Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, já jsem Velký JÁ JSEM a mstím Své děti. Odplácím lidem tohoto světa z těchto utlačovatelů a z rukou zlých a zlých vládců dneška. Neliší se od nepřátel minulosti, kteří byli proti mým dětem. Jejich osud bude stejný, tedy porážka. Již jsem vyhlásil vítězství pro své děti a již jsem řekl, že vaši nepřátelé prohráli. Nyní je čas, Mé děti, kdy uvidíte, jak se to všechno před vámi odehrává – mocný pád obrů, které vidíte před sebou. Tito obři proti Mně nikdy neměli šanci, říká Pán.

Velká a mocná je jejich porážka před světem. Mé děti, neznepokojujte se tím, co říkají nebo dělají, nebo jakoukoli nespravedlností, kterou se snaží zakrýt. Nemohou zakrýt své plány, své lži, své zkorumpované organizace, své nové stanice, své podniky, své vlády, své farmaceutické společnosti nebo svůj potravinářský průmysl. Ne, všechno bude odhaleno jako super sopka, která brzo vybouchne. Tato erupce pravdy ovlivní svět. Žádné zakrytí už nebude zakryté. Všechno se chýlí ke konci, výbušnému místu, pravdě, kterou si nikdo nedokázal představit, že dojde do konce takovýmto způsobem.

Nenechte se odradit tím, že zpravodajská média skrývají a zakrývají „Bidena“, Huntera, Hillary, Chucka, Nancy, Mitche, Mitta, Adama a mnoho dalších. Ještě se z ničeho nedostali.

Přichází další výbušná zpráva o této falešné, lživé a nelegitimní vládě. Přichází toho mnohem více – lavina pravdy. Dokonalá bouře, o které jsem se znovu a znovu zmiňoval, je na vašich nepřátelích a není nic, co by je zachránilo před nadcházejícím zničením jejich příběhu, který držel tento národ v otroctví.

"The Biden" je lhář.

Obama je lhář.

Jejich administrativa je lež.

Jejich vláda je lež.

Jejich Sněmovna reprezentantů je lež.

Jejich senát je lež.

Jejich moc je lež.

Jejich volby jsou lež.

Každá lež bude odhalena a každá lež bude zničena. Všichni byli chyceni. Každý se rozhodl, na jaké straně je, a moje armáda drží kontrolu, ať si to vaši nepřátelé chtějí přiznat nebo ne. Ale nezáleží na tom, co si myslí, jejich porážka je zaručena a vaše vítězství, Mé děti, je zajištěno.

Připravte se na bouři, která tento národ zasáhne. Bouře, která vás otřese a osvobodí a vrátí vše, co bylo ukradeno. Budu říkat tato slova, dokud ve vás nebudou mít odezvu. Amerika bude zase velká. Tento národ bude silnějším národem než dříve. S krysami, hady, vlky a každým podvodníkem a zrádcem se bude jednat, protože moje očista zničí jejich moc, vliv a kontrolu. Buďte tedy připraveni na náraz, který se chystá zasáhnout Můj národ orla. Přichází to a bude to veliké, praví Pán, váš Vykupitel.

Applegate: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Watergate: Znovu říkám, že toto jméno bude i nadále používáno k popisu toho, co se děje v této falešné vládě. Podvody a zastírání teprve začaly vyplouvat na povrch. Takže se připravte na ohňostroj, protože bude brzy vidět, říká Pán. Bude odhalen obrovský pedofilní kruh a překvapí vás, jak hluboko sahá.

Velké odhalení schématu praní špinavých peněz se brzy stane hlavní zprávou všude. Wall Street, vaše vláda, Demokratická strana, Republikáni z Deep State a všichni, kterým za hraní zaplatili, už nezůstanou skryti. Použili dolary vašich daní ke krádežím, zabíjení, pro svůj finanční zisk a zákulisní obchody. Wall Street bude odhalena a bude to otřásat touto falešnou administrativou. Sledujte peníze a najdete všechny zrádce a infiltrátory ve svém národě. Je to temnější, hlubší, horší a zlověstnější, než jste si mysleli. Bažina bude vyprázdněna mou rukou, praví Pán zástupů.

Znovu opakuji, Herschel Walker má vítězství. Mé děti, vy stůjte a modlete se a oznamujte jeho vítězství. Oči sledují tento splach a vaši nepřátelé z něj nedostanou to, co si přejí.

Georgia: ve vašem státě se chystá něco velkého, co vytáhne hady, kteří vás drželi, věznili a drželi v otroctví. Bylo toho dost. Odhalím všechny ďábly, kteří sestoupili do Gruzie, Já tento stát čistím a vymění se ten, kdo ho řídí. Moje ruka je všechny odstraní, praví Pán.

Briane Kempe, tohle jméno jsem už řekl. Čekají tě velká odhalení. Guvernérem Georgie nezůstaneš. Nezáleží na tom, co říkáš v polovině období nebo ve volbách, které jsi údajně vyhrál. Jsi zloděj a lhář a budeš odhalen jako zrádce tohoto národa. Padneš, Briane, za ohavné zločiny, které jsi spáchal ve svém státě a proti tomuto národu. Nebudeš mít svou cestu. Vytrhuji tě z křesla guvernéra. Tvoje síla není nic. Budeš litovat, že jsi neudělal tu správnou věc. Dával jsem ti šanci za šancí a ty jsi stále odmítal poslouchat. Tak tvůj soud bude velký a zrada bude tvým koncem, praví Pán zástupů.

Mé děti, to, co se stane v zemi orla, si získá pozornost světa. Vstanou a budou křičet, a světem budou procházet velká vítězství. Pokřik: Jeden světový řád je poražen. Velký je Bůh Abrahamův, Izákův a Jákobův. Bůh, který zachránil Izrael z Egypta, nás zachránil před světovými vůdci. Ano, mé děti, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-mighty-fall-of-the-giants