Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že jsem Bohem nápravy. Všechno, co bylo špatně, napravím. Jsem Bůh, který zakročí a vše náhle změní. Odstraním všechny, kteří si myslí, že vládnou, ty, kteří si myslí, že mohou zůstat u moci, a ty, kteří si myslí, že se svými plány projdou. Odstraním je všechny najednou. Nikdo přesně neví, jak to udělám. Nedovolte nikomu, aby vás svedl, abyste si mysleli, že se nic nezmění, ani aby vás oklamal, abyste si mysleli, že s tím, co vidíte před sebou, nic neudělám.

Věříte tomu, co vidíte, víc než Mně a Mým Slovům? Tyto otázky jsem vám položil mnohokrát, abych vás přiměl přemýšlet: Věřím Bohu nebo svým pocitům? Lži nebo pravdě? Chodím zrakem, nebo chodím vírou? Věřím Bohu nebo ne? Ano, Mé děti, položte si tyto otázky, protože to zničí vládu lži vašich nepřátel nad vámi, moc, kterou nad vámi měli. Přestaňte věřit jejich lžím a svým očím. Říkám to znovu: Přestaňte věřit jejich lžím a svým očím, protože to, co vidíte, ve skutečnosti nejsou takové, jak se jeví. Toto je čas, Mé děti, kdy potřebujete chodit vírou a ne zrakem. Když to budete dělat, budete požehnané, protože vejdete do Mého odpočinku a přijmete Mou radost, praví Pán, váš Vykupitel.

Asfalt: Znovu říkám, že toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Do Mého národa přichází velká náprava, která přinese velké oslavy.

V zemi orlů se chystá mohutné pozdvižení a lidé toužící po spravedlnosti zaplní ulice. Přísahám vám, Mé děti, že spravedlnost do Spojených států přichází. Nespravedlnost bude zničena a stržena Mou rukou, jako by nikdy neexistovala.

Znovu říkám: Nebojte se žádných zákonů, které přijmou. Já to všechno převrátím. Vaši vládci vůbec nejsou vládci. Nemají moc měnit zákony. Nebyli zvoleni a nemohou věci změnit, když nemají moc je změnit. Chystám se to všechno změnit a vaše vláda bude v nadcházejících dnech vypadat úplně jinak, říká Pán zástupů.

Raketa bude ve zprávách z velmi překvapivého důvodu.

V Číně se chystá něco významného. Sledujte pád této vlády; to, co se stane potom, bude svět šokovat. Ten velký obr padá před vašima očima a nikdo nemůže zastavit to, co se v Číně bude dít dál, bez ohledu na to, co se snaží dělat člověk, aby to zastavil, říká Pán.

Megafon bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Hammer and Scorecard (Počítač a software použitý ke sčítání volebních hlasů): tento výraz bude ve vašich zprávách, protože odhalení v mainstreamových médiích budou explodovat a nikdo nemůže zastavit tuto jadernou bombu pravdy, která se chystá vybuchnout. Vaši nepřátelé se tak usilovně snažili lhát a manipulovat s pravdou, ale JÁ JSEM Pravda a odhaluji vše, co bylo zadržováno, ukradeno, zmanipulováno nebo použito ke klamání Mého národa, aby uvěřil, že lež byla ve skutečnosti pravdou. Ne, ukazuji světu, co se skutečně v Mé zemi stalo a co ještě chtěli s Mým orlem udělat. To je jejich čas, aby konečně měli všechno, jak si mysleli. Ukážu jim, že nejsou nic a nemají nic, čím by zastavili to domino, které bude v tomto národě padat shora dolů. Všichni vaši nepřátelé budou odstraněni ze svých mocenských křesel, praví Pán zástupů.

To, co vidíte v Brazílii a co vidíte v Číně, bude brzy vidět v mnoha zemích po celém světě. Brzy bude slyšet válečný pokřik, který probudí Můj orlí národ do boje v odhodlání nenechat před sebou stát a vítězit lež, říká Pán.

Kde je moje církev? Kde je vaše autorita? Použijte ji, děti Všemohoucího Boha. Teď není čas couvat. Není čas končit, ale čas bojovat, čas vytrvat, čas přijímat, čas radovat se a čas vzít si zpět, co vám patří. Takže vstaňte a zakřičte na zlé a nelegitimní vůdce tohoto národa a dalších národů po celém světě. Vezměte si teď své svobody zpět.

Nenechte se odradit jejich lží. S tím počítají. Máte uvnitř sebe více síly, tak se na ni napojte a sledujte, jak se odehrávají náhlé změny.

Zanedlouho bude vidět mor, jako je ten v knize Exodus, a bude zcela zřejmé, že k tomu dochází, praví Pán.

Sledujte větry. Posun začal a tento posun bude zaznamenán. Vše neobvyklé ještě zesílí. Bude to velmi nenormální, budou lidé říkat. Meteorologové se budou ptát, co se to ve světě děje. Pamatujte na Má slova. Sledujte, jak se vítr otáčí, a vězte, že přesun moci již začal a svět jej brzy uvidí, říká Pán zástupů.

Aqua: toto slovo a jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Útočník: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Chystá se odhalení čínského špióna – co vlastně dělal v DC, co jim vaši údajní vůdci povolili? Jejich vazby na čínskou vládu již nebudou utajovány, protože já, Pán, odhaluji vše, co bylo proti vám naplánováno, ó Spojené státy, říká Pán.

Washington, D.C. se bude otřásat a ty otřesy vytrhnou Můj národ ze sevření, ve kterém vás drželi.

Všechno se to blíží, Mé děti, tak křičte hlasitěji, křičte víc a povolejte je všechny k zemi. Buďte konzistentní. Nepřestávejte teď kvůli průběžným volbám. Ne! Vše obracím a bude slavena velká náprava, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-correction-is-coming