Neboť Já, Pán, vám dnes říkám, že v roce 2023 budou věci vypadat velice jinak. Ano, probíