Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste bojovaly v duchu, abyste se modlily, postily se, nařizovaly, přikazovaly vysvobození, svobodu a zpětné navrácení a prohlašovaly, že vše, co bylo ukradeno, bude vráceno sedminásobně, protože zloději byli dopadeni a nemohou držet to, co vám právem patří. Říkejte to. Říkejte to, dokud tomu neuvěříte, a říkejte to, dokud neuvěříte Mně.

Jsem tu, abych osvobodil zajatce. V zemi mého orla se chystají velké otřesy. Zpočátku se to bude zdát zničující; bude to vypadat jako ten nejhorší možný scénář, ale pamatujte, kdo má vše pod kontrolou. Nejsou to ti, kteří předstírají, že ji mají. Nejsou to ti, kteří si myslí, že mají kontrolu. Nejsou to ti, kteří lhali, aby vás drželi pod svou podřízeností. Ne, ti to nejsou. Nemají žádnou moc, protože ten, který je používá, je již poražen. Jakmile se to uvnitř vás zvětší, nebude tu nic, co by s vámi pohnulo.

Vaši nepřátelé jsou už teď poraženi. Tak to křičte nahlas. Zakřičte to ze střech a dejte svému protivníkovi vědět, že jeho dny, kdy nad vámi vládl strachem, skončily. Už nebudete mučeni, protože Lev z kmene Juda zařval a bojoval a získal vítězství, a to vítězství je moje. Toto říkejte, Mé děti, oznamujte to a prohlašujte to. V dnešní době je důležité říkat ty správné věci. Je důležité zaměřit se na tato slova a na Mé psané slovo.

Chystá se něco významného, co otřese vírou lidí. Zdálo by se, že temnota přebírá vládu a naděje je ztracena. Pak ale zasáhne Má ruka a vyhladí všechny, kdo jsou proti vám.

Fauci sestupuje.

"The Biden" sestupuje.

Obama sestupuje.

Hillary sestupuje.

Nancy sestupuje.

Chuck sestupuje.

Mitch sestupuje.

Adam sestupuje.

Všechny vlády, které vás drží, padají.

Facebook sestupuje.

Wall Street sestupuje.

Čína sestupuje.

Kterákoli země stojící proti Mému orlu sestupuje.

Světové elity sestupují a s nimi i jejich Jedna světová vláda a všechny jejich plány. Padají víc než hradby Jericha, bude to větší než u Rudého moře. Ano, bude to mnohem větší a vy to uvidíte.

Na vaše nepřátele přišla dokonalá bouře a stále nabírá na síle. Silou se této bouři žádná jiná bouře nevyrovná. Ne, tahle bouře je vyhladí všechny naráz. Stáli proti Mně, křičeli, posmívali se Mi, vzdorovali Mi a smáli se zvuku Mého jména. A brzy budou velmi litovat, protože si uvědomí, že jsou na špatné straně.

Moje armáda teď pochoduje směrem k táborům nepřátel, aby je všechny odstranila. Velké odstraňování přichází způsobem, jaký bude svět šokovat. Nic, co proti vám udělali, nebude prosperovat. Ale Pane, ty jsi pronesl tato slova a podívej, kde jsme: pod jejich vládou a jejich autoritou. Mé děti, znovu se vás ptám: Opravdu tomu věříte? Říkám tyto věci znovu a znovu, dokud neuvěříte, že to, co vidíte, není větší než Já, a svět brzy uvidí, jak velký skutečně jsem, říká Pán, váš Vykupitel.

WHO čeká hrubé probuzení. Přichází velký informátor, aby jim všem podrazil nohy a dokázal, že všichni lhali kvůli světové kontrole a pro finanční zisk. WHO byla nástrojem pro velký reset, o kterém věřili, že ho ve skutečnosti mají a že je nikdo nemůže zastavit, ale neviděli Mě přicházet. Neuvidí Mě, dokud nebude příliš pozdě. WHO je falešná, je dalším ramenem Nového světového řádu a brzy bude zcela vymýcena. Neměli nikdy existovat. Nejsou potřeba a svět to uvidí. Každý z nich bude odstraněn, praví Pán zástupů.

Harper: toto jméno bude ve zprávách z překvapivého důvodu.

Sledujte Nejvyšší soud. Už jsem to řekl dříve, že se děje něco, co ještě nevidíte, aby tento soud očistilo od těch, kteří tam nepatří. V nejvyšším soudu v zemi Mého orla dojde k velkému otřesu. Jsem soudcem všech, včetně jich. Někteří z nich budou odvoláni, jejich pravomoce jim budou odebrány a přijde nový šéf. Tak sledujte tento otřes, protože k němu brzo dojde.

Mé děti, Velký exodus začal a brzy bude dokončen. Začalo to neviditelně a brzy to uvidí všichni. Pamatujte, že jsem větší a slíbil jsem vám svobodu a úplné vysvobození, a toto je další z toho, co se plně uskuteční. Vaši nepřátelé selhávají a vy budete mít velké oslavy a užijete si je, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/this-fraudulent-government-is-coming-down