Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, co mají říkat a prohlašovat v tomto novém roce 2023.

2023 je: rokem volnosti, rokem radosti, rokem proroctví, rokem konce toho, co vidíte, rokem velkého vítězství, rokem velké prosperity, rokem přinášejícím velkou nápravu, rokem přinášejícím spravedlnost, rokem přinášejícím velkou výměnu, rokem pro nás, rokem zvratu zajetí, rokem velké slávy.

Rok 2023 je rokem svobody. Volejte po svobodě: od nemoci, od nedostatku, od rozdělení v rodinách, ve vašich zemích, od tyranských vlád, ode všeho, co vaši nepřátelé použili, aby vás drželi v zajetí.

Říkejte tato slova, oznamujte je denně, mé děti, a sledujte a uvidíte, jak rychle se vám ukážu.

Pro ty v mé církvi, kteří hledí pouze na Trumpa a na proroctví o Trumpovi: vy se díváte jen na jedno a věnujete pozornost jediné věci. Pokud by se tak nestalo, skončili byste, ale zmeškali byste všechno, co jsem již udělal. Nebuďte jako vaši předkové v poušti. Soustředili se na všechno špatné, a uniklo jim to skvělé, co jsem pro ně už udělal.

Moje ruka se pohybuje. Moje ruka zajišťuje to, co jsem již začal pro velký a náhlý posun. Nenechte si ujít, co jsem již udělal a co se chystám udělat. Pamatujte, že ne všechny Mé děti spatřily zaslíbenou zemi, i když bylo mou vůlí, aby ji viděly a zažily hned. Rozhodly se věřit tomu, co viděly. Rozhodly se věřit tomu, co cítily. Rozhodly se uvěřit zlé zprávě a ne té Mojí. Nenechte se ošálit a oklamat vlivem nebo přesvědčováním svých nepřátel. Neposlouchejte lidi, kteří nevěří pravdě. Jsou tam, aby vám to ukradli. Získejte svou sílu ode Mne; dám vám ji. Spolehněte se tedy v roce 2023 na Mě, praví Pán, váš Vykupitel.

Pane, ale co Trump a jeho návrat? Mé děti, nikdy neopustil svou pozici, bez ohledu na to, co tato křivá a podvodná vláda říká. Bez ohledu na to, jak věci vypadají. Nenechte se pohnout. Mé děti, vracím vašeho prezidenta zpět tam, kde ho budete moci vidět. Byl obnoven, i když to nevidíte. Proběhlo obnovení, i když tomu nerozumíte. Proroctví se naplňuje. Neříkám vám to dnes, abyste se soustředily pouze na toto. Toto proroctví není to jediné, na kterém záleží, ani to jediné, které by změnilo vše, co vidíte. Přestaňte se soustředit jen na tohle, nebo vám unikne to, co teď před vámi dělám.

Nyní povolejte svého právoplatného prezidenta. Povolejte ho, aby byl viděn na svém právoplatném místě. Provolejte obnovení v jeho úřadu, aby byl viděn.

Provolejte selhání svých nepřátel. Provolávejte odstranění svých nepřátel.

Prokřikujte to a provolávejte to. Tento je rokem velkého naplnění.

V tomto roce spoléhejte na svou víru a věřte Mně a Mému Slovu. Nevkládejte svou víru a důvěru v člověka.

V tomto roce se nespoléhejte na své vlastní porozumění, ale na Má slova.

Mějte velké očekávání v roce 2023.

Pamatujte, je to velký rok svobody, praví Pán, váš Vykupitel.

Sodoma a Gomora: toto bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Armagedon bude znovu a znovu používán k popisu mnoha věcí, které se dějí po celém světě. Ale jak jsem řekl, pamatujte, že věci nejsou takové, jaké se zdají být, tak nechoďte zrakem, ale choďte vírou.

Hizballáh bude ve zprávách a učiní šokující prohlášení, které přitáhne pozornost světa.

Řecko bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Antarktida bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu. Ano, bude to šokovat svět, co se tam dělo a co tam bylo ukryto, ale už to skryto nezůstane.

Zemětřesení zasáhne neobvyklé místo, které si rozhodně získá světovou pozornost.

Znovu zmíním Tichý oceán a Ohnivý kruh. Řeknou, že se to probudilo a očekávají další zemětřesení a devastaci. Mé děti si pamatují Má Slova; dělají věci v zákulisí, aby způsobili destrukci a odvedli pozornost. Na obzoru je něco velkého a blíží se to, aby zničilo vaše nepřátele jednou provždy. Jejich odvádění pozornosti bude v této době větší, aby vás odradilo. Stůjte jako nikdy předtím. Řekl jsem vám, abyste bojovaly jako nikdy předtím.

Své nepřátele, které dnes uvidíte, brzy a velmi brzy už neuvidíte. Začněte to tedy vyznávat denně, praví Pán zástupů.

Apalačské pohoří bude opět ve vašich zprávách a ten důvod, proč, vás překvapí a svět bude šokovat.

Lékařské centrum Cedars-Sinai Medical Center bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Přicházejí velká odhalení, jež nelze zadržet.

Rozhodnutí Nejvyššího soudu bude tento národ šokovat a způsobí velké otřesy v této zemi, říká Pán.

Vzbuďte se. Vstaňte, Mé děti, a začněte deklarovat a požadovat své svobody. Začněte prohlašovat porážku svých nepřátel a každou lež, která má být odhalena. Nečekejte; provolávejte to nahlas.

Vaši nepřátelé budou utíkat a rozprchnou se před vámi. Dochází jim čas. Jejich plány selhávají a hroutí se před vašima očima. Znovu opakuji – nepřestávejte a nevzdávejte se. Je to už skoro konec velkého exodu v této zemi a po celém světě. Radujte se tedy ze svých svobod, radujte se ze svých vítězství, radujte se z Mého vysvobození, které pro vás přichází. Vezměte si to všechno zpět, vezměte a přijměte to hned. Moje trubka už brzo zazní. Prohlašujte to také: „Za chvíli zazní trubka, která zničí sílu nepřátel, které dnes vidíme“. Nepodléhejte dnešnímu tlaku. Pamatujte, jsem ve vašem nitru a jsem větší než cokoli, co vidíte, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/2023-a-year-to-be-free-and-a-year-of-great-victory