eboť Já, Pán, se dnes svých dětí ptám: Kde je vaše víra? Proč je tolik mého lidu sklíčeno? Proč tolik mých lidí pláče? Proč tolik lidí stále reptá, sténá a stěžuje si? Proč se tolik Mých lidí stále řídí tím, co vidí, a ne Mnou a tím, co jsem řekl?

Poslal jsem do zemí své proroky. Poslal jsem je, aby promluvili Má Slova. Poslal jsem je varovat. Pro ty, kteří stále neposlouchají: Jste potlučeni, zbiti a pohmožděni, protože nevidíte, co vaši nepřátelé udělali. Znovu a znovu jsem vás varoval, že vaši nepřátelé mají plán, že vaši nepřátelé budou dělat to, co vidíte, že dělají.

Ale neřekl jsem, že JÁ JSEM vaše Vítězství? Není to Moje jméno? Jsem Jehovah Nissi. Jsem váš prapor a jsem vaše Vítězství. Jen proto, že vaši nepřátelé říkají: „Prohrajete, jste poraženi, my vyhrajeme a vezmeme vám váš národ“ – skutečně jim věříte? Věříte, že jsem jim dovolil ukrást váš národ? Skutečně věříte, že jim dovoluji ukrást další volby?

Řekl jsem vám, Mé děti, že nepotřebuji volby, abych váš národ zachránil. Nepotřebuji další volby, abych přivedl mého Davida zpět. Nepotřebuji další volby, abych tomuto národu vrátil probuzení a Mou slávu. Nepotřebuji další volby. Ne, nepotřebuji je k tomu, abych udělal to, co udělám – vysvobodím a uvolním svého orla. Řekl jsem vám, Mé děti, že Mi stačí jeden den, že jeden den je vše, co potřebuji.

Slyším výkřiky svého lidu, výkřiky jejich porážky, jejich výkřiky: „Bože, co se děje? Neudělali jsme to správně? Nemodlili jsme se? Ty neposloucháš?“ Obviňují Mně, ale řekl jsem vám, že nechodím podle lidských cest. Neřídím se podle lidského kalendáře. Jedu podle toho Mého. Jdu ve svém čase. Jdu se svou vůlí. Takže, Mé děti, nevidíte, že máte vítězství? Toho dne jste neprohrály, bez ohledu na to, co říkají vaši nepřátelé. Dal jsem vám vítězství. Máte ho. Je vaše. Takže je načase, abyste dnes uvěřily: Které zprávě?

Proč je tolik Mých dětí poraženo? Proč tolik lidí věří v porážku? Proč je mezi nimi tolik Mých dětí? Ještě jednou vás žádám, abyste se zamyslely. Proč si myslíte, že nechávám vaše nepřátele, aby svou cestu prošli? Nenechávám. To není to, co se děje. Řekl jsem vám, Mé děti, neřiďte se zdáním, protože zdání vám bude lhát. Řekl jsem vám ve svém psaném Slově, abyste chodily vírou a ne zrakem. Tolik jich chodí zrakem.

Už jste se Mne vzdaly. Už jste se vzdaly Mých proroků. Vzdaly jste se Mých slov. Proč? Kvůli tomu, co říkají vaši nepřátelé? Proč? Proč slyším výkřiky porážky? Proč ve svém uchu slyším: „Mé děti se vzdávají“? Proč slyším nářek svého lidu, když byste se měli radovat? Ptáte se: Pane, jak se můžeme radovat? Pane, nevidíš, co se právě našemu národu stalo? Nevidíš, co nepřítel dělá a co říká?

Ale ano, znal jsem jejich plán a přesně jsem věděl, co řeknou. Věděl jsem přesně, co udělají. Řekl jsem vám ve svém psaném Slovu, že sedím v nebesích a směju se. Směju se, ha, ha, ha, protože vaši nepřátelé si myslí, že Mě tentokrát přechytračili. Myslí si, že přechytračili vás. Myslí si, že jim to zase prošlo. Ale netuší, že Moje armáda přichází. Netuší dne ani hodiny, kdy se vše, co udělali, rychle a náhle změní. Pohnu se na této zemi náhle.

Řekl jsem vám, Mé děti, že nedělám věci konvenčním způsobem. To dělá člověk. Člověk nezíská uznání za to, co se chystám udělat. Ano, posílám svou armádu. Ano, posílám svou armádu. Ano, posílám svého Davida s kamenem, který má v ruce. Ach ano, přichází. Přichází a pochoduje zemí vpřed.

