Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby se Mě nevzdávaly a nevzdávaly se svých svobod. Nenechám věci tak, jak jsou. Vše se začne drasticky a náhle měnit a svět nebude moci popřít, že Já jsem jediný pravý Bůh. Vaši nepřátelé poznají, kdo jsou Mé děti a kdo jsou Mé národy, které nemohou mít. Nenechám posmívat sebe ani Mé děti.

Velké třesení.

Velké narušení.

Velké obraty.

Velké zvraty.

Velký výkřik.

Velké válčení.

Velké vládní změny.

Velké vojenské změny.

Ano, probíhají mocné pohyby – pohyby, které už nezůstanou ve stínu ani v zákulisí. Ne, toto je čas, kdy všechny skryté věci, dobré nebo špatné, budou oznámeny, říká Pán.

Vaši nepřátelé cítí horko a zdi kolem nich je svírají. Tábory nepřátel otřesou exploze velkých odhalení, ze kterých se už nevzpamatují a nepovstanou.

Velké třesení bude vidět na levé straně a pro některé i na pravé straně. Moji infiltrátoři mají vše, co potřebují. Je tedy čas posunout se vpřed. Teď je čas, Mé děti, abyste zaútočily na své nepřátele a vzaly si nazpět to, co vám ukradli, říká Pán zástupů.

Otřesy v Kongresu.

Otřesy v Senátu.

Pohyby nezůstanou bez povšimnutí.

Někdo má všechny karty a ty karty začínají hrát. Strategické plány jsou v pořádku a na místě. Při převzetí tohoto národa zpět došlo ke zpoždění. Nyní bylo nalezeno něco důležitého, co bylo třeba – nepřítel, o kterém si nikdo nemyslel, že by ho mohli chytit. A všichni, kdo jsou napojeni na tuto osobu a směřují k ní, jsou nyní ve správných rukou.

Mému Davidovi a jeho armádě bylo právě odhaleno něco významného, co zůstalo nepovšimnuto, ale obrátil jsem stoly a dokonce i ti, kteří ho infiltrovali, jsou chyceni. Válka o tento národ se vedla v zákulisí, ale závěsy budou odstraněny, aby bylo možné ukázat a vystavit na ústředním jevišti to, co se proti Mému národu skutečně podniká, říká Pán.

Chrastění začalo uvolňovat řetězy, které držely Můj národ jako rukojmí v rukou zlých vládců, utlačovatelů a drábů, říká Pán.

Někdo velmi známý, dlouholetý vládní úředník, náhle zemře. Vaši nepřátelé to ani neviděli přicházet. Nebudou pro to mít vysvětlení, ale levicové straně to přinese otřesy, protože to byl známý vůdce v jejich armádě.

Mé děti, v nadcházejících týdnech uvidíte mnohem více takových. Věci se budou jevit jistým způsobem, ale ve skutečnosti jsou jiné. Nebojte se a nemyslete si, že jejich vyprávění je pravdivé. Všechny jejich lži budou odhaleny.

Známý moderátor zpráv náhle zemře. Další odstoupí a další dostane výpověď. Velké otřesy ve zpravodajských médiích, oh, Spojené státy, budou velmi patrné. Ano, má ruka se pohybuje proti hadí díře, která držela tento národ v zajetí. Bude velké ticho u mnohých ve vašich zpravodajských médiích, protože jim zavírám ústa, říká Pán zástupů.

Velmi známý herec náhle zemře. Ano, přinese to šokové vlny do Hollywoodu.

Mé děti, přichází mnoho šokových vln, které budou šokovat svět nad normál. Dochází k posunu, který nezůstane bez povšimnutí.

Wales: toto jméno bude ve vašich zprávách a chystají se explodovat velká odhalení. Charles bude plně odhalen. Do Londýna to přinese šok – takový šok tam ještě nikdo nezažil. Brzy bude odhalena velká lež, která již nezůstane pohřbena, říká Pán.

Spojené státy zasáhne významná povětrnostní událost. Je to velmi nenormální, Mé děti. Je to umělé. Ano, toto také odhalím. Nemohou Mě neustále obviňovat z věcí, které vytvářejí, aby přinesly velké zničení a odváděly pozornost.

Mé děti, ve vodách se toho děje mnoho, co jste neviděly, ale brzy to uvidíte.

Připravte se na to, co přichází, tak, že se dostanete do Mého slova. Nezklamu vás a svému orlu přináším velké vysvobození, které se bude brzo slavit, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/i-am-bringing-a-great-deliverance-to-my-eagle-that-is-about-to-be-celebrated