Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že moc vašich nepřátel nad vámi je zničena, je ukončena. Jejich sevření pro vás skončilo. Jejich vyprávění je dokončeno. Jejich vlády skončily. Všechno, co udělali, je hotovo.

Nepostaví se proti Mně a nevyhrají. Mé děti, věříte těmto slovům? Věříte, že přístup vašich nepřátel k ovládání světa je u konce?

Mám to pod kontrolou.

Jsem neporažený.

Pohybuji se.

Obnovuji.

Jsem větší než cokoli, co před sebou vidíte.

Jsem větší než jakýkoli nepřítel.

Jsem větší než jakákoli vláda.

Jsem větší než kterýkoli z jejich plánů.

Jsem větší než zkáza, kterou po celém světě způsobili.

Jsem větší než cokoli, co mají.

Jsem větší než toto všechno. Tak o tom přemýšlejte, Mé děti. Jsem na vaší straně a nic není větší než JÁ JSEM. Radujte se tedy z těchto slov a přijímejte, křičte, tančete a začněte oslavovat, že jsou vaši nepřátelé poraženi, praví Pán, váš Vykupitel.

Smith & Wesson bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Armagedon: toto slovo bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Císař: toto slovo bude ve vašich zprávách. Něco významného se brzy stane a vy to poznáte, jakmile uslyšíte toto slovo a uvidíte, co se právě stalo.

Obří sesuv půdy bude ve vašich zprávách a překvapí vás, kde k němu dojde.

Letec: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Augusta: toto jméno bude ve zprávách ze šokujícího důvodu.

Atlanta, Georgia: chystá se něco velkého a významného, abyste získali zpět vaše svobody. Tak stůjte a modlete se. Přijměte, že se má ruka ve vašem státu pohybuje, praví Pán zástupů.

Sledujte Floridu. Říkám to znovu. Chystá se něco velkého, co přivede na vaše nepřátele dokonalou bouři. Bude to velké a bude to konec jejich šarády a všeho, co před sebou vidíte. Strhávám loutky a ničím všechny, kdo jsou za nimi, praví Pán.

Na jejich takzvanou současnou administrativu přichází velká destrukce.

Divočina: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Google a YouTube: blíží se velká odhalení. Za své zrádné a zlé činy budete sraženi na kolena. Jak se opovažujete krást, umlčovat Mé děti a potlačovat informace? Co se stalo s Twitterem a touto podvodnou vládou, to přichází i do vašich společností. Nejste příliš velcí na to, abyste nemohli padnout. Jsem zabiják obrů a jsem proti vám. Takže soud přichází na Google a spravedlnosti bude učiněno zadost, říká Pán zástupů.

Catalyst: Znovu říkám, že toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Přichází tsunami pravdy. Na její zadržování, vytahování všech lží a ničení každého plánu, který byl proti vám. Blížící se vlna této pravdy udeří a spláchne vaše nepřátele a vše, co je drží v jejich mocenských pozicích, říká Pán zástupů.

Slyším, jak si moje děti stěžují, že se nic neděje a nic se nedělá. Všechny tyto důkazy byly odhaleny a stále žádný rozsudek nebo spravedlnost pro nikoho z těchto lidí a žádný z jejich zločinů. Mé děti, opravdu věříte, že nic nedělám? Opravdu věříte, že tentokrát budu jen stát opodál a dovolím jim, aby šli po svém? Ne, to nedovolím.

Nejsem Bůh, který by lhal.

Já jsem ten, který vysvobozuje.

Já se ukazuji.

Já zajišťuji.

Já obnovuji.

Já odstraňuji.

Já své děti ospravedlňuji. Ano, JÁ JSEM. Jsem dobrý, tak se ponořte do Mého Slova a zjistěte, kdo jsem, že jsem Velký JÁ JSEM, abyste potřely tuto sklíčenost a tento strach, který dnes ve vás a na zemi zuří. Mám plán a můj plán se naplní a bude platit a žádný člověk to nemůže změnit. Tak zpívejte a radujte se a buďte v pokoji a odpočiňte si, protože svět brzy uvidí, jak moje ruka toto všechno odsunuje z cesty a zničí vše, co bylo proti vám, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-perfect-storm-is-upon-your-enemies