Neboť Já, Pán, dnes varuji své děti, abyste se nenechaly pohnout tím, co vidíte a slyšíte. Nesnažte se vše vysvětlovat ani se tomu nesnažte porozumět. Děje se toho víc, než se na první pohled zdá, řekly byste. Mnoho věcí se děje najednou a plní se mnohá proroctví, aby vás povzbudila a dala vám naději, dokud nebude vidět konečný výsledek toho všeho. Přijde už velmi brzy. Mé děti, budete mít mnoho příležitostí se vzdát a přestat, nechat se odradit a zklamat tím, jak věci vypadají. A některá prorocká slova se neshodují s tím, co vidí vaše oči a co slyší vaše uši. Proto jsem ve svém Slovu řekl: Nespoléhejte se na své vlastní chápání. Protože pokud to uděláte, budete snadno pohnuty a podvedeny, abyste uvěřily lži.

Tyto věci, které jsem říkal prostřednictvím svých proroků, jsou pravdivé, ať už to vidíte a chápete nebo ne. To nemění konečný výsledek, ale změní to ten váš a to, co se stane s vaší radostí, pokojem a odpočinkem, dokud se vše nestane. Vy můžete být v klidu a v pokoji, i když to vypadá, že se svět rozpadá.

Nenechte se v příštích dnech a týdnech pohnout, protože věci nejsou tak, jak jste doufaly, že už budou. Jen si pamatujte, že jsem Velký JÁ JSEM, a Já vás nezklamu.

Také si pamatujte, že se děje mnoho, co nemůžete vidět. Prezidenti jsou odvoláváni a na jejich místa nastupují noví.

Chystá se velký „převrat“, který nikdo neviděl přicházet tímto způsobem. Tento „převrat“ je potřebný k odstranění vlády, která tu neměla být, která nepatří k moci, vlády, která je lživá a nelegitimní.

Velká armáda je v pohybu, aby přinesla velké oslavy do země Mého orla. Došlo k znovunastolení, které není vidět, ale brzy bude.

Věci se ubírají správným směrem. Přichází nová inaugurace, ale ne tak, jak jste ji čekali nebo kdy jste ji čekali. Toto nebude běžné. Bude to větší, protože je to zrození mého národa, jakým jsem vždy potřeboval, aby Můj orel pro ostatní národy po celém světě byl. Národem, který je skutečně svobodný, národem, který je silný, národem, který nikdo nemůže zničit, národem, který bude uzdravovat, národem, který přinese svobodu celému světu. Ano, velkým národem, požehnaným národem, národem, který již není zadržován, infiltrován a není sám sebou kvůli žlučovitým, zlým a proradným vládcům, kteří jej kdysi převzali, aniž by o tom svět věděl. Aniž by Můj národ věděl, že se sem nastěhovali vlci, hadi, krysy, lháři a zloději a založili si tu obchod, řekli byste. Utkali mnoho sítí, aby udrželi můj národ pod krutou a nechutnou kontrolou. Nikdy nechtěli, abyste měli své svobody, ale zároveň chtěli, abyste věřili, že je máte, aby vás udrželi v ještě horším otroctví, než jaké způsobil faraon mému lidu v Egyptě.

V této zemi došlo k velkému podvodu. V národech světa se odehrává velký podvod, který se náhle zastaví. Pohybuji se, abych změnil všechno najednou. Bude to šokující a vyvolá to na této zemi velký úžas. To přichází. Přijdu, tak neztrácejte teď odvahu. Jste přímo přede dveřmi velkých vítězství a oslav, praví Pán, váš Vykupitel.

Drogový kartel – tento výraz bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Přijde velká operace, Sting/Bodnutí.

Sledujte hranice Mého orla. Chystá se tam něco velkého a přinese to velké odhalení této falešné a podvodné vlády, jež nebudou moci skrýt. Spojení s lidmi, které pouštějí dovnitř. Bude zapletena další země, která byla spojena s takzvanou „Bidenovou správou“, aby vpustila její armádu, aby v Mém národě způsobila katastrofu. Nepůjde to ale podle plánu. Moje ruka tento útok zastavuje; místo toho budou odhaleny všechny země, které pomohly Bidenovi a Obamovi získat to, co skrze jižní i severní hranici chtěli získat. Jsou zde dny Hamana, které jim to všechno vrátí jako bumerang zpět a zničí je namísto této země, kterou se tak zoufale pokoušejí zničit. Oni jsou těmi, kteří budou zničeni, praví Pán, váš Vykupitel.

Další nákladní loď bude ve vašich zprávách z významného důvodu a už nezůstane skryto, s kým bude spojena.

Nákladní automobil a jeho obsah budou ve zprávách z významného důvodu. Michelle Obama bude ve zprávách z neobvyklého důvodu. Poslouchejte „její“ slova; prozradí se.

Manitoba: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Smlouva: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Mnoho právních dokumentů se chystá vyjít na povrch, jež vaši nepřátelé nikdy nechtěli, aby je někdo slyšel a viděl. Vše, co plánovali, se jim kvůli tomu zhroutí před očima, říká Pán.

Přicházejí velké otřesy ve FBI a CIA. Přicházejí velké důsledky pro zkázu, kterou v tomto národě umožnili. Tolik zrádných činů, kterých se dopustili, a všechno se to rozpadá. Všichni zúčastnění budou za své zločiny odsouzeni. Někteří už uzavřeli dohody a špehují své spolupracovníky, aby si pomohli od doživotního trestu nebo dokonce od smrti. Začalo čištění, které ještě zesílí, říká Pán zástupů.

Přichází masivní bombová zpráva a bude větší než soubory z Twitteru, které nyní vidíte a slyšíte. Sejme je všechny, ty, kteří si myslí, že ovládají můj národ, když to ve skutečnosti dělám já, říká Pán zástupů.

V Bílém domě a na obloze nad ním se brzy objeví viditelné znamení. Dívejte se a uvědomte si, že tento dům již není bílý a já ho odstraňuji z místa, kde stojí, za ohavné zločiny spáchané v tolika komnatách uvnitř něho a pod ním. Už ho nebudou chránit před hrozícím rozsudkem, který se brzy objeví.

Všechno to spěje k výbušnému konci. Mé děti, zapamatujte si tato slova, která říkám znovu: Věci nejsou takové, jakými se zdají být, a do země Mého orla přichází velký šok, aby srazil každé nelegitimní volby a každého nelegitimního člověka. Proniká to hlouběji, je to temnější a trvá to mnohem déle, než si myslíte. Bude odhalen vliv tajných společností na ničení mého národa. Role Hollywoodu bude odhalena, cizí národy budou odhaleny a všichni budou souzeni.

Dny velkého soudu jsou zde a velké obnovy budou oslavovány, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-removal-and-a-great-reinstatement