěli jste ji ale jen pro sebe. Chtěli jste být v centru pozornosti. Chtěli jste to pro peníze a slávu. A jak jste v tom vyrostli, otočili jste se ke Mně zády.

Ukážu se všem, kteří Mně klamali, kteří se ke Mně obrátili zády, kteří oklamali Mé tělo. Ano, řekl jsem, že Mě podvedli, protože Mé tělo jsem Já, protože jsme jedno. Okradli Mne. Někteří dokonce brali peníze od vlády a z mých kazatelen záměrně kázali špatné věci. V nadcházejících dnech uvidíte mnoho lidí padnout. Uvidíte mnohá odhalení.

Z mého těla se ozve pláč a křik, protože mnozí byli vedeni špatným směrem a byli na špatné straně, když jsem pohnul svou rukou.

Takže, Můj ostatku, připrav se, protože toto jsou dny sklizně duší. Připravte se, protože potřebujete žít svatě, protože JÁ JSEM Svatý. Vylévám svou slávu, ale někteří lidé ji nebudou moci přijmout, protože odmítají věřit čemukoli, co je mimo jejich náboženské tradice nebo chtějí věřit jen tomu, co jim dělá dobře.

Ale, Mé děti, je čas. Je čas. Tohle je ta doba. Jste v této hodině. Jste v této hodině, aby tato nová fáze začala a stará fáze skončila. Takže, Mé děti, připravte se, že přijde to, co bude těžké poslouchat, že přijde to, co přinese velký šok.

Ale s tímto šokem vám přinesu úctu: Úctu k Mé Slávě, úctu díky Mé síle, úctu díky Mé lásce. Tak se připravte. Připravte se. Připravte se na Mne, Mé děti. Připravte se, protože uvidíte velká vítězství. Uvidíte padat všechny staré faraony a obry. Uvidíte padat i pastory. Tak se připravte na změnu. Připravte se na velké nečekané výměny, o kterých jste nevěděly. Mé děti, toto je čas a toto je hodina změny, tak Mě přijměte a přijměte i to všechno, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/i-am-bringing-a-correction-to-your-2020-election