Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste vstaly a bojovaly proti vašim nepřátelům. Už neberte to, co dělají. Už nepřijímejte to, co dělají. Už neležte. Už s nimi nesouhlaste. Už nemlčte. Už nedovolte, aby to, co vidíte, obstálo nebo prosperovalo. Nežijte už své životy pod kontrolou těchto lidí.

Pane, jak můžeme něco změnit? Jak zastavíme to, co se děje? Jakou máme schopnost s nimi bojovat? Jsou větší, silnější, početnější a mají více zdrojů než my. Mají peníze, moc, světové vlády, zpravodajská média a zpravodajské agentury. Jak je můžeme zastavit?

Mé děti, opravdu si to myslíte? Věříte těmto věcem? Nejsou větší než Já. Nejsou chytřejší. Nemají ve své moci nic, co jsem již nezničil. Řeknu to znovu. Nejsou nic. Já jsem Nejvyšší Bůh a žiji ve vás. Přijměte toto zjevení. Žiji ve vás a jsem Nejvyšší Bůh. Jsem soudcem nad celou Zemí. Jsem na vaší straně.

Přestaňte dovolovat světu, aby vás učil jak myslet nebo čemu věřit. Změňte to a změňte to hned. Jste Mé děti. Jste v Mé armádě. Již máte sílu, autoritu, smlouvu Mé krve a vítězství. Nemusíte čekat, abyste to přijaly nebo si to přisvojily. Už je to hotové.

Mé děti, přestaňte dovolovat náboženství, aby rozmělňovalo Mou pravdu o tom, kým jste a co už je vaše. Hotovo. Vaši nepřátelé prohrají. Jsou poraženi. Mluvte ke každé situaci s Mými slovy ve vašich ústech a změní to vše, co vidíte.

Je téměř čas, aby se svět úplně změnil, ale některé z mých dětí stále věří, že se nic neděje a nic se nemění. Mé děti, změňte své myšlení a změní to vaše výsledky. Nepřátelé, které vidíte před sebou, tam nezůstanou. Nezůstanou na těchto pozicích. Nezůstanou u moci. Nezůstanou v kontrolních pozicích. Určitě ne.

Uvidíte, jak je všechny odstraňuji, ale, Mé děti, mohlo k tomu dojít mnohem dříve, kdyby Mé tělo vědělo, kým skutečně je, a že nemuselo přijmout nic z toho, co se teď děje. Nejste otroci. Jste volní. Nejste oběti. Jste vítězní.

Prohlašujte to. Věřte Mému Slovu víc než tomu, co zakoušíte, protože to všechno se před vámi hroutí a spadne to dřív než myslíte. Přestaňte čekat na volby. Přestaňte čekat na člověka. Přestaňte čekat na soudce. Tyto věci nyní můžete změnit svými slovy. Promlouvejte Má slova a sledujte, jak rychle se to všechno změní.

I když je nevidíte, probíhají mocné pohyby. Nečekejte, až Mi uvěříte. Uvěřte Mi hned a přijměte to, co pro vás mám připraveno za to, že stojíte ve víře a děláte to, k čemu jsem své děti povolal. Bojujte dobrý boj víry, protože vyhráváte. Tak se teď nestahujte zpět. Stůjte a sledujte, jak se Má ruka pohybuje, aby odstranila vše, co před sebou vidíte, praví Pán, váš Vykupitel.

Bruckheimer: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Sledujte Středozemní moře. Opakuji, že se tam chystá něco významného, co přitáhne pozornost světa.

New York City bude ve zprávách ze šokujícího důvodu. Guvernérka New Yorku se chystá k velkému pádu a informátor zničí jejich příběh a odhalí ji i její pověst. Guvernéři budou v tuto hodinu padat stále víc – ti, kteří na svá místa nepatří.

Vaše průběžné volby s jejich falešnými výsledky neobstojí. Vaši „domnělí“ zákonodárci, jejich zákony a jejich rozhodnutí neobstojí.

Šelma už nad tímto národem nebude mít kontrolu. Ještě jednou říkám:

šakal padá;

Kamala padá;

celý tento vládní orgán, který sem nepatří, padá.

Lháři budou odhaleni a sraženi dolů. Tito lháři a zloději nemohou držet Mého orla nebo Můj svět jako rukojmí pod svou kontrolou. Ty dny jsou pryč.

Senátor bude odhalen. Chystá se odhalení kongresmana. Jejich domeček z karet se hroutí a nezůstane nikdo z těch, kteří jsou proti Mně, praví Pán zástupů.

Prostředky na kampaň: tento výraz bude explodovat všude kolem špinavých peněz, placených her a zákulisních obchodů. Sledujte peníze a uvidíte, kdo ukradl vaše volby a unesl vaše národy. Budete šokováni, když se dozvíte o některých lidech, kteří se na tom všem podíleli. Budou odhaleni i někteří církevní vedoucí.

Blíží se velká odhalení. Peníze z vašich daní, ó Spojené státy, byly použity proti vám. Byli vydány do rukou vašich nepřátel, aby vás zničili, ukradli tento národ a svrhli ho jednou provždy. Ukážu světu co se skutečně dělo, a nikdo z nich neunikne soudu, který přichází.

Připravte se, Mé děti, na velké otřesy, které svět ještě neviděl, aby srazil vaše nepřátele z místa, kde stojí. Radujte se, protože toto jsou dny vašeho vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/their-house-of-cards-is-imploding