Neboť Já, Pán, dnes oznamuji konec vlády vašich nepřátel nad Mým světem. Moje děti a svět uvidí, že skutečně existuji. Skutečně miluji. Skutečně odplácím. Skutečně vysvobozuji. Skutečně se držím svého Slova. neměním. Neměním svá slova. Neselhávám. Nelžu. Neopouštím své děti a nikdy bych nedovolil, aby lidské plány překonaly ty moje. Nic nezastaví mé plány pro mé národy. Vítězství mých dětí jsou zaručena, protože Já jsem zaručen a Já jsem vaše vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Velká odhalení přicházejí na IRS, ano, a na Federální rezervní systém a Wall Street. Všichni jsou to zloději a lháři. Nic z toho nebylo určeno pro můj národ. Do tohoto národa je přivedl člověk, aby vás zotročil do jejich poroby. V této zemi se brzy ozve velký pokřik. Všechny plány, lži a globalistická agenda budou světu oznámeny.

Přichází něco velkého – většího, než co mohou vaši nepřátelé ovládat nebo zastavit. Přichází: jejich odhalení, jejich pád, jejich soudy a jejich odchody z pozic, které jim nepatří.

Mé děti, přicházejí otřesy, které nikdo nemohl předvídat ani zastavit – otřesy jako žádné jiné. Připravte tedy své domovy na tyto otřesy, protože budete zavřeny doma, aby vás to ochránilo před soudem, který se chystá zasáhnout vaše nepřátele, jejich vlády, jejich ekonomiky a jejich kapitál. Ach ano, Můj lid a Mé děti žijí ve velké době, protože toto je čas velkého exodu, říká Pán zástupů.

Hazel: Toto jméno bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Moje armáda se pohybuje směrem k vašemu hlavnímu městu, oh Spojené státy. Něco je na obzoru, co nevidí přicházet, a co přinese velkou zkázu jejich území a jejich plánům.

V zemi orla vidím velkou nespravedlnost. Ano, velkou nespravedlnost, kterou Já, Pán spravedlnosti, přicházím zastavit, vyhladit a úplně zničit, spolu s jejich takzvanou správou, jejich takzvanými vůdci a jejich takzvanou kontrolou. Washington D.C. bude vypadat úplně jinak, říká Pán zástupů.

Bude odhalena jedna zkorumpovaná korporace – korporace, která přinesla tomuto národu mnoho lží a velké otroctví. Ta korporace bude sražena na kolena. Už se nevzpamatuje a ústava Spojených států bude dodržena, říká Pán zástupů.

Black Hawk: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Úkryt: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Královna bude ve vašich zprávách z velmi překvapivého důvodu.

Archibald: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Konkrétní vojenské letadlo bude ve vašich zprávách. Nepatří tomu, kdo si myslí, že je v kontrolním postavení, a pravda o tom už nebude zastírána.

Znovu opakuji, „the Biden“ v postavení kontroly není, a nejsou v něm ani ti za ním. „Jejich volby“ je na těchto pozicích neudrží. Chystá se velký exodus ze všech těchto pozic, protože Má ruka je všechny odstraňuje, říká Pán zástupů.

Něco skrytého v Atlantiku bude odhaleno. A svět bude vědět, že právě bylo zastaveno to, co se mělo stát Spojeným státům: byl naplánován útok jako žádný jiný, aby zastavil mého Davida před tím, než hodí kamenem. Ale tím kamenem jsem Já a nikdo nemůže zastavit to, co se má stát, říká Pán.

 

Fauciho čeká velký pád. Jeho rezignace ho nezachrání před tím, co ho zasáhne, říká Pán.

Jeden prezident bude odstraněn, ale ne tak, jak si myslíte, protože to udělám Já, říká Pán.

Mé děti, toto je Mé varování pro vás, abyste se probudily ze spánku, protože se blíží závěrečné měření sil, a vaše rozhodnutí ohledně toho, na jaké straně jste, je důležité, až skončím s pohybem Své ruky. Probuďte se, vstaňte a přijměte to, co je vaše, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/washington-dc-is-about-to-look-very-different