Neboť Já, Pán, se dnes svých dětí ptám: Kde jsou Moji bojovníci? Kde je vaše víra? Co si myslíte, že se vlastně na této zemi děje? Věříte Mým slovům, nebo věříte svým nepřátelům? Budete i nadále stát navzdory tomu, co vidíte? Je důležité, Mé děti, zeptat se dnes sám sebe: Čemu věřím? V čem spočívá moje víra? Komu věřím? Protože přicházejí velké otřesy, které otřesou touto zemí. Ty Mé děti, které mají pevný základ, nebudou ovlivněny; nebudou posunuty. Posílím je a jejich víru učiním dokonalou. To je Moje vůle pro všechny Mé děti. Ale dojde k velkému odpadnutí pro ty v církvích, kteří nebyli krmeni, kteří se uspokojili, a ano, někteří zlenivěli v chození se Mnou. Chtějí, aby všichni ostatní dělali to, co požaduji od nich.

Podívejte se do Mého Slova, jak to bylo s mým lidem na poušti; ne všichni se dostali do země zaslíbené. Už jsem to řekl dříve a říkám to znovu těm, kteří se vysmívají Mým prorokům a vysmívají se Mým slovům: Připravte se, protože přichází potopa jako nikdy předtím a není to záplava vody, ale pravdy, která obrátí tento svět tou správnou stranou nahoru. Budete buď v arše jako Noe, nebo na zemi, jako byl zbytek světa, když přišly vody, a bylo příliš pozdě dostat se dovnitř. Přináším tuto záplavu pravdy, abych očistil zemi, osvobodil své děti, přinesl změnu do všeho, co víte, že nikdy nemělo nastat, co tento svět svíralo a drželo i Mé děti ve zlém otroctví. Bylo toho dost. Řekl jsem: „Nech můj lid jít“, a žádný člověk nemůže zastavit to, co na tuto zemi přichází, aby osvobodilo mé děti od této zlé světové vlády, od každé loutky, každého pěšáka, každého domnělého světového vůdce, jejich domnělých zákonů a od jejich domnělé vlády. Moje děti, nemají to pod kontrolou. Já to pod kontrolou mám, JÁ JSEM.

Dovolil jsem, aby se stalo to, co se stalo, abych svou církev probudil. Nemělo to trvat tak dlouho, ale tolik se jich rozhodlo zůstat spát, věřit tomu, co vidí, věřit lžím svých nepřátel a ne Mým slovům pravdy. To je důvodem těchto slov. To je důvodem, proč neustále vycházejí prorocká slova, aby probudila, aby probrala Mé děti ze spánku, který je držel jako rukojmí. Víc už ne. Už není čas, aby mé děti byly vlažné. Buď buď horký, nebo studený, protože se to všechno chýlí ke konci a je důležité být na správné straně, když chvění otřásá celou zemí.

Mé děti, připravte se na záplavu pravdy, která jednou provždy odstraní vaše nepřátele. Dveře se zavírají, tak si vyberte a buďte připraveny stát. Bojujte s těmi pocity, které vám říkají, že to pro vás skončilo, i když ve skutečnosti to skončilo pro ně. Ano, pro vaše nepřátele je konec. Řekněte to: „Skončili, jejich světový řád je mrtvý a jeho moc nad touto zemí je nyní zlomena, ve jménu Ježíše“.

Žádný nepřítel nemůže porazit Ježíšovu krev. Byla už prolita a už porazila každého nepřítele, kterého dnes vidíte, praví Pán, váš Vykupitel.

Chobotnice: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Válečná loď bude ve vašich zprávách. Již jsem se zmínil o válečných lodích, ale tentokrát je to jiné. S touto se stane něco významného, co přitáhne pozornost světa.

Známé vojenské letadlo bude ve zprávách, a ne pro to, co si myslíte. Nepatří tomu, kdo předstírá, že je v Bílém domě za prezidenta Mého národa. Tato osoba je jen hercem, a brzy se to prokáže, říká Pán.

Větrný mlýn bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

V Saúdské Arábii vyjdou hlavní zprávy a nebudou takové, jaké myslíte, že by mohly být. Mnoho lidí se bude divit, co se skutečně děje. Řekl jsem vám, že věci nejsou takové, jakými se zdají být. Lidé nejsou těmi, kým říkají, že jsou. A vše se chystá vyjít na světlo.

Sledujte Pentagon. Znovu a znovu jsem jej zmiňoval. Probíhají otřesy a občanská válka. Poslechněte si některé generály a jejich další slova. Mnoho náhlých odchodů do důchodu a dojde k některým úmrtím. Mé děti, tohle je mnohem větší než to, co můžete vidět.

Armáda je připravena zasáhnout a přivést vašeho skutečného prezidenta zpět. Přestaňte poslouchat ty, kteří říkají, že se to nikdy nestane a že jsou to jen konspirační teorie. Uvidíte, že vše, co bylo řečeno, je pravda. Ale pamatujte, že tím, kdo může přivést zpět vašeho právoplatného prezidenta, jsem Já. Již teď velí více způsoby, než můžete vidět. Brzy uvidíte, kdo byl tím aktivním a skutečně úřadujícím prezidentem. Ne tento falešný, který se chová, jako by prosazoval zákony a rozdával tento národ a jeho peníze. Mám to všechno. Všechny potřebné důkazy o tom, jak tato podvodná administrativa rozdávala peníze na vydírání a úplatky, aby zabránila jiným národům ozvat se a říkat pravdu.

Přicházejí důkazy, jež zcela zničí:

Příběh Ukrajiny.

"Bidenův" příběh.

Příběh demokratické strany.

Mediální vyprávění.

Příběh jedné světové vlády.

Bomba pravdy přichází, aby to všechno zničila naráz. Říkám to znovu: Soubory Twitteru nejsou nic ve srovnání s tím, co přichází. Protože Jsem Pravda, přicházím je všechny porazit před tímto světem.

Tak vydržte, Mé děti, vše se náhle změní. Připravte se tedy na tento dopad, který přinese velké otřesy a velké oslavy, o kterých jsem mluvil, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-rightful-president-is-in-charge-in-more-ways-than-you-can-see