Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že jsem vás umístil na tuto zemi pro takovou dobu, jako je tato. Možná se zdá, že moje církev nemá na této zemi žádnou moc nebo důležitost, ale přísahám vám, Mé děti v dnešním těle Kristově, že vy jste tělo, na které svět čekal. Jste Mé tělo, nad kterým peklo nezvítězí. Jste tělo, které uvidí a zažije to, co žádné oko předtím nevidělo a neslyšelo. Toto je čas, aby se můj ostatek napřímil, povstal, převzal vše zpět, přebral kontrolu a použil autoritu, která již vaše je. Toto je čas, aby svět poznal, kdo jsou Mé děti. Už žádné sezení na zadním sedadle, jak byste řekli. Je čas navrátit svobodu. Je čas na velkou obnovu. Je čas, aby se svět obrátil tou pravou stranou vzhůru. Je čas na Mou slávu. Je čas pro Mé probuzení. Připravte se nyní, Mé děti; to vše se chystá.

Soud a spravedlnost, svoboda a oslavy, odstranění a znovuobsazení. Očista vašich národů, očista vašich vlád, očista vašich ekonomik, očista vašich církví, očista vašich škol a očista korporátního světa. Do tohoto světa přichází velké očišťování ode všeho pociťovaného zla, jež mnozí z nich na tuto zemi přinesli. Už není čas nízké rychlosti a žádný čas pro jejich vlády. Už není čas pro jejich zákony. Už není čas pro jejich vyprávění. Už není čas pro jejich kontrolu. Řekl jsem vám to už dřív a říkám vám to znovu – všechny je vymazávám z pozic, které zastávají, z kontroly, kterou si mysleli, že mají; také jejich vliv zmizí.

Mé děti, vše se blíží k velkému a mocnému konci. Budete mít uzávěry, budete pomstěni a spravedlnosti se bude sloužit, tak stůjte dnes na Mých slibech. Nezklamu vás, praví Pán, váš Vykupitel.

Maserati: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Osmóza: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Argentina bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Dojde tam k velkým záplavám a v mnoha titulcích bude napsáno, jak je to neobvyklé.

Řekl jsem vám, Mé děti, počasí je právě teď velmi neobvyklé, aby upoutalo vaši pozornost. Není normální, aby vám připomínalo, že jsem o těchto věcech mluvil dříve, než se staly.

V San Franciscu se chystá něco významného, co si získá i světovou pozornost.

Také Amazon bude ve vašich zprávách pro něco významného. Bude odhalena pravda o všem, co se snažili utajit.

WrestleMania: toto slovo bude ve vašich zprávách z velice překvapivého důvodu. Pane, proč říkáš toto slovo? Mé děti, řekl jsem mnoho neobvyklých slov, abych upoutal vaši pozornost, zvláště pak když se skutečně objeví ve vašich zprávách. Ukazuji vám, že to mám pod kontrolou.

Katedrála bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Arcibiskup bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Náhlá smrt politika otřese DC.

Rockefeller: toto jméno bude ve vašich zprávách stále častěji. Chystá se odhalení něčeho velkého, co elity chtěly, aby zůstalo skryté a zakryté, ale vše bude odhaleno a sděleno celému světu, říká Pán zástupů. Příběhy vašich nepřátel se hroutí jako hradby Jericha. Čím víc budou lhát, tím víc pravdy bude odhaleno. Dny Hamana jsou zde a vaši nepřátelé to nemohou zastavit, praví Pán.

Shard/Střep: toto slovo bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Letecká společnost bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Nemohou skrýt to, co bylo skryto; ty dny jsou pryč.

Zátoka bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Říkám, že slovo velvyslanec bude ve vašich zprávách. Řekl jsem to už mnohokrát. Podívejte se, co se teď říká.

Černá díra bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Moje armáda se blíží k cílové čáře. Takže, mé děti, bude to kodrcat. Vše se bude ještě více otřásat, ale to pro vás bude znamením, že se všechno převrátí, a ti, které před sebou vidíte, na svých místech nezůstanou. Tak se na tento čas připravte. Připravte se skrze více času v Mém Slovu, více času se Mnou. Dám vám pokoj. Udělám vám velkou radost, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/everything-is-about-to-be-overturned