Neboť Já, Pán, dnes svým dětem připomínám, že přicházejí velké otřesy, které tento svět šokují, osvobodí jej a vypůsobí velké celosvětové oslavy.

Plány vašich nepřátel se rozplétají, rozpadají a selhávají ve všech směrech, kam se obrátí. Něco dalšího je odhaleno a něco jiného se pokazí – tak to oni teď vidí a zažívají. Mé děti, vaši nepřátelé nemají nic udělaného tak, aby je nebylo možné zničit, nebo aby mohli svou porážku jakkoli zastavit. Vaši nepřátelé, bez ohledu na to, jak vypadají na kameře, bez ohledu na to, jak se jejich plány zdají postupovat kupředu, tak nepostupují. Jejich plány nevycházejí tak, jak doufali.

Koná se velký pád. Už to začalo. Tato lavina pravdy, která se neustále řítí, začne verze vašich nepřátel velice narušovat. Pravda vyjde najevo i přesto, že o tom jejich zpravodajské stanice neinformují nebo se snaží tyto informace pohřbít. Je jedno, že pro ně pracovaly třípísmenkové agentury. Je jedno, kolik jim elity daly, aby jejich plány uspěly. Nemohou uspět a neuspějí. Zkoušejí vše, co je v jejich silách, aby zastavili to, co se bude dít dál, ale nic nezastaví pád „the Bidena“ a pád té falešné administrativy. Nic nezabrání odhalení čínských filů, všech vazeb na Čínu, které mělo tolik lidí ve vaší vládě, i toho, jaké množství lidí ve vaší vládě profitovalo ze svých zákulisních dohod. Mysleli si, že každý plán, který mají, je tak lstivý, tak temný, tak zlověstný, tak špinavý, tak nezničitelný, protože měli plány záložní a všude lidi, kteří měli skrýt a zničit jakoukoli pravdu a vyvolat tolik pochybností, že lidé prostě pravdu ignorovali, když vyšla na světlo. A jejich plány a lidé by se svými vlastními životy pokračovali dál.

Byla to doba, která měla přinést do této země velké sklíčení, ale místo něho dojde k velké obnově. Moje plány vítězí. Vaši nepřátelé jsou poraženi. Nenechte se tedy dnes odradit, protože se blíží něco velkého, co vám přinese velkou radost.

Neposlouchejte média, jejich zprávy nebo stránky sociálních sítí. Koluje mnoho falešných příběhů, aby vás zmátly, odradily a odvedly vaši pozornost od Mé pravdy. Travte tedy více času v Mém slovu než na sociálních sítích.

Pomsta je moje a přichází rozsudek pro všechny platformy sociálních médií, které umlčovaly, lhaly a zakrývaly ohavné zločiny spáchané vaší vládou. Řekl jsem vám, že role FBI, CIA a NSA budou v tom všem plně odhaleny.

Mé děti, to, co bylo o Mém orlu po mnoho let skrýváno, něco, co drželo Mého orla jako rukojmí, se brzy ukáže a změní vše, co o tomto národu víte. Zruší volby, zákony a všechny ty zkorumpované věci, které udělali, aby lhali, aby vás drželi a unesli Můj národ. Okovy se sundávají. Závoj se stahuje, aby ukázal každou špinavou dohodu, každé špinavé tajemství a vše, co mému národu prováděli, a co již nebude pokračovat směrem, kterým to šlo déle než 100 let. Mé děti v Mém národě, připravte se na velké změny, které zasáhnou zemi Mého orla, říká Pán, váš Vykupitel.

Známé nádraží bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Název té stanice je Grand Central. Sledujte, co se tam bude dít; přitáhne to pozornost světa.

Magnitude/Velikost: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

John Scott: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Jet stream/mořský proud: toto slovo bude ve vašich zprávách a to, co o něm říkají, bude neobvyklé.

Warhorse/Veterán: tato fráze bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

 

Přicházejí mnohá překvapení, která nevidíte. Na obzoru je mnohé, jež změní to, co vidíte. Takže, Mé děti, připravte se na toto třesení, které přichází a které vás zcela osvobodí, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/many-things-on-the-horizon-will-change-what-you-see