Tak se Mě teď nevzdávejte. Nepodléhejte strachu. Neplačte poraženecky. Mé děti, vstaňte dnes a zaujměte postoj. Postavte se a říkejte to, co říkám Já. Dávám vám slova, která můžete říkat. Prohlašujte svá vítězství a křičte. Řekl jsem vám, Mé děti, abyste začaly slavit. Ano, začněte slavit hned a choďte vírou. Víra říká, že už je vyhráno. Kdybyste viděly do nadpřirozena, viděly byste a věděly byste, že jsem nadpřirozený Bůh. Dal jsem do přirozeného své NAD - super.

Takže ano, vy své nepřátele vidíte. Ano, jejich ústa překypují. Ano, prohlašují, a ano, slaví. Stejně jako to dělali v minulých dnech. Ano, už to udělali. Mé děti, proč nevstoupíte do Mého slova a nepodíváte se, co udělali? Ano, měli své oslavy a křičeli puberťácky. Ano, měli své dny ve světle reflektorů. Řekli byste, že mají své dny na slunci. Ano, myslí si, že Mě porazili i tentokrát. Myslí si, že mohou mít Můj národ. Myslí si, že vše, co potřebují, mají v penězích, a že ostatní národy je podporují.

Ale nevidí, že Moje armáda je všude. Infiltroval jsem infiltrátory. Už jsem vám to říkal. Proč si tedy myslíte, Mé děti, že si vás dnes tolik stěžuje? Proč tolik z vás věří zprávám od nepřítele? Ptal jsem se vás již dříve a mnohokrát znovu: kde jsou Moji Jozuové a Kálebové? Kde jsou ti, kteří věří dobré zprávě? Kde jsou ti, kteří budou křičet, vycházet a utíkat do bitvy? Bitva již byla vyhrána. Už jsem to udělal. Už jsem je porazil.

Mé děti, vše, co potřebujete, jsem Já a vy Mě máte. Takže dnes začněte křičet. Dnes se seberte. Pamatujte, co říká Mé Slovo: „Neraduj se nade Mnou, můj nepříteli, protože až padnu, zase povstanu“. Takže dnes, Mé děti, říkám znovu a znovu a znovu: Povstaňte. Vstaňte k oslavě. Vstaňte a začněte obětovat chvály a díkůvzdání. Ano, a Den díkůvzdání oslavte jinak. Oslavte ho již dnes. Začněte slavit už dnes, protože JÁ JSEM na cestě, Mé děti.

Vaši nepřátelé, které před sebou vidíte, přede Mnou neobstojí. Nic nemají a nic nejsou. Takže, Mé děti, říkám dnes znovu a znovu, že vás varuji. Brzy uvidíte pohyb Mé ruky. Na které straně budete? Které zprávě uvěříte? To určí váš výsledek. Řekl jsem vám, Mé děti, které zprávě jsem žádal, abyste uvěřily. Věříte Mně nebo svému nepříteli? Existují požehnání. Existují kletby. Existuje život a existuje smrt. Řekl jsem ve svém Slovu, abyste si vybraly. Dnes si tedy vyberte. Vítězství je již vaše.

Moje Spojené státy povstanou z popela. Oh, řekl jsem vám, že váš dům uklízím. Řekl jsem, že čistím váš Senát, a také jsem řekl, že čistím váš Bílý dům. Ano JÁ JSEM! Pohybuji se a uklízím Washington D.C.

Ale to není to, co vidíte. Není to tak, jak si myslíte, že to bude. Budu to Mnou. Bude to Mojí rukou. Bude to Mojí cestou, Mým způsobem a podle Mého plánu. Takže dnes, Mé děti, stůjte. Stůjte pevně. Křičte na své nepřátele stejně jako hradby Jericha, jak jsem vám řekl už dřív. Stůjte. Křičte. Převezměte Mou autoritu. Říkejte to v Mém jménu, které jsem vám dal: To jméno je nad každým jménem. To jméno je Ježíš.

Takže věřte dnes Mně a ne svým nepřátelům, protože touto Zemí otřesou náhlé události jako nikdy dřív. Pohybuji se. Pochoduji. Jsem se svou armádou. Řekl jsem ve svém Slovu: „Jestliže já, tvůj Pán a Bůh, půjdu před tebou, kdo může být proti tobě? A jsem-li na tvé straně, koho se budeš bát?“ Nebojte se tedy dnes svých nepřátel, protože je nad nimi soud. Uvidíte je padat. Ano, uvidíte je padat jako mouchy, jednu za druhou, za druhou, za druhou. Varoval jsem je, aby nedělali to, co právě udělali, a teď je pro ně příliš pozdě.

Takže, Mé děti, postavte se a vezměte si zpět národ, který jsem vám dal, a neopovažujte se zůstávat v porážce. Protože bitva je Pánova a Já jsem ji už vyhrál. Přijměte tedy dnes Slovo Pána. Přijměte vítězství, které pro vás mám, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-elections-will-be-overturned