Neboť Já, Pán, dnes svým dětem připomínám všechna slova, která jsem vám dal: Veškeré Mé psané Slovo, která vám připomíná vaši autoritu. Ale tolik lidí v mém těle si stále stěžuje, mají strach, jsou pod tlakem, aby to vzdali a přestali, protože je to příliš dobré na to, aby to byla pravda, nebo protože se tak dlouho snažili věřit a nic se neděje, říkají a přemýšlí. Znovu se vás ptám, Mé děti: Protože to ještě nevypadá tak, jak jste chtěly, nikdy se to nestane? Odkud myslíte, že se ty myšlenky berou? Nejsou to mé myšlenky pro vás.

Váš protivník maluje pro Mé děti velice pochmurný obraz, aby přestaly věřit, aby přestaly přijímat, protože je to příliš těžké. Bitva trvá příliš dlouho a je stále horší; nic se nemění a vaši nepřátelé jen vyhrávají a nabírají na síle. Je to tak matoucí, čemu věřit, protože to, co vidíme, je prostě tak přemáhající. Vaši nepřátelé s tím počítají; počítají s tím, že to řeknete a budete si to myslet, takže bude snazší vložit tak zdrcující pochybnosti do vašich myslí a srdcí. Toto je duchovní válka, Mé děti, a většina lidí v církvi vůbec nebojuje, protože neví, že je to bitva, a neví, jak bojovat. Proto dochází k otřesům. Zdá se proto, že vládne temnota. K otřesu musí dojít, aby se Mé tělo probudilo. Svět po mnoho let odváděl skvělou práci, když ukolébával mou církev do spánku, do způsobu myšlení, jakým přemýšlí svět. Tak přicházejí člověkem vytvořené doktríny, aby oklamaly masy. Znovu říkám, že Mou církev zasahují velké otřesy, které právě probíhají. Mé děti, připravte se na tuto dobu. Svět se otřásá a pravda ničí každou lež, ale ta ve světě je mnohem větší než ta v Mé církvi.

Dochází k velké separaci a dochází k očistě, která má zničit jejich náboženství, zničit jejich tradice, zničit podvod, zničit ideologii, zničit zákonictví, zničit lenost a zničit vlažnost v církvi. Mým dětem musí být buď horko, nebo zima. Tyto věci jsem řekl ve svém Slovu. Neříkám tato slova, abych vás odradil. Neříkám tato slova proto, abych způsobil zmatek. Satan je autorem obou těchto věcí a já jsem vám řekl ve svém psaném Slovu, že kárám nebo opravuji toho, koho miluji, abyste nešli špatným směrem.

Mé děti, neposlouchejte ty, kteří se vysmívají, soudí a neustále kritizují. To není ode Mne; to není chození v lásce. Odkud si myslíte, že se tito lidé berou? Z tábora vašich nepřátel. Aby vás oklamali, abyste nevěřili pravdě. Není to nic nového, stará taktika vašeho protivníka, kterou zkouší už mnoho let.

Mé děti, vše se mění

Vše se hýbe

Vše se posouvá

Vše se převrací

Nic nebude vypadat stejně

Nevěřte slovům svých sousedů. Věřte mým slovům, mé děti

Vaši nepřátelé jsou souzeni

Vaši nepřátelé jsou vyhazováni ze svých pozic

Vaši nepřátelé nezůstávají tam, kde jsou

Nezůstávají v postavení moci a kontroly, pro které udělají cokoli. Ne, takhle to nezůstane.

 

Tato podvodná vláda bude odstraněna způsobem, který nemůžete vidět a nedokážete si ho ani vysnít. Plány vašeho nepřítele na převzetí světa nebudou pokračovat a neuspějí.

Mé děti, toto je čas, před kterým jsem vás varoval. Proč tedy jeho příchod překvapuje? Vaši nepřátelé zkouší něco většího, něco, co konečně přinese jejich Nový světový řád, myslí si. Teď se to neděje. Takže, mé děti, povstaňte a bojujte dobrý boj. Povstaň v Mé radosti, povstaň v Mé síle, povstaň v Mé síle, povstaň nyní z porážky, povstaň nyní z nemoci a nemoci. Vstaň, vstaň tam, kde tě potřebuji mít. Toto je čas náhlých změn, náhlých změn, náhlých posunů, náhlých svržení vlád. Je čas rozebrat tuto vládu Jednoho světa, sundat je a odstranit jejich moc nad mou církví.

Takže znovu říkám: Povstaň, Má církvi, probuď se, Má církvi, používej Mou autoritu, Má církvi, a věř v Mé jméno, věř v mou krev, která je mocnější než to, co vidíte. Nic není mocnějšího než Já, praví Pán, váš Vykupitel.

WHO je odhalena. Zprávy jedna za druhou odhalí pravdu o všem, co skrývali, kdo je ovládá a kdo financuje jejich plány. Všechno vychází na povrch, tak se připravte.

Světové ekonomické fórum, všichni jsou vrazi, lháři, zloději a hadi. Jsou to také dnešní faraoni. Lidé věří v jejich moc a kontrolu, protože mají peníze. Tyto peníze patří Mé církvi. Tato moc patří Mé církvi. Ježíš zničil tuto moc a jejich kontrolu, ale oni podvedli, zmanipulovali a zabili nespočet lidí, aby získali moc, kterou nyní mají. Mé děti, povolejte je k zemi, přivolejte jejich odhalení i odhalení každé lži. Pamatujte, že Mé Jméno a Má Krev jsou mocnější než cokoli, o čem sní, že by mohli mít, říká Pán zástupů.

Povolejte je všechny dolů, považujte jejich moc neužitečnou, považujte je za bezmocné vůči vám a vůči vašim národům, a sledujte, jak rychle se to všechno sesune.

Blíží se skandál IRS, který zlomí jejich moc a zlomí jejich kontrolu. Poslouchejte oznamovatele, kteří je odhalí. Tohle je mnohem větší než kdo věděl, mnohem větší.

Federální rezerva bude zničena. Sledujte a uvidíte, jak rychle jejich síla selhává a je ničena. Nic z toho nemělo nikdy vzniknout. Už jsem vám to řekl dříve. Tento systém šelmy sestupuje a Můj systém přijde a nahradí ho až do konce času. Čas systému šelmy ještě není. Mé děti, má církev má před koncem ještě mnoho práce. Nejprve je třeba zachránit mnoho životů. Evangelium je třeba kázat všem národům. To se ještě nestalo.

Mé děti, Velký exodus se blíží k místu výbuchu.

Obnovení, vysvobození, převrácení, svržení, soud a spravedlnost, to vše přichází. Přijměte tedy to, co se bude dít dál, to, co vám přinese vítězství. Volejte: „Náš čas přišel, náš čas teď nastal“.

Všechno, co patří církvi, všechno, co patří vám, řekněte to teď: „Přijímáme to ve jménu Ježíš, který to pro nás vybojoval“. Říkejte tyto věci, provolávejte tyto věci teď, Mé děti, a sledujte, jak se Má ruka hýbe; pohybuje se a oslavy jsou blízko, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-to-tear-the-one-world-government-apart