Neboť Já, Pán, se dnes ptám svých dětí: kde jsou všichni moji Jozuové a Kálebové? Kde jsou Mé děti, které se odváží postavit se nepřátelství tváří v tvář, neustoupí a nepřestanou? Kde jsou Moji Davidové, kteří vyrazí proti Goliášovi? Kde Moje armáda, aby bojovala? Mé děti, vaši vůdci se u vás snažili krást. Snaží se vám sebrat váš národ. Pokusili se ukrást další volby. Kde je ten křik? Kde jsou Mé děti? Čemu věříte?

Moje děti, vlna tsunami byla větší, než jste čekaly, ale zakryli ji. Ještě jednou podváděli a kradli. Řekl jsem vám, že něco plánují. Varoval jsem vás, abyste se nebály. Řekl jsem vám, že pro tento národ existuje vítězství, a stále to platí. Řekl jsem vám, že jsem nastražil pasti. Řekl jsem vám, že do každé z nich spadli.

Tak proč se bojíte? Proč jsou někteří z vás tak poražení? Věříte tomu, co říkám, nebo se řídíte zdáním a věříte zdání? Vaši nepřátelé se vám vysmívají a prohlašují, že vyhráli. „Žádná červená vlna nebyla“, říkají. Věří jim někdo? Vaše odpověď by měla být: NE! Jsou to lháři. Jsou to podvodníci. Měli v plánu udělat toho víc, ale došel jim čas. Snaží se oddalovat, oddalovat, oddalovat, ale jejich odklady a pokusy ukrást Můj národ, jejich pokusy ukrást další volby, zcela selžou.

Na obzoru je něco, co nikdo nevidí přicházet. Zasáhne vaše nepřátele jako nákladní vlak řítící se po kolejích. Procházejí teď slušnou bouří. Varoval jsem je, aby už nekradli, ale oni to zase arogantně udělali. Tak uvidí, jak udeří můj soud. Svět to uvidí. Mé děti, jste v této době zrychlení. Ještě jednou vám připomenu: Nevěřte tomu, co vidíte nebo jak věci vypadají, protože se to všechno brzy změní.

Vaši nepřátelé oslavují, protože si myslí, že znovu vyhráli: „Dokázali jsme to a nikdo nás nemůže zastavit.“ Zdá se, že jsou omlazeni, dokud jim nevytáhnu koberec zpod nohou. Svět uvidí zatýkání a bude uznáno zrušení voleb z roku 2020. Zruším i každé ukradené volby roku 2022. Ano, nikdo v tomto celém národě, ani jeden člověk stojící proti Mně se nebudou moci dlouho těšit ze svých údajných „vítězství“.

Řekl jsem vám, Mé děti, že jejich vítězství budou mít krátká trvání. Tato mocenská místa nepřevezmou. Moje ruka se před nimi pohybuje. Bylo toho už dost.

Ale znovu se ptám svého těla, věříte Mým slovům? Myslíte si, že je to příliš velké na to, aby se to dalo napravit? Věříte, že vaši nepřátelé skutečně vyhráli? Věříte, že mají větší moc než Já? Tito lháři a zloději budou umlčeni, praví Pán zástupů.

Bude se zdát, jako by se vše zastavilo; bude se zdát, že dochází k ničení. Vaši nepřátelé vás stále pronásledují a není vidět konec; tak to budete pociťovat. Ale pamatujete si, kdo jsem? Jsem Bůh Abrahamův, Izákův a Jákobův. Jsem vysvoboditel svého lidu. Jsem vysvoboditel svých dětí. Nevzdávejte se tedy ani Mne ani Mých slov.

Neselžu. Svůj národ jste neztratili. Nejste poraženi. Ne, po těchto takzvaných průběžných volbách se nic nezměnilo. Ano, řekl jsem „takzvaných“, protože jsou falešné a zfalšované. Nevěřte jim. Nevěřte jejich vyprávění. Nevěřte jejich výsledkům. Nevydrží a neobstojí.

Běda těm, kteří se pokusili ukrást tato křesla. Běda těm, kteří oklamali můj národ. Běda těm, kteří si myslí, že mohou mít, co chtějí, jen proto, že to chtějí. Běda těm, kteří se Mi posmívají a myslí si, že nezakročím a nebudu bránit své děti nebo svůj národ. Hluboce se mýlíte.

Jsem tu, abych se pomstil. Jsem tu, abych vysvobodil. Jsem tu, abych vrátil všechno, co bylo ukradeno, říká Pán zástupů.

Mé děti, připravte se na velké třesení, jež se chystá zasáhnout tento národ. Ano, v zemi orla se chystá něco významného, protože orel je Můj a svět a Mé děti to skutečně poznají.

Toto jsou dny velkého ticha. Buďte tedy připraveny a připravte se na Můj mocný zásah, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/something-significant-is-about-to-take-place-in-the-land-of-the-eagle