Neboť Já, Pán, dnes svým dětem připomínám, že vítězíte vy. Vaši nepřátelé prohrají. Nic, co dnes uvidíte, neobstojí. Pohybuji se. Vysvobozuji. Zachraňuji. Osvobozuji vás. Ničím kontrolu vašich nepřátel. Ničím jejich plány. Mé děti, potřebuji, abyste tato slova přijaly a uvěřily jim. Bez ohledu na to, co přijde nebo co bude vidět, nebudete pohnuty, neustanete, nevzdáte se a ani se nepoddáte strachu.

Přestaňte umožňovat pokračování jejich kontroly. Máte každý nástroj a každou zbraň k vítězství v každé situaci. Nenechal jsem vás bez naděje. Nenechal jsem vás, abyste se jen zabývaly nebo smiřovaly s beznadějnými situacemi, které oni vytvořili. Nemohou vás pohltit ani zničit, pokud se jim nepoddáte a nevzdáte se své autority.

Takže dnes bojujte s Mými slovy. Bojujte dnes s Mým jménem. Bojujte dnes s Mou smlouvou krve. Jste zcela pokryti. Máte k dispozici armádu andělů, kteří bojují, chrání vás a přinášejí vám vše, co vám patří. Tak dnes věřte, že jsem na vaší straně. Věřte, že to mám pod kontrolou. Věřte, že srážím vaše nepřátele jednou provždy. Nic nezastaví to, co se na této Zemi stane, aby přineslo vaše svobody a vysvobození. Nic, protože nemůže zastavit nic, praví Pán, váš Vykupitel.

Hitler: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Z překvapivého důvodu bude ve vašich zprávách známý vodopád.

Allison: Toto jméno bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Hellfire/Pekelný oheň: Říkám znovu, že tento výraz bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Z Izraele se chystá vyjít něco velkého, co bude šokovat svět. Přichází pravda, kterou nikdo nemůže zastavit, a přinese velkou zkázu vašim nepřátelům, kteří jsou proti vám, oh Spojené státy.

Ranní show bude ve vašich zprávách kvůli skandálu, který je pohltí a zničí jejich příběh. Poslechněte si zprávy týkající se The Today Show – jak podváděli, jak lhali a jak oklamali masy, aby uvěřily jejich vyprávění. Jejich spojení s „the Bidenem“ a jeho podvodnou vládou bude zveřejněno, i to, jak je používal jako nástroj k prosazování své agendy.

Všechny hlavní zpravodajské stanice budou zažívat jedno odhalení za druhým. Jejich scénáře budou zveřejněny, aby vám ukázaly, kdo zprávy skutečně kontroloval. Protože to nebyly zprávy, bylo to jejich vyprávění, jak ovládat svět. Všechny je srazím, praví Pán zástupů.

Nepřátelská situace bude ve zprávách a brzy se ukáže i pravda o tom, jak falešná ve skutečnosti byla.

Rusko se chystá vyjít s bombami – nikoli zbraněmi ničení, ale zbraněmi pravdy, které zničí „Bidenův“ narativ i narativ Ukrajiny. Jsou to lháři, vrazi a zloději a budete vědět, že to, co se proti vám chystali udělat, nepůjde podle jejich plánu. Má ruka se pohybuje a jejich plány proti Mně jsou zbytečné a bezmocné, praví Pán zástupů.

Lewinsky: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Krupobití si získá pozornost světa tím, kde k němu dojde a jak bude neobvyklé. Sledujte, jak se více neobvyklých povětrnostních událostí začíná dít na více místech po celém světě najednou, říká Pán.

Harold: Toto jméno bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Na Kapitolu se bude dít něco významného a poznáte to hned, jak to uvidíte. Všichni vaši nepřátelé jsou mnou odstraňováni, praví Pán zástupů.

Zlatokop: tento výraz bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

"The Biden" se pokusí pronést výmluvný projev, ale to se dramaticky zvrtne. Zakopne. Padne a selže ve své řeči. Bude chtít lhát, ale přeřekne se a řekne pravdu, a nikdo to nebude moci zakrýt. Bude to poslední akt před jeho pádem, praví Pán.

Mé děti, bojujte teď. Zastavte tu šelmu. Zastavte elity. Zastavte tuto podvodnou vládu. Zastavte jejich zákony. Zastavte jejich krádeže. Ano, můžete zastavit jejich vyprávění a jejich kontrolu. Dal jsem vám tuto pravomoc. Takže stůjte a věřte dnes, že velký JÁ JSEM bojuje za vás a Já jsem neporazitelný. Tak jděte a vezměte si, co vám patří. Toto jsou moje dnešní rozkazy. Přijměte je i s Mými slovy, která vám dávám. Přijměte je s Mým jménem. Vaše vítězství jsou tu nyní, tak si je vezměte, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/something-significant-will-take-place-on-capitol-hill