Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že není vše ztraceno. Nic, co vidíte, není beznadějné. Nejste v bezmocných situacích. Peklo nevyhrává, bez ohledu na to, jak věci vypadají nebo co říkají nebo dělají vaši nepřátelé.

Nebuďte šokováni tím, co udělají dál. Varoval jsem vás, že se chystá něco významného. Řekl jsem vám, že proti vám měli velké plány. Jsou teď extrémně zoufalí, takže to nebude jen jedna věc, kterou zkusí. Ne, v mnoha zemích se chystá několik věcí najednou, nejen v této: politické změny, ekonomické změny, změny zákonů, finance měnící kurz a střídaní majitelů, vojenské změny a zpravodajské stanice a jejich příběhy. Velké změny přicházejí i na platformy sociálních médií.

To, co jste viděli na Twitteru, se brzy stane Googlu, Facebooku, TikToku a všem dalším, kteří skrývali pravdu, manipulovali příběhy nebo umlčovali Moje děti. Změny, řekl jsem, že velké změny nastanou všechny najednou.

Řeknu to znovu, Mé děti: Na zemi orlů přicházejí velké otřesy. Tyto otřesy ovlivní zbytek světa. Nepřátele Všemohoucího Boha čeká v nadcházejících dnech a týdnech drsné probuzení, řekli byste. Jejich plány selhávají a selhávaly, ale nyní uvidíte, Mé děti, jak padají a selhávají přímo před vašima očima. Mnohé z nich padnou naráz.

Přicházejí mnohá odhalení a všechny důkazy a pravda. Blíží se konec tohoto filmu, který před světem hráli. Ano, řekl jsem filmu. Je to falešné. Ve vaší vládě je na mocenských místech mnoho herců, mnohem více, než si uvědomujete. Připojily se zpravodajské stanice. Velké korporace si v tomto filmu zahrály mnoho rolí. Hollywood se velmi zabýval rekvizitami, scénami, herci a spoustou CGI, aby změnil to, jak věci vypadají. Řekl jsem vám, mé děti, že tyto rekvizity před vámi vystavím v živém televizním vysílání. Nikdo nemůže zabránit tomu, aby se všechno zhroutilo.

Velmi brzy uvidíte, že to všechno byla pravda. Slova, která jsem mluvil prostřednictvím svých proroků, se ve skutečnosti všechna stávají. Pozor! Nenechte svá srdce selhat! Nebojte se a nevěřte tomu, že to, co vidíte, skutečně zůstane tak, jak to je. Nezůstane. Slíbil jsem vysvobození. Slíbil jsem, že budu soudit. Slíbil jsem, že vrátím vše, co bylo ukradeno, a to také udělám. Nemůžu lhát. Nenechám věci, které vidíte, aby zůstaly tak, jak jsou. Nedovolím, aby tito lidé zůstali u moci. Nedovolím, aby vás drželi jako rukojmí. Nedovolím jim, aby ukradli vaše svobody nebo vzali vaše národy pro sebe. Váš Vysvoboditel přichází osvobodit všechny zajatce. Radujte se tedy dnes, protože se objevuji a Má ruka zničí vše, co je proti vám, praví Pán, váš Vykupitel.

Antisemitismus: toto slovo bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu. Izraelský lid je stále mým lidem a svět to pozná, praví Pán.

V Izraeli se chystá něco významného. Nastane svoboda a bude vrácena půda, země, o které si nikdo nemyslel, že bude vrácena. Ano, toto se uskuteční. Takže, Mé děti v Izraeli, přivádím zpět velkého spojence, na jehož návrat jste čekali. Ten, který je Mým Davidem, vám pomůže získat zpět vaše svobody a vaše právoplatné území, které vám bylo zadržováno. Vláda Jednoho světa nebude mít svou cestu. Nenechal jsem vás bojovat tento boj samotné. Svět brzo uvidí návrat mého Davida, praví Pán zástupů.

Můj orle: Povstaň dnes. To, co tě spoutávalo, je zničeno. Neztrácej nyní naději. Vznes se výš než dřív. Velké otřesy svět šokují: co se to děje s Mým orlem? Můj národ bude zcela osvobozen, říká Pán.

Podkova: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Do známé zpravodajské agentury přicházejí velké otřesy. Pravda už nebude zadržována.

MI6 bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Spojené království: ve vaší zemi se chystá něco významného, co nastartuje oživení a velký odpor. Probuďte se, mé děti, které jste tam. Odstraňuji ty, kteří vás utlačují. Tlačte se na Mne, praví Pán. Nevzdávejte se mě teď. Má sláva bude vidět a já způsobím velké probuzení ve vaší zemi. Ano, setřásám vaše okovy. Tak stůjte a křičte o své svobody a uvidíte, jak se ve vaší zemi pohybuje velký JÁ JSEM, praví Pán zástupů.

Pensylvánie: ve vašem státě se chystá odhalení něčeho významného – odhalení, jaké by většina z nich nikdy neviděla přicházet. Mám na vás Svou ruku a Moje ruka se pohybuje, aby odstranila ty, kteří kradli, lhali nebo byli ve vysokých funkcích, které jim nepatří.

Josh Shapiro: Jak se opovažuješ stát a vzdorovat Mi? Víš, co jsi udělal, a neprojde ti to, protože na tebe přichází soud. Padneš. Budeš odhalen. Nebudeš mít to křeslo, které ti světoví vůdci slíbili – to, které se pro tebe pokusili ukrást. Ne, moje ruka je proti tobě. V tomto stavu sklizeň nezadržíš, protože je čas sklizně. Takže, Joshi, sleduj, kdo se na tebe obrátí, koho jsem měl ve tvé přítomnosti blízko tebe. Mají proti tobě vše, co potřebují, takže před tímto národem padneš. Budeš souzen za zradu a bude to tvůj konec, praví Pán zástupů.

Soudci v tomto národě: je čas na soud. Je čas, abyste byli odstraněni za to, že nedodržujete zákony v této zemi. Všichni, kdo jsou proti mně, padnou, praví Pán.

Arizona: chystá se něco významného, aby odhalilo zlo proti vám. Vaši nepřátelé nebudou mít volnost. Pravda nebude zadržována ani popírána. Jsem Pravda a v Maricopě uvidíte velký pád. Takže to ještě nevzdávejte. Spravedlnosti bude učiněno zadost, praví Pán.

Takže, mé děti, může to vypadat tvrdě. Může to vypadat zmatečně. Ale pamatujte si, co jsem řekl tolikrát předtím – není to takové, jak se zdá, a nezůstane to tak, jak to vidíte nyní. Modlete se, stůjte a radujte se, protože já vaše země léčím, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-movie-you-see-in-front-of-you-is-about-to-come-to-an-end