Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že zbavím svůj národ této nelegitimní vlády a světových vůdců. Sledujte, jak se v zemi orla chystá odhalení něčeho významného ohledně D.C. Ach ano! Neuvidí přicházet tento velký výbuch informací a nebudou mít nic dostatečně velkého, aby se mohli bránit.

Ve Washingtonu, D.C., bude hozen kámen, který jim všem podrazí nohy a srazí je na obličej.

Já, Pán, jsem řekl, že nebudu posmíván. Dělali tyto věci proti vám, děti Všemohoucího Boha, a ze vzdoru vůči Mně. Takže uvidíte velké a mocné otřesy ve Washingtonu, D.C. - takové, jaké lidé nečekali a nemohli je vidět přicházet. Chystá se mocný pohyb proti této podvodné vládě.

Znovu říkám: Mé děti, ty všechny, které před sebou vidíte, už brzy neuvidíte.

Zatčení. Lidé byli zadrženi. Překvapí vás, kdo z vaší vlády, jací generální ředitelé mnoha velkých korporací, kdo z Hollywoodu a kteří lidé z církví byli zadrženi.

Mnoho vlků se skrývalo, ale nyní je čas je všechny odhalit. Toto je můj čas – ne jejich. Je to vaše svoboda a váš čas, Mé děti, a brzy uvidíte, že je to všechno pravda, říká Pán, váš Vykupitel.

Ambasadoři budou ve vašich zprávách. Jeden odstoupí a další velvyslanec náhle zemře. Ano, budou vidět rychlé pohyby a mnoho lidí v mocných pozicích bude náhle odstraněno, říká Pán.

Dominion: tato společnost padne. Bude zničena a brzy se objeví velké odhalení týkající se všeho, co tato společnost provedla mému orlu. Nešlo jen o ukradené volby. Ne, vede to mnohem hlouběji. Jejich generální ředitel se chystá rezignovat, aby zabránil pádu, ale to nebude fungovat, protože nezabrání mně ani mé ruce zničit vše, co udělali. Co bylo ukradeno, bude vráceno, praví Pán.

S touto společností bude spojeno mnoho známých osobností a některá z těchto jmen vás překvapí. Ale všichni, kdo se k ní přidali, budou sraženi. Každá připojená společnost a stopa peněz, jež je velká, bude světu odhalena. Takže, mé děti, připravte se na to, co brzo uslyšíte, praví Pán zástupů.

Velmi velké zemětřesení přijde a bude otřásat zemí. Budete vědět, že tohle je to, o kterém jsem mluvil. Bude větší než osmička na Richterově stupnici. Mluvil jsem o tom a varoval jsem vás. Toto třesení bude více než přirozené třesení. Bude to otřes, který vaše nepřátele zbaví všeho, co ukradli, všeho, co plánovali, a můj národ bude zcela osvobozen. Nebojte se, když uvidíte přírodní katastrofy na mnoha místech po celém světě současně. Ne, to je znamení pro vás, že to, čím lze otřást, bude otřeseno a vše, co bylo ukradeno, vám bude vráceno, praví Pán.

RoboCop: tato fráze bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Ve vašich zprávách bude lev. Pamatujte, že jsem lev z pokolení Judova, a uslyšíte mě řvát, praví Pán.

Známý most bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

V tomto národě se chystá provedení akce pod falešnou vlajkou. Mé děti, prokoukněte to. Nevěřte tomu. Stůjte a modlete se a zastavte jejich lži a jejich kontrolu. Máte moc, protože jsem vám ji dal. Nezůstaly jste bez moci ani autority. Máte Mě uvnitř sebe. Tak křičte co nejhlasitěji a sledujte, co se vašim nepřátelům náhle stane, praví Pán.

Konstantin: Říkám, že toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

 

Florida bude v hlavním zpravodajském příběhu. Něco významného se chystá tam, kde je můj David. Mé děti, přichází něco velkého, co bylo doposud zadržováno. Tak se radujte, protože se orel chystá vzlétnout, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-mighty-move-against-this-fraudulent-government-is-about-to-take-place