Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby dnes povstaly a použily autoritu, kterou jsem vám dal. Zakřičte na nepřátele, aby sestoupili, a zastavte věci, které proti vám dělají. Nemusíte čekat na Mě. Dal jsem vám na této zemi autoritu. Vaši nepřátelé se musejí vzdát a poklonit se této moci a krvi, která oznámila vaše vítězství. Nic nemůže porazit krev Ježíše Krista.

Vaši nepřátelé se všemožně snaží, aby vám vzali veškerou naději, radost, víru a boj, který vám zbývá. Nenechte je, mé děti. Nemají nad vámi moc. Nemohou ovládat vás ani vaše národy. Bez ohledu na to, jak věci právě teď vypadají, znovu a znovu jsem vám říkal, že všechny tyto věci, které vidíte, než se změníte. Chystá se něco významného, co upoutá pozornost světa – co ho zastaví, jak se bude zdát. To, co se moje ruka chystá udělat, bude svět šokovat, aby věděl, že já jsem tím, kdo je v Bibli. Já jsem ten velký obránce. Já jsem Velký JÁ JSEM, který právě vysvobodil tento svět z rukou vašich nepřátel, a po celém světě budou zakoušet velkou obnovu. Všechno, co vám vzali, bude vráceno.

Někteří z vás stále přemýšlí a věří, že je to příliš dobré na to, aby to byla pravda. Mým dětem, které stále takto uvažují: Probuďte se už a uvědomte si, že Já jsem neporažený. Jsem na vaší straně. Vaše odměna za to, že stojíte a věříte, je velká, i když nevidíte. Vše spěje k výbušnému konci. Mé děti, za chvíli mě uslyšíte řvát a ten řev zničí plány, které proti vám vaši nepřátelé zosnovali, a které se nikdy neuskuteční. Jsem vaše vítězství a brzy ho zažijete, praví Pán, váš Vykupitel.

Cosmic/Vesmírný: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

À la carte: tento výraz bude ve zprávách také z překvapivého důvodu.

Čínu čeká hrubé probuzení. Zemi obřího draka zasáhnou velké otřesy. Otřesy, které sníží moc komunistické vlády nad lidmi. Otřesy tento národ navždy změní, praví Pán zástupů.

Adam Schiff: na tvé dveře klepou velké soudy. Nemůžeš se schovat před pravdou. Jsi zrádce, had a nemůžeš se odplazit a schovat se před svými zrádnými činy. Karty proti tobě jsou vyloženy a moje armáda má proti tobě všechny důkazy, které potřebuje. Bude uvolněno vše z tvého počítače, o čem sis myslel, že bylo smazáno, ale smazáno vůbec nebylo. Adame, připrav se na svůj náhlý odchod ze své pozice, protože se to blíží, říká Pán zástupů.

Párty červené: chystají se velké otřesy. Rudé moře se chystá tuto partu rozdělit, aby odhalilo každého vlka, hada, krysu a zrádce. Mám vaše čísla a vaše čísla jsou aktivní. Nezůstanete skryti. Nezůstanete ve svých převlecích. Sundávám vám masky a ukazuji světu, kým doopravdy jste. Nikdo z vás nezůstane na pozicích, pro které jste kradli a zabíjeli. Mám mnoho whistleblowerů, kteří vycházejí. Objednávka roubíků pro ně selhala. Brzy je uslyšíte zpívat jako kanárky a váš pád bude skvělý pro vás všechny. Oklamali jste můj národ, aby si myslel, že jste na jejich straně, a přitom jste horší než ti, kteří jsou očividně sobečtí. Zmanipulovali jste a podvedli jste svou cestu a oklamali jste národ, aby uvěřil, že jste dobří, když nejste. Jste proradní a zlý a vaše porážka je veliká, praví Pán.

Holloway: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Krysí hnízdo: tento výraz bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Hideaway/Úkryt: toto slovo bude také ve zprávách ze šokujícího důvodu.

V Brazílii se chystá něco významného. Již dříve jsem vám řekl, že se chystá zvrat jejich voleb a nejsou jediní, kdo jej zažije. Připravte se na to, co se stane, aby to zvrátilo volby v zemi mého orla. Ano, přichází to, a ano, je to možné, praví Pán zástupů.

 

"Bidenovo" odmaskování právě začíná. Tak si užijte tu show, Mé děti. Všichni, kdo nosili masky, už je neuvidí. Bude velká závěrečná oslava, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-bidens-unmasking-is-about-to-begin