Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že měření sil začalo a bude vidět. Vaši nepřátelé bojovali se vším, co měli. Naplánovali, zosnovali, ukradli a změnili toho na celém světě mnoho, aby dosáhli svých cílů pro vládu Jednoho světa.

Mé děti, opravdu věříte, že jsem jim tentokrát dovolil uspět? Že jsem právě selhal, nebo je nechal postupovat volně a zničit vás? Že Mě tentokrát přechytračili, nebo že jsem jim dovolil, aby vás předběhli navzdory Mým plánům? Protože jste nebyly hodny, abych vás zachránil? Protože v tomto národě zhřešilo příliš mnoho lidí a i vy na jejich soudu musíte mít podíl? Ne, to je lež pocházející od vašeho nepřítele.

Ano, dovolil jsem vašim nepřátelům, aby si „mysleli“, že dosáhli svého, aby dělali dál co chtějí, aby se chytili do všech pastí, které jsem jim nastražil. Vaši nepřátelé zatvrdili svá srdce a nadále vás pronásledovali, i když jste si mysleli, že už by měli zabrzdit. Tito nepřátelé se neliší od starých faraonů. Jejich agendy jsou stejné, a stejné jsou i jejich výsledky.

Mé děti, myslete na všechny časy, kdy jsem svůj lid zachránil. Proč by to tentokrát mělo být jiné? Moje Slovo se nemění. Já se neměním. Slyším nářek svého lidu. Vidím všechnu tu nespravedlnost. Vidím ten útlak. Vidím všechny ty krádeže a manipulace. Vidím a slyším jejich rozhovory a plány na úplné ovládnutí světa před časem soužení.

Proč bych nezakročil a nezachránil vás? Nejsem snad velký JÁ JSEM? Neslíbil jsem vám, že vás z toho všeho vysvobodím? V čem je tedy tato doba jiná? Jiné to není. Mstím svůj národ a své děti pohybem své ruky. Nikdo to neuvidí – to, co se chystám udělat. Ano, tohle bude nezapomenutelné. Světu to přinese šok a úžas nad tím, co se Já, Pán, chystám udělat.

Radujte se už teď a nečekejte, až to uvidíte. Radujte se, protože radost ničí sílu vašich nepřátel. Postavte se tedy na Mé sliby, že vás vysvobodím. Uvidíte, že se objevím a udělám, co jsem slíbil, praví Pán, váš Vykupitel.

Pomluva: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Pedofil: toto slovo bude ve zprávách stále častěji. Svět bude šokován, kolik lidí bylo skryto ve vládních funkcích po celém světě a připoutáno k tolika lidem z Hollywoodu. Toto jsou dny, kdy mnozí padnou a mnohá odhalení budou oznámena, praví Pán zástupů.

Pamplona: toto jméno bude ve zprávách z překvapivého důvodu.

V Kalifornii se chystá velký pád – velký skandál, který už nebude skrýván. Krysí hnízdo bude odhaleno a bude zničeno.

New York: ve vašem státě budou odhaleny významné důkazy. Je ve skutečnosti červený; modrá barva vás už neudrží. Nenechte se pohnout jejich výsledky a jejich údajnými vítězstvími. Všechny je přivedu dolů a jejich oslavy budou přerušeny.

Pennsylvania: Řekl jsem, že pro váš stát je čas sklizně. Mnoho lidí v temné noci sabotovalo vaše volby proti Mým pomazaným a já se snažím je všechny srazit. Přivolejte svého právoplatného guvernéra a své právoplatné senátory. Nepodléhejte jejich výsledkům. Jsou falešné a lžou. Stůjte a volejte ty zloděje dolů a požadujete, aby to, co bylo ukradeno, bylo vráceno. Já budu mít poslední slovo, Pennsylvánie. Stůjte a modlete se. Nevzdávejte se teď jen proto, že před vámi stojí obři. Pamatujte, že k zabití obra jsem použil svého Davida. Stůjte tedy pevně na Mém Slovu a budete mít svá oprávněná vítězství. Moje ruka se pohne, aby je přivedla zpět. Jsem Bůh nemožného, proto se nepokládejte před tím, co vidíte, protože se to náhle změní, říká Pán zástupů.

Warcry/Válečný pokřik: tento výraz bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Zmatený/roztěkaný: tento výraz bude také ve vašich zprávách popisovat „the Bidena“. Poslechněte si jeho další přeřeknutí. Budou větší než si myslíte, praví Pán.

Havaj bude ve vašich zprávách. Chystá se tam něco překvapivého a významného, co přitáhne pozornost světa.

Ve zprávách bude velká tsunami. Věnujte pozornost místu jejího výskytu. Bylo tam skryto mnoho věcí, které budou objeveny.

Překlad: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Kambodža bude ve zprávách z významného důvodu.

Já odstraním šéfy vlád, světové vůdce a mnohé z vysokých mocenských pozic, říká Pán zástupů.

Jejich hradby padají. Plány nepřátel jsou ničeny a vítězství budou oslavována, neboť osvobozuji svět od světových vůdců, protože toto je čas pro vaši svobodu, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/many-in-high-powerful-positions-are-about-to-be-removed