Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem: Nestrachujte se, nebojte se, nenechte se přemoci, nenechte se odradit, neposlouchejte tyto výsledky a rozhodně je nenechte být. Mé děti, kde je vaše víra? Kde je váš boj? Kde je váš pokřik? Kde je vaše síla? Kde je vaše naděje? Čemu věříte? Na co se zaměřujete, na Mne nebo na ně?

Řekl jsem, že v tomto národě máte vítězství. Věříte jejich výsledkům víc než Mému slovu? Toto je den rozhodnutí: Jít vpřed, stát a chodit ve víře, nebo si lehnout a přijmout porážku, která není vaše. Mé děti, jaké zprávě dnes věříte? Věříte Mně, nebo věříte tomu, co slyšíte a vidíte? Stůjte a bojujte o svá vítězství. Stůjte a bojujte za víru. Stůjte a bojujte za své svobody. Můj orel již nebude držen jako rukojmí této zlé a podvodné vlády.

Obři sestupují. Na obzor už přichází něco, co ještě není vidět. Řekl jsem vám, abyste nehleděli na člověka ani na volby, ale neřekl jsem, abyste se jich vzdali, ani svých národů, ani svých svobod. Řekl jsem, že tento národ bude mít velké vítězství a přijde způsobem, jaký jste nečekali.

Každé odcizené křeslo bude vráceno. Každé volby, které byly zmanipulované, budou odhaleny. Všem, kteří jsou proti Mně: Řekl jsem „Běda vám!“ Dal jsem mnoho varování, ale vy jste neposlouchali. Vaše vítězství budou mít krátké trvání. Nebudete mít vítězství, která nejsou vaše.

Mým vyvoleným: Teď vstaňte. Postavte se a nevzdávejte se svých pozic, pro něž jsem vás pomazal a určil, abyste je měli.

Není konec, dokud neřeknu, že je konec, a není konec, dokud nevyhrajete. Takže, Mé Spojené státy: Povstaňte z porážky. Povstaňte z útlaku. Vstaňte, postavte se a křičte. Vaše vítězství je tady a to, co vidíte dnes, neobstojí. Zaměřte se tedy na Mne a uvidíte, že vaši nepřátelé padnou. Uvidíte, jak se vzdají. Obři na vás dnes křičí a zastrašují vás, abyste přestali bojovat. Neklanějte se jim. Neklaňte se porážce. Není vaše. Je jejich. Zavírám jim ústa, protože den soudu je tady.

Takže, Mé děti, sledujte, jak se lavina důkazů a odhalení řítí na každou párty, které vaši nepřátelé pořádají a kde právě teď oslavují. Neuvidí to přicházet, protože jsou příliš rozptýleni svou arogancí a pýchou, říká Pán zástupů.

Takže, Mé děti, teď není čas přestat. Není čas couvat. Není čas se vzdát. Soustřeďte se na Mne a ne na svého nepřítele. Já vítězím vždy, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-enemies-supposed-victories-will-be-short-lived