Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že mnoho věcí bude vypadat mnohem jinak než dnes – vlády, národy, ekonomiky a rozhodně i Moje církev. Přináším mnoho změn, když pohybuji Svou rukou napříč tímto národem a národy světa. Ptám se Svých dětí – věříte Mi pořád a budete Mi věřit i nadále, když věci, o kterých víte, že jsou normální, už takové nebudou? Má vám to přinést lepší život a svobodu od života, ve kterém jste byli zotročeni vašimi nepřáteli – údajnými světovými vůdci a všemi jejich vládami. Mé děti, dal jsem vám schopnost věřit Mi a chodit ve víře, ale nemohu vás k tomu přimět.

Slíbil jsem vám vítězství a do té doby jsem vám slíbil klid a odpočinek. I když se věci zdají být tak temné a nemožné, pokud udržíte své oči soustředěné a důvěřujete Mně, nepohnete se a budete i nadále v klidu. Vím, že to vypadá, že to nikdy neskončí – že to, co vidíte dosud, se nikdy nezmění a bude to vypadat hůř i nadále. Zdá se, že s tím, co před sebou vidíte, je příliš nemožné něco dělat.

Právě v dobách, jako je tato, by se Mé děti měly na Mě spolehnout, důvěřovat Mi a soustředit se na Mne. Bitva je Jehovah a bitva byla vyhrána. Nepoddávejte se tedy tomu, co vidíte. Nenechte se zaplavit stresem ani se nepoddávejte strachu, protože strach je lhář. Mé děti, Já věci měním. Vysvobodím vaše národy. Soudím vaše nepřátele. Vracím, co bylo ukradeno, tak se soustřeďte na Mne a uvidíte velké vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Oshkosh bude ve zprávách z překvapivého důvodu.

Orlando bude ve zprávách ze šokujícího důvodu.

Amherst: toto jméno, opakuji, bude i nadále ve zprávách.

V Japonsku se chystá něco významného.

Velké odhalení bude pokračovat ohledně Číny a této podvodné vlády – této údajné administrativy Spojených států. Ve srovnání s tím, co ještě vyjde najevo, byla uvolněna pouze špička ledovce. Každé obchodní jednání, veškeré vydírání, všechny zákulisní obchody, všechna zlověstná manipulace a vše, co se týká těchto národů a světa, bude brzy odhaleno a dojde k náhlému konci, říká Pán zástupů.

Hotspoty: tento výraz bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Budou přepadeny sklady a bude odhaleno to, co je uvnitř ukryto – to vše mělo Spojené státy srazit a přinést světu další zastavení kvůli jejich umělým virům, které měly tuto Zemi vylidnit. Bude zcela odhalen teroristický útok, jaký nikdo nikdy neviděl, říká Pán.

Anheuser-Busch: Znovu říkám, že věci nejsou takové, jaké se zdají být, a expozice této společnosti přicházejí velmi dlouho.

V novinách bude známá vinice a to, co se chystá, mnohé překvapí.

Kulturní válka: tento výraz bude ve zprávách z překvapivého důvodu.

Velvyslanec zemře a důvod vás překvapí.

Přicházejí další odhalení týkající se královské rodiny a jejích tajemství. Ty byly roky skryty a najednou budou odhaleny. Bude to šokovat svět, kdo je vlastně právoplatným králem. Svět se brzy s jistotou dozví, komu patří koruna, a není to Charles. Znovu říkám – nedostane tu korunu, pro kterou zabíjel, praví Pán.

"Spyware" bude ve zprávách ze šokujícího důvodu. Umělá technologie, která byla použita proti světu, bude odhalena, říká Pán.

Projekt Veritas se chystá předložit důkaz, který nikdo nemůže zamést pod koberec ani popřít. Řekli byste, že to otevře plechovku červů a odhalí mnoho temných obchodů a infiltrátorů v tomto národě. Odhalí podvody a volební krádeže, a to vše přichází. Budete šokováni, kolik jich bylo zapojeno.

Vše bude v těchto dnech dále zintenzivňovat, dokud to, co vidíte, nebude zcela sraženo a zničeno. Takže, mé děti, buďte ve střehu. Buďte připraveny. Travte čas se Mnou a v Mém psaném slovu. Chvalte Boha a povolávejte své nepřátele k zemi. Nepřestávejte mluvit o svých vítězstvích. Nezapomeňte na toto Slovo. Stůjte, chvalte a uctívejte Mě. Zničí to vaše nepřátele. Vstaňte z té deprese, z pochyb a nevíry a já vám dám pokoj a odpočinek, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/i-am-returning-what-has-been-stolen