Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že Šakal padá. Řekněte to, řekněte to nahlas a opakujte to znovu a znovu: Šakal padá. Kdo je Šakal? Je to "the Biden".

Smrtící sevření tohoto národa bylo zničeno a přivedeno k nicotě. Smrtící sevření, Pane? Ano, je zničena kontrola zlých vládců, jejich finančních systémů, jejich lékařských systémů, jejich vzdělávacích systémů, jejich vlády a všeho jejich, co vás drželo, aby vám to přineslo smrt, smrt tomuto národu nebo kterémukoli jinému národu. Je hotovo. Neplačte v porážce. Neplačte v zoufalství. Nedívejte se na věci tímto způsobem. Podívejte se na tyto věci očima vítězství tak, jako že jste již vyhráli.

Amerika není mrtvá.

Svoboda není mrtvá.

Volnost není mrtvá.

Spravedlnost je vykonávána a proti těm, kteří drželi vás i můj národ, budou vyneseny velké rozsudky.

Bude vymýcena velká korupce a přijdou výbušné důkazy a odhalení týkající se OSN a EU, spojení mezi vládou Jednoho světa a touto podvodnou administrativou ve Spojených státech a WHO, a o velkém plánu, který vymysleli proti vám a celému světu. Fauci, Biden, Nancy, Mitch, Chuck, Hillary, Zelenskyj, Trudeau, Macron, Gates, Schwab a mnoho světových vůdců vymysleli plán, jak ukrást vaše národy, vaše svobody a vaše životy. Pro kontrolu světa a velké snížení populace. Plánovali dál lhát a pokračovat v zotročování. Jejich plánem bylo zcela převzít kontrolu. Nejenže plánovali zabíjet životy, ale i jakoukoli nezávislost, jakoukoli víru, cokoli, co nechtěli, abyste měli, včetně soukromí nebo vašeho vlastního způsobu myšlení. Měli v plánu to všechno sebrat a vy dosud nevidíte ani nevíte všechno, co vám chtěli provést.

Bude vidět velký pád. Velký pád a velký kolaps. Velká kapitulace, velké ticho, velká obnova, velká obroda, velký přesun, velké přestěhování, velká povodeň slávy, velké oslavy a Velký exodus. Ano, Mé děti, velké naplnění Mého Slova. Skvělý čas být naživu, praví Pán, váš Vykupitel.

Acquis: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Mergers and acquisition/Fúze a akvizice: toto spojení bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Bude hlášeno neobvyklé krupobití a překvapí vás, kde se bude odehrávat. Získá to pozornost světa.

Světový vůdce vyhlásí kapitulaci, která světu přinese šok a úžas.

V Gruzii není konec. Bude odhalena velká pravda a dojde k převratu.

Držte oči na Arizoně. Ještě to tam neskončilo. Utajování, které tam uplatňují, neobstojí. Přicházejí velké otřesy, které zvrátí a svrhnou jejich volby i jejich podvodnou vládu.

ETA: tato fráze bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Z překvapivého důvodu bude v novinkách i známá zahrada.

Akvadukt: Znovu říkám, že toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Přiznání: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Válečné lodě se pohybují; vody hučí a zakrytí už nezůstane zakryté. Vody se pohybují a to, co je pod nimi, bude spatřeno.

Říkám to znovu: sledujte a poslouchejte důležité zprávy týkající se Atlantského oceánu a poslouchejte, co významného se děje ve Středozemním moři.

V Tichém oceánu se děje něco šokujícího a území bylo vráceno. Byly učiněny obrovské pohyby, aby tento národ zabezpečily, obnovily a osvobodily, říká Pán zástupů.

Ve Venezuele a také v Argentině se chystá něco významného, a sledujte Brazílii. Něco, co se připravovalo, bude brzo uvolněno.

Sledujte, jak se trhy hroutí. Neposlouchejte, co říkají, že se stalo, a pamatujte, že jsem řekl, že padají, protože padají. Toto znamení je pro vaši svobodu, Mé děti.

Angela Merkelová: toto jméno bude ve vašich zprávách. Oznamovatel bude významný, protože přinese výbušné důkazy, které zničí jejich příběh.

Ve Federálním rezervním systému dojde k velkému otřesu. Přichází informátor, aby zničil jejich lži, jejich řetězy a jejich vyprávění.

Symfonie: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Tygr bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Mé děti, jsou před námi neobvyklé dny, ne proto, aby přinesly strach, ale aby odhalily vaše nepřátele a přinesly vám vítězství. Aby lidi probudily a vytřásly je z jejich komfortní zóny. Držte kurs; říkám to znovu. Zůstaňte zaměřeny na Mne a brzy uvidíte velké uzdravení v Mém národě a v Mém těle po celém světě, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/giant-moves-have-been-made-to-secure-this-nation