Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že bitva je moje. Nemějte obavy. Nebojte se. Nedělejte si starosti. Nenechte svá srdce unavit, protože se hýbu. Obnovuji vše a nutím vaše nepřátele, aby vrátili to, co bylo ukradeno.

Já, Pán, to mám pod kontrolou – ne ti muži a ženy, které dnes před sebou vidíte. Jsou to lháři a zloději a padnou jako mnozí v minulosti. Tento národ jim nepatří a vy brzy uvidíte, jak se před vašima očima odehrává velký přesun moci. Ach ano, posun, který nikdo neviděl přicházet – posun, kdy nikdo nepochopí, jak k němu došlo. Otřesy způsobí velké probuzení a mým dětem přinesou velké obnovení všeho, co jim patří.

Pane, tyto a podobné věci jsme již slyšeli, ale nic se nezměnilo. Místo toho je to den ode dne horší. Mým dětem, které takto uvažují: Proč věříte tomu, co vidíte? Pohyboval jsem svou rukou a věci se děly, aniž by o tom svět věděl.

V Mém národu bude brzy vidět velké odstraňování – velký obrat a oslava. Jen sledujte, co se Já, Pán, chystám pro Svého orla udělat. Není člověka, který by toto mohl udělat. To mohla udělat jen Moje ruka. Obnovuji svého orla a sjednocuji nejen svůj národ, Spojené státy, ale spojuji dohromady také své tělo. Soustřeďte se na Mne a ne na svého nepřítele, protože už je brzy neuvidíte, praví Pán, váš Vykupitel.

Wellington: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Známého guvernéra čeká masivní infarkt. Řekl jsem vám, Mé děti, že to, co chtějí pro vás, se stane jim, praví Pán.

Dny Hamana se v těchto dnech stanou zjevnějšími. Uvidíte, že vládním úředníkům se toho stane mnoho, co nikdo neviděl přicházet. Bude to signalizovat očistu, o které jsem mluvil.

Radioaktivní: tento výraz bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Doslech: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

To, co jste viděli Nancy říkat a dělat, a její čin, kdy odstoupila a nekandidovala na znovuzvolení, není tak, jak to vypadá. Sledujte, co se při Nancy stane. Přicházejí počítačové důkazy, které zničí její vyprávění o impeachmentech, 6. lednu a o mnohém dalším, co zůstalo skryté. Elity ji nechají padnout, aby se zachránily. Řeknu to znovu: Není to takové, jak se to s Nancy Pelosiovou jeví. Je další podobná tomu, čemu se říká „the Biden“, a brzy pochopíte, proč říkám tato slova, říká Pán.

Mé děti, více lidí ve vaší vládě není těmi, za něž se vydávají. Někteří již nežijí a jiní byli zadrženi v cizích zemích. Ach ano, chystají se velké zrady a velké rozhořčení. Připravte se, že uslyšíte, jak velký byl ve skutečnosti jejich podvod, říká Pán zástupů.

Archivy: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Děti moje, našel se další notebook a překvapí vás, komu patří. Tento notebook ty obry srazí. Vaši nepřátelé nevědí, kdo ho má, a mysleli si, že věci na něm byly smazány, ale ve skutečnosti tomu tak nebylo. Ach ano, velké expozice se blíží. Připravte se tedy na velké otřesy v zemi orla na vícero způsobů, praví Pán.

Candace Owens bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

 

Znovu říkám, že vysílání té pravé strany se chystá vyjít s hlavními zprávami, které nikdo nemůže skrýt ani popřít, říká Pán.

Přichází velká zkáza na mnoho příběhů nepřátel, které držely Můj národ jako rukojmí. Řekl jsem: Nech můj národ jít. Vypuštění mého Orla bude velké, takže, Mé děti, zůstaňte soustředěny na Má slova a na vítězství, která vám dávám, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-shaking-in-the-land-of-the-eagle