Neboť Já, Pán, dnes svým dětem připomínám, kdo jsem. Já jsem velký JÁ JSEM. Přicházíte do času, kvůli němuž jsem vás varoval a na který jsem vás připravil. Tentokrát se nebojte. Toto je čas pro pokrok. Je to čas zdokonalit svou víru. Je čas duchovně růst a to k moci, jakou jste nikdy nepoznali. Toto je čas, kdy tma bude vypadat, jako by vítězila a všechno přemáhala. Ale řekl jsem, až to uvidíte, vzpomeňte si na Má Slova, že toto znamení znamená, že vaše vítězství je blízko. To znamená, že když se zdá, že temnota převládá a nespravedlnost je na denním pořádku, moje milost je pro vás dostačující. Můj plán a moje ochrana jsou větší než cokoliv, čemu čelíte.

Všichni vaši nepřátelé padnou. Všichni budou odhaleni. Všichni budou souzeni. A není to o žádném „kdyby“. Začnou se dít náhlé věci. Náhlé události, které neuvidíte. Náhlé události, které přinesou šok a úžas. Náhlá svržení. Náhlé události, které přinesou velkou změnu. Náhlé události, které přinesou obnovu. Náhlé události, které přinesou soud a spravedlnost. Náhle se změní vše, co vidíte. Náhlé události, jejichž konec povede k velkému exodu. Ano, velký exodus začal a vy zažijete jeho zakončení, kterým jsou vaše vítězství a vaše svoboda.

Přichází něco velkého, co přinese zmatek těm, kteří odmítli naslouchat. Něco brzy upoutá pozornost celého světa – otřesy a posuny, jež nikdo nemůže popřít. Mnozí, kteří spali, se probudí. Připravte svá srdce, Mé děti, na tyto náhlé události.

Pro vás je jedině dobrý konec vašich nepřátel, které dnes vidíte naposledy a kteří vás zotročují – ti v D.C., kteří se smějí a zesměšňují Mě i vás, ti, kteří sedí na vysokých místech a uzavírají dohody, jak vás ještě více okrádat, s těmi, kteří tento národ záměrně ničí. Ano, řekl jsem, že vám záměrně berou vše, co mohou, vytvářejí své zákony a utápějí tento národ v dluzích, které nemůže splatit, dluzích, který nemůže žádný člověk odstranit, aby uvedli Nový světový řád a svou vládu k vyřešení „problémů“, které sami vyrobili. Znovu opakuji, na to není čas. Takže, Mé děti, všichni, kdo se Mnou souhlasíte, řekněte nyní: „Vláda Jednoho světa padá. Selhává a už nás nemůže držet.

Vaši nepřátelé mají připravený plán. Je to jejich poslední fáze svržení Mého orla do nekonečné Společnosti Jednoho Světa. Mé děti, tohle se nepodaří. Nemůžete zůstat stranou a dovolit, aby tento nepořádek pokračoval. Mluvte o jejich porážce neustále. Promlouvejte ji denně. Máte pravomoc ukončit to, co vidíte, dřív než si myslíte.

Chystáte se zažít okamžik podobný Rudému moři, který změní běh všeho, co před sebou vidíte. Tak vydržte. Blíží se konec kontroly vašich nepřátel nad tímto světem, praví Pán, váš Vykupitel.

Pytlovina: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Armagedon: Znovu říkám, že toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Neobvyklé počasí uvidíte i nadále. Bude se zdát, že v této době, ve které se nacházíte, zesílí, což je znamením, že se váš normál brzy změní.

Znovu říkám, že Google se blíží k velkému pádu. Selhávají ve svých pokusech cenzurovat, lhát, podvádět, krást a prosperovat s korupcí, která je mnohem horší, než jste viděli na Twitteru, mnohem horší. Zapojily se všechny třípísmenkové agentury. Říkám to znovu, spolu s Bidenem, Obamou a celou jejich podvodnou vládou. Jejich zasahování do voleb jde ale mnohem hlouběji, a s COVIDem je to mnohem horší. Pane, jak to může být mnohem horší? Uvidíte, Mé děti, to, co si skutečně přáli, aby se teď stalo, a je to mnohem horší, než co jste již zažily. Google je další paží společnosti One World Government Google, ano. A větší nástroj, který vás má zabíjet a zotročovat. Je to jeden z jejich největších nástrojů. Pohybuji svou rukou proti nim a uvidíte, jak tento technický obr padá jako Goliáš, protože Můj David přichází s kamenem, který je přivede k jejich konci, říká Pán zástupů.

Mé děti, řekl jsem vám: lavina pravdy, záplava pravdy, sesuv pravdy, to všechno udeří najednou, aby srazilo lháře a zloděje na kolena a ukončilo jejich plány proti vám.

Venezuela se chystá být ve vašich zprávách z významného důvodu.

Znovu říkám, mějte oči na Tchaj-wanu. Chystá se tam něco velkého, co se chystá být ve vašich zprávách.

Thajsko bude ve vašich zprávách. Důvod vás překvapí.

V NFL vypukne skandál. Věci nejsou takové, jaké se zdají být v této organizaci.

Kočka bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Egypt bude ve vašich zprávách pro něco tak neobvyklého, že to přitáhne pozornost celého světa.

Přišly dny velkých změn, velkých pádů, velkých obratů, velkých odhalení, velkých rozrušení a velkých naplnění. Ano, Mé děti, nemusíte už dlouho čekat, až padnou ti, které před sebou vidíte. Nic je nedokáže udržet tam, kde jsou.

Velké otřesy vás z jejich řetězů uvolní. To vše se ještě uvidí. Velká změna začala a vše bude dovedeno do konce. Tak stůjte a křičte, Mé děti, jako křičel můj lid proti hradbám Jericha, a sledujte, jak před vámi všichni vaši nepřátelé padají. Toto je čas velkého pádu, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/it-is-time-for-a-great-fall