Neboť Já, Pán, dnes přikazuji svým dětem, abyste stály, bojovaly, křičely, přijaly to, co vám již bylo dáno, abyste přijaly to, co pro vás Má smlouva krve již učinila, abyste přijaly pravdu, která vás plně osvobodí, abyste přijaly své dědictví, své uzdravení, své bohatství, svou celistvost, svůj majetek, své podnikání, své svobody, své národy a svou autoritu. Přijměte dnes to, co Pán již učinil.

Ježíš vaše nepřátele porazil. Zničil jejich moc a přivedl je k nicotě pro vás. Ano, řekl jsem pro vás. Pán je odzbrojil. Tak proč své nepřátele posloucháte? Proč jim dovolujete říkat, co chtějí? Dělat, co chtějí? Proč jim dovolujete zůstávat na těchto pozicích? Žádám vás o to, Mé děti, protože jsem vám ve svém jménu dal nad nimi moc. Povolejte je dolů. Vykřičte je. Říkám to znovu, dokud si neuvědomíte, že nemusíte snášet jejich zákony a jejich lži. Nemají sílu, pokud jim ji nedáte. Tak se postavte a vezměte to vážně a hned je povolejte dolů. Zastavte je v jejich krocích. Zabraňte jim kontrolovat vaše národy a ekonomiky. Nyní je čas, aby Mé děti převzaly svou autoritu a svrhly je dolů, vyvrhly je, udělejte to hned.

Systém šelmy se snaží protlačit příliš brzy. Teď na to není čas. Tak to zastavte svou autoritou a Mým jménem. Mé děti, jsou tady vaše dny, kdy máte mít vše pod kontrolou a máte převzít otěže. Přijměte tedy pro sebe Má zjevení o tom, kým skutečně jste. Jste Mými dětmi a nic vás nemůže porazit, protože oni nemohou porazit Mě. Jsem uvnitř vás. Budu to opakovat tak dlouho, dokud se to ve vás nezabydlí, dokud nebudete čelit protivenství beze strachu. Teď je ten čas. Postavte se proti svým nepřátelům a tomu, co chtějí udělat. Není to jejich čas, jejich rozhodnutí nebo jejich právo mít to, co si tolik přejí. Mé děti, vstaňte a bojujte s nimi a sledujte, jak to všechno vytratí, praví Pán, váš Vykupitel.

Google bude ve zprávách společně s YouTube. Poslechněte si výbušnou zprávu, která bude brzy zveřejněna, o tom, kdo ovládá jejich vyprávění a videa, která povolují. Ano, je to „the Biden“ a Obama, Gates, Schwab, Soros, celý hluboký stát a světové elity, kteří dávali peníze na umlčení pravdy a na umlčení vás, Mé děti. Volejte, aby to všechno bylo nyní odhaleno. Prohlašujte, že jejich moc není k ničemu. Přivolávejte jejich pád a sledujte, jak se má ruka proti nim rychle pohybuje, praví Pán zástupů.

Ve vašich zprávách bude situace s rukojmím. Neposlouchejte; není to tak, jak to vypadá, a pravda se ukáže.

Ukrajina – pravda se chystá vybuchnout všude. Věci rozhodně nejsou takové, jakými se zdají být. Hodně kouře a zrcadel, řekli byste. Peníze a jejich důvod je lež. Zelenskyj je lhář a herec. Peníze z vašich daní budou zakrývat něco významného, co se na Ukrajině děje: to, co dělají, aby pomohli této podvodné vládě proti vám, oh, Spojené státy. Je tu další mor, kterým vás chtějí zasáhnout, a je v ukrajinských laboratořích, financovaných touto domnělou vládou, která si myslí, že to má pod kontrolou. Nu, chystá se něco, co nevidíte a co zničí jejich plány a všechny je odhalí. Obchodování s lidmi bude zničeno i tam, stejně jako oběti pro vládu a světovou kontrolu. Všechno se to chýlí ke konci. Takže stůjte a křičte: „Odhal to všechno, Pane, a odhal to rychle“.

Aristokraté: Znovu říkám, že toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Loď bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Potápějící se loď bude ohlášena a to, co na ní bylo, bude odhaleno.

Další velká sopečná erupce bude v nejnovějších zprávách a získá světovou pozornost. Říkám, že Yellowstone bude ve zprávách pro něco významného, co se tam stane. To také přitáhne pozornost světa.

Podívejte se na hlavní zprávy v Itálii – něco, co tato podvodná vláda Spojených států nechtěla prozradit.

Všude přichází mnoho informátorů, aby zastavili tuto podvodnou vládu a třpísmenkové agentury, aby nesvrhly Mého orla, říká Pán zástupů.

Lindsey Graham má být odhalen. Všichni RINO (Republican In Name Only – republikáni jen podle jména) budou odhaleni. Pane, RINO? Ano, řekli byste RINO, ti, kteří říkají, že jsou opravdu na pravé straně, zatímco ve skutečnosti jsou na straně levé. Tito lháři jsou odhaleni a všichni budou Mnou sraženi, říká Pán.

Nebojte se, mé děti, ničeho, co tito zrádci napíší do zákona. Nic nevydrží, protože hýbu svou rukou.

Nancyin počítač bude odhalen. 6. leden je lež. Ty dvě obžaloby byly lež. Ruský příběh byl lež. Všechno, co tato podvodná vláda udělala, se vám zhroutí přímo před očima a ty dny jsou tu pro soud a pro spravedlnost.

Nečekejte do roku 2024. Nečekejte na své takzvané příští volby. Mé děti, jsem mnohem větší než oni a neomezuji se jen na vaše volební roky. Kradou vám volby, tak jim nevěřte a nevěřte jejich výsledkům nebo tomu, že dlouho obstojí, protože je na obzoru něco, co ty volby jednou provždy srazí.

Tak se, Mé děti, připravte na velké otřesy přicházející k vašemu národu, aby z vás setřásly „the Bidena“ a všechny, kteří jsou s ním. Pamatujte, že všichni budou demaskováni. Radujte se tedy z odstranění jich všech, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/something-is-coming-that-will-bring-down-every-fraudulent-election