Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že nedovolím těm, které před sebou vidíte, brát, krást, podvádět nebo ponechat si to, co právem náleží vám. Nemohou mít Mé národy, ani nemohou ovládat svět. Nemohou držet můj vyvolený lid mimo křesla, která jim právem náleží. Já jsem Své děti do těchto mocenských pozic povolal a pomazal je. Žádný člověk nemůže změnit to, co přichází, protože přicházím, abych do tohoto světa přinesl spravedlnost, svobodu, vysvobození, probuzení a zázraky, jaké ještě nikdo neviděl. Velké probuzení začalo a toto probuzení přinese oživení. Toto probuzení přinese velkou Slávu a Má sláva se bude Mým dětem všude mocně projevovat. Nastal čas pro okamžiky a zázraky podobné Rudému moři, když je nejméně čekáte.

Mnoho Mých dětí očekává, že se budu pohybovat, ale ne takhle. Tomuto národu i tomuto světu přináším velká překvapení. Počkejte na Mě, Mé děti. Ano, brzy uvidíte, jak velké to může být, praví Pán, váš Vykupitel.

Na FBI přijde velký otřes – ještě větší, než jaký jste již viděli. Christopher Wray opustí své sídlo moci a jeho odstranění nemůže nic zastavit. Pokusí se vysvětlit svůj odchod jako rezignaci, ale skutečná pravda brzy vyjde najevo. Byl vyhnán a zrada bude jeho konec, praví Pán zástupů.

Chystají se velké otřesy v CIA. Bill Burns: Pravda k tobě přichází a i ty budeš odstraněn ze své pozice vůdce CIA. Velké odhalení pohltí CIA, podobně jako FBI. Oznamovatelé zničí tvé vyprávění a spojí tě s Jednotným světovým řádem, jejich nelegitimními vládami, jejich lžemi a tím, jak tě s jejich pomocí využívali k tomu, abys ukryl všechna jejich temná tajemství, ta, která nechtěli, aby svět věděl. Ale víš co? Nefungovalo nic, co jsi udělal pro zničení, pohřbení nebo zničení důkazů. Měl jsem v tvé blízkosti někoho, kdo zachytil všechno, co jsi udělal, všechno, co se před tebou událo, a všechno, co se ve tvé agentuře odehrálo ve skrytu na temných místech. Všechno tak hluboko pohřbené se dostává na povrch a Mé světlo to všechno odhalí. Čistím mnoho třípísmenkových agentur, říká Pán zástupů.

V národech po celém světě a v zemi Mého orla bude brzy vidět mnoho dalších odstranění. Všechno to sestupuje – všechno, co bylo proti Mně i vám, říká Pán.

Vrcholný vůdce demokratické strany náhle rezignuje na svou mocenskou pozici. Vysvětlí důvod, ale pravda o tom, kam doopravdy směřují, se ukáže. Každá osoba, která se dopustila zrádných činů proti mému národu, bude souzena, a spravedlnosti bude učiněno zadost, říká Pán zástupů.

Pro NSA: Jdu si pro vás. Pravda bude koncem všeho, co jste udělali a naplánovali proti Mému orlu. Čistím tuto agenturu od hadí jámy, která ji pohltila a obrátila tolik lidí proti Mému národu. Každý, kdo je proti Mně, bude odstraněn.

Mým dětem, které jsou v těchto agenturách: věřte Mi – ochráním vás. Věřte, že jsem soudcem nad celou Zemí. Nedůvěřujte tomu, co jste viděli, že vaše agentury dělají, co udělala tato podvodná vláda nebo co udělali světoví vůdci. Zastavím to. Nic, co udělali, jim neprojde. Všechno to převrátím, svrhnu a odstraním. Neklesejte, neustupujte a nevzdávejte se spravedlnosti. Zasahuji proti těm, kteří tyto agentury otrávili. Brzy budou vidět náhlé změny, říká Pán zástupů.

Prezident Macron: Pravda k tobě přichází. Zažiješ velké rozpaky. Budeš odvolán z prezidentského křesla a spravedlnosti bude učiněno zadost. Přichází soud a ty ho nemůžeš zastavit. Rozhodl ses odvrátit a nečinit pokání. Věřil jsi jejich lžím, jejich vydírání a rozhodl se důvěřovat penězům a moci, aby tě udržely tam, kde jsi. Odstraňuji tě a svět pozná, kdo doopravdy jsi – zrádce a had, a nic nemůže tvůj pád zastavit, říká Pán zástupů.

 

Blíží se pád dalšího prezidenta – prezidenta Zelenského. Sledujte, co bude odhaleno. Pamatujte, že je to mnohem hlubší, že je spojen s více lidmi, než si myslíte. Plánovali velkou zkázu v zemi orla, ta ale byla Mnou zastavena, říká Pán. Dojde k náhlé smrti, která bude signalizovat jeho odstranění, a ano, poznáte to, jakmile bude tato smrt oznámena. To je ten, o kterém jsem mluvil a který bude signalizovat odstranění Zelenského, říká Pán zástupů.

Na Trudeaua přichází soud a mnoho vůdců čeká pád. Jejich lži je pohltí a jejich mocenské postavení tím ukončí.

Brzy dojde k velkým otřesům, takže, Mé děti, buďte připraveny na tyto otřesy, které vás zbaví jejich kontroly. Je čas, aby dnešní faraoni padli jako faraoni za starých časů.

Okamžiky podobné Rudému moři jsou přede dveřmi, takže, Mé děti, zůstaňte soustředěny na Mne a Má Slova, protože vaše vítězství jsou velká, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-for-the-pharaohs-of-today-to-fall-like-the-pharaohs-of-old