Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby se připravily na velkou změnu, mocný posun a velké otřesy, jež otřesou tímto světem i mnohými do samého jejich nitra.

V duchovní sféře byla svedena velká válka a na Zemi byla vedena mocná válka. Řekli byste, že probíhá občanská válka, aby zničila moc systému šelmy nad národy, přičemž spousta lidí o tomto boji neví. Probíhá válka, aby vás osvobodila od jejich tyranie a kontroly, od podvodných vlád po celém světě, které se snaží zavést systém jednoho světa. Děti moje, dějí se věci, kterých jste si nebyly plně vědomy, abyste vy i celý svět byly chráněny před tím vším, aby se lidé nevzdali dřív, než ta válka skončí. Nic neskončí, dokud neřeknu, že je konec, a nic neskončí, dokud nevyhrajete.

Řeknu to znovu: byly provedeny vojenské kroky. Území bylo vzato zpět. Soudy začaly. Rozsudek a spravedlnost jsou vykonávány, i když jste je ještě neviděli. Neznamená to, že se to nestalo. Nic to nemění na tom, co se skutečně děje.

Ano, došlo k zatčení. Bude vás šokovat, kdo všechno už byl zatčen a kolik lidí nahradilo ty druhé, aby pokračovali ve hře a ve své šarádě. Mé děti, tohle všechno vyjde brzy najevo. Proto chci, abyste připravily svá srdce na šok, který přichází, a na který tolik lidí není připraveno.

Mé děti, buďte se Mnou, abych vám mohl pomoci a posílil vás, než se tato hráz lží prolomí dokořán. Už když toto mluvím, struktura se hroutí.

Takže, Mé děti, znovu vám připomínám, abyste se dostaly do mého Slova, aby vám přineslo pokoj a radost, protože svět se brzy zastaví a zůstane stát, a nikdo to neviděl přicházet. Ticho, které někteří lidé nebudou umět zvládnout. Ale pamatujte, toto ticho je vaším vítězstvím. Teď je třeba jít hodně daleko, protože to, co vaši nepřátelé naplánovali, je mnohem horší než COVID a mnohem horší než 11. září. Ano, zkombinujte obojí a je to pořád horší než to, co se chystali vyzkoušet a provést. Ale znovu opakuji, že se to nepodaří. Zastavuji je a nedovolím jim zajít tak daleko, jak chtějí. Ale bude toho vidět více, aby to otřáslo světem a probralo Mé tělo z hlubokého spánku, ve kterém bylo. Moje církev byla podvedena do hlubokého spánku, o kterém ani nevěděli, že v něm jsou. Probuď se, Má církvi, probuď se hned, Mé tělo Kristovo, protože svět potřebuje Mé tělo a Mou církev, aby byla celistvá, silná, probuzená, oživená a obnovená. Toto je čas na oživení a obnovu, i když to vypadá, že se děje opak.

Mé děti, vše, co vidíte, se náhle změní. Někteří nebudou dost varováni. Pro ty z vás, kteří bdíte: vstaňte a modlete se, abyste pomohli těm, kteří bdělí nejsou. Toto jsou moje pochodové rozkazy:

modlete se

buďte vytrvalí

buďte konzistentní

pronásledujte, převezměte a napravte vše, co vám bylo odňato, praví Pán, váš Vykupitel.

Eisenhower: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Nixon: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

JFK: Toto jméno bude znovu ve vašich zprávách z významného důvodu. Odhalí se více pravdy o tom, jak hluboko jeho vražda sahala, kolik lidí ve vaší vládě bylo zapojeno a proč ho zabili. Tyto záznamy už nebudou nadále zapečetěny a zakryty. Otevírám je, abych ukázal, jak zkorumpovaná tato vláda byla a proč a jak vás to ovlivňuje i dnes. Směr tohoto národa se náhle změní, říká Pán zástupů.

Filibuster/Záměrné protahování projevu: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Sicílie: chystá se tam něco velkého, co přitáhne světovou pozornost.

Haiti bude také ve vašich zprávách. Stane se tam něco, co přitáhne pozornost světa. Bude zjevena pravda o tom, co tam bylo skryto, praví Pán.

Argentina: Říkám, že toto jméno bude znovu ve zprávách z překvapivého důvodu.

Brzy se objeví hlavní zprávy týkající se EU a OSN – jak pomohly ukrást tento národ Obamovi a globalistům, jak pomáhaly Číně infiltrovat tento národ a jaké zástupce mají ve vašich vojenských a vládních pozicích. Ach ano, vše bude odhaleno.

Propukne požár a bude ve zprávách – jak je neobvyklý a masivní. Místo jeho výskytu je důležité a brzy uvidíte proč, říká Pán.

Orel bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu. Pamatujte na to – je to pro vás znamení, že Můj orel se znovu vznáší, praví Pán.

United Emirates/Spojené emiráty budou ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Bude odhalena letecká společnost a pohltí ji skandál. Kolem leteckých společností se toho děje mnoho, o čem ještě nevíte – jak je korporátní svět propojen s mnohým, co nemůžete vidět. Ale ukážu vám vše, co se dělo, a všechno, co bylo skryto, praví Pán.

Velvyslanec bude zabit. Nevěřte důvodu proč. Ukážu světu, co se skutečně stalo.

Benghází: toto jméno bude znovu ve vašich zprávách. Veškerá pravda kolem toho, co se stalo, bude odhalena. Je temnější a zlověstnější, než jste si mysleli, a spravedlnosti bude učiněno zadost, říká Pán zástupů.

Obama se chystá vystoupit a pronést velmi překvapivé prohlášení. Teď se prozradí ještě víc. Zoufalá doba si žádá zoufalá opatření, řekli byste. Mé děti, vaši nepřátelé jsou právě teď velmi zoufalí. Stěny je začínají svírat.

Sledujte Austrálii; chystá se tam něco významného.

Mé děti, přichází velký kolaps, který bude vypadat, že uzavře svět. Je to něco, co vaši nepřátelé plánovali, ale nepůjde to podle plánu. Oznamte jejich plány hned. Provolávejte neúspěch jejich plánů a porážku toho, co se právě chystali uskutečnit.

Znovu říkám – vstaňte a povolejte je všechny dolů. Používejte nyní moji autoritu více než kdy jindy, protože vše, co vidíte, už vidět nebude, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/tribunals-have-started-and-will-soon-be-seen