Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem – tuto bitvu jste neprohrály. Tyto volby, které jste právě viděly, a ty údajné výsledky, které vám předkládá člověk, Mou vůli nezastaví. Nezastaví Mé plány ani nezmění Můj výsledek. Nezastaví vypouštění Mého orla.

Řekl jsem mnoha slovy: Mé děti, vaši nepřátelé byli extrémně zoufalí a měli plány převzít tento národ a svrhnout ho jednou provždy. Znal jsem jejich plány a nechal jsem nastražit pasti právě pro tento okamžik. Další ukradené volby jim neprošly. Neopakuje se rok 2020.

Neakceptujte výsledky. Řekl jsem vám, že můj David přichází, aby srazil obry. Ale, Mé děti, Já jsem Ten, kdo mu dal moc a schopnost to udělat. Po pohybu Mé ruky s cílem zvrátit obě volby a svrhnout tuto nelegitimní vládu, kterou vidíte před sebou, nikdo nepopře, že toto je Můj národ. Spojené státy americké jsou Moje a nepatří vašim nepřátelům, říká Pán zástupů.

Mé děti, nepřijímejte jejich výsledky. Nepřijímejte porážku. Nesouhlaste s nepřítelem. Ne, vyzval jsem vás, abyste volaly, požadovaly své svobody a křičely na jejich hradby jako na hradby Jericha. Toto není konec. Na změnu vedení nemusíte čekat další dva roky. Volby nebudou řešením. Já jsem ta odpověď. Já jsem ta cesta, pravda a život.

Odhalení přicházejí s výbušnými důkazy, které nikdo nemůže popřít, a soudy v těchto případech neodmítnou rozhodovat. Ne, pohybuji se v soudním systému a čistím dům ode všech soudců, kteří nebudou vládnout a stát za spravedlností, kteří nebudou bránit vaše svobody ani Ústavu Spojených států amerických.

Čeká se velké pozdvižení. Pane, povyk? Ano! To, co má být odhaleno, srazí vaše nepřátele na kolena. Zničí to jejich plány a zastaví další tahy, které proti vám chystali. Mě nemohou porazit. Já jsem ten, kdo tento národ chrání. Odplácím. Stojím na stráži. Nedovolím jejich útoky, jejich plánovaná sestřelení, převzetí Mého národa, ani aby se naplnily jejich plány pro ostatní národy po celém světě.

Toto jsou dny náhlých událostí. Prezidenti padnou. Vlády padnou. Ekonomiky padnou. Generální ředitelé padnou. Techničtí giganti padnou. Guvernéři padnou. Senátoři padnou. Kongresmani padnou. Velký pád pádů, ano, bude velký, praví Pán.

Moje děti, byla červená tsunami. Ach ano, bylo to mnohem větší, než jste si dokázaly představit, a já ukážu světu, jak byl oklamán. Ukážu vašim nepřátelům, že nemohou mít můj národ a nemohou si ponechat svá takzvaná vítězství. Budou sraženi Mou rukou, praví Pán.

Mé děti, začalo velké dělení – doba, kdy mnoho lidí nebude rozumět tomu, co vidí nebo slyší. Přišel soud a tento soud nebude jako žádný jiný čas v historii lidstva. Není tu nic, co se chystáte vidět, co bylo dříve takto provedeno nebo co lidstvo vidělo.

Neztrácejte odvahu kvůli jejich slovům, jejich plánům nebo tomu, co řekli o budoucnosti, o které říkají, že ji budete mít. Jsem velký JÁ JSEM a ukážu světu, že Mně se žádný člověk nemůže postavit a zvítězit, říká Pán zástupů.

Laura Logan: poslouchejte její další slova. Důkazy přicházejí a tyto důkazy rozdrtí příběhy vašich nepřátel.

Pokrytectví: toto slovo bude ve vašich zprávách a levici bude stále více odhalovat.

 

Poslouchejte "the Bidena". Z jeho úst vyjde velké přeřeknutí, velká nepříjemnost, jež přivede tento národ k pozdvižení, říká Pán.

Autobiografie: toto slovo a tato kniha budou brzy ve zprávách. Jakmile ji uvidíte, budete vědět, že to je ta, o níž mluvím.

Zřítí se další most a bude to ve zprávách. Toto místo bude důležité, protože svět brzy uvidí a uslyší výbušné informace.

Tchaj-wan: tajemství skryté ve vaší zemi bude brzy odhaleno. Ano, mnoho národů si to nepřeje, ale já zastavuji vaše nepřátele a to, co s vámi chtěli udělat, Taiwane. Tato tajemství zničí plány a vyprávění vašich nepřátel po celém světě, říká Pán.

Epstein: Toto jméno bude znovu ve zprávách, ale tentokrát nebudou jména redigována. Sejme to mnoho lidí, o kterých byste si to nikdy nepomysleli – z Hollywoodu, vládní úředníky a generální ředitele. Ach ano, světové elity budou odhaleny, jak vydělávají peníze. Znechutí to svět. Připravte se, Mé děti, na tuto výbušnou dobu odhalení, říká Pán.

Itálie se brzy objeví ve vašich zprávách. To, co tam bylo skryto, už tak nezůstane, a to, za co dostali zaplaceno, aby tomuto národu provedli, bude odhaleno. Překvapí vás, kdo to odhalí, praví Pán.

Každý národ, který pomohl této podvodné vládě můj národ ukrást, bude svržen. Mnoho vlád a světových vůdců se náhle vymění.

Velké míchání.

Velké třesení.

Velký čas pro Mé děti.

Přišel jsem vysvobodit své děti z rukou ničemníků.

Tak mé děti dnes vstaňte. Vstaňte a křičte. Přijměte své svobody a svá vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/my-david-is-coming-back-to-bring-down-the-giants