Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby se připravily na to, co přijde:

Velké třesení.

Velký posun.

Velká výměna.

Velké převrácení.

Přichází velký šok.

Řekl jsem vám, mé děti, co se nepřátelé pokoušeli udělat. Čeho se pokoušejí dosáhnout po celém světě. Varoval jsem vás, že čím se dá otřást, to bude otřeseno. Nezapomeňte tedy, že máte stát. Pamatujte na Má slova. Pamatujte na svou autoritu. Je nezbytné, abyste znaly moc Mého jména a moc Ježíšovy krve.

Nastal čas vybrat si, čemu věříte a na jaké straně jste. Něco velkého se chystá otřást Mým orlem, Mými Spojenými státy. Otřesy odhalí a tyto otřesy přinesou pravdu, aby zničila každou lež. Přinese to tomuto světu šok z toho, co na vás vytáhli a jaké měli další plány proti vám a proti světu.

Další virus, ano, a více než jeden. Nedostatky, které by přinesly hlad celému světu, zatímco by oni leželi a pokračovali v hromadění jídla a produktů pro sebe, když by svět trpěl a umíral. Lhali vám a okrádali vás všemi možnými způsoby. Jsou to lháři. Jejich moc, jejich kontrola, jejich vlády, jejich soudní systémy, jejich společnosti sociálních médií, jejich tiskové agentury, jejich velké korporace, Hollywood a mnoho vlád po celém světě, se všemi lháři, zloději a vrahy. Už se nepoddávejte jejich lžím. Lžou každý den a všemi způsoby, aby nad vámi měli kontrolu. Probuďte se pravdě. Probuďte se k Mé autoritě, kterou jsem vám dal. Probuďte se nyní, Mé děti, ze spánku, který vás držel ve svou podřízenosti a způsobil, že se tolik lidí vzdalo. Už se to blíží – konec toho všeho, ale bude to drkotat. Bude se to třást jako dosud nikdy. Neobvyklé věci zesílí. Zprávy budou křičet o nejhorších časech, ale je to lež, abyste zůstaly tam, kde jste. Proto stále opakuji, aby se to dostalo do vašich srdcí, kde to vaši nepřátelé nemohou ukrást: abyste stály a ne si lehly a vzdaly se a podrobily se pod jejich vedení a jejich kontrolu.

Mé děti, nastal čas, abyste válčily jako dosud nikdy. Používejte Moje jméno jako nikdy dřív. Bojujte jako nikdy předtím. Bude se zdát, že temnota můj národ přemohla, ale když se to stane, mé světlo přijde a zničí jejich temnotu jednou provždy. Takže, Mé děti, znovu říkám, poznejte Mě dnes jako nikdy předtím. Vstupte do mého Slova ještě dnes, abyste poznaly pravdu, a v této době intenzivních otřesů se nebudete třást vůbec.

Je čas, aby to moje církev měla pod kontrolou. Je čas, aby má církev věděla, kdo je. Je čas, aby má církev bojovala. Je čas, aby si Má církev vzala zpět, co jí patří. Vezmi si to všechno zpátky:

Moc

Bohatství

Vládu

Zpravodajská média

Sociální média

Korporátní svět. Vezměte si to všechno zpět. Nikdy to nebylo určeno satanovi a jeho lidu.

Mé děti, dal jsem vám vše na této zemi, abyste šířily Mou dobrou zprávu. Svět udržoval Mou církev chudou, aby nemohla uposlechnout Můj příkaz a splnit tyto pokyny. Ukradli vaše církve a ukradli peníze podvody a lžemi, tak si to teď vezměte všechno zpátky.

Je čas, aby Má církev povstala a stala se církví, kterou peklo nepřemůže, říká Pán, váš Vykupitel.

Zbabělý lev: tato fráze bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Lískový ořech: toto slovo, opakuji znovu, bude ve zprávách z významného důvodu.

Warlord/Vojevůdce: tento výraz bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

McInerny: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Malcolm: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Další moderátor zpráv se zhroutí v živém televizním vysílání. To se bude dít stále častěji. Řekl jsem vám, Mé děti, že věci nejsou takové, jakými se zdají být. Snaží se udržet svou lež v chodu, takže se budou snažit skrýt důvod, ale nepůjde to.

Sledujte Indický oceán; chystá se něco významného a tam to bude vidět. Znovu a znovu jsem vám říkal, abyste sledovali vody. Pohybují se a brzy vydají to, co je pod nimi skryto.

Scarlett: toto jméno bude také ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Washingtonův památník bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu. Řekl jsem vám, Mé děti, že odstraňuji všechny jejich pomníky a každý jejich symbol bude zničen.

Sochu svobody zmiňuji i proto, že se s ní odehraje něco významného.

Mé děti, jejich pomníky a symboly padají.

Jejich plány padají.

Tak to vyhlašujte denně.

Ukázal jsem vám mnoho znamení, ale vy jste v době prorockého naplnění, které upoutá pozornost světa, nejen mé církve. Aby změnili své jednání a to, čemu skutečně věří.

Brunsfeld: toto jméno bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Mějte oči na Kalifornii. Chystá se tam něco významného.

V Texasu se chystá něco velkého, co bude brzy odhaleno.

Můj národ se zachraňuje. Říkám to znovu. Začalo sjednocování, které nelze rozdělit ani zničit.

V Brazílii se chystá něco velkého, co světu přinese šokové vlny.

Obamovo sluchátko pro "the Bidena" bude odhaleno, protože jsou odhaleni loutkáři. Jejich loutce bude odstraněna maska a herec bude odhalen. Pane, herec? Ano, "the Biden" je lhář, herec, zloděj a podvodník. Je to šakal a jednou provždy ho srazí dolů. Volejte po jeho odstranění. Volejte po jeho odhalení hned teď. Nečekejte, udělejte to hned. Zavolejte je všechny dolů jako dávné faraony. Všechno to skončí podobně.

 

Hillary a Nancy budou odhaleny tak jako nikdy předtím. Žádné skrývání, žádné zapírání; rozsudek bude vykonán tam, kde ho každý uvidí.

Na vládu Spojených států přichází otřes, otřes, který nadobro srazí korupci. Přinese velkou obnovu. Nevzdávejte se nyní, mé děti. Přináším spravedlnost. Já soudím. Odstraňuji vše, co vás drželo. Nepodléhejte jejich kontrole. Bojujte s Mým jménem a Mým slovem a vezměte si, co už je vaše, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-shake-up-is-coming-to-the-government-of-the-united-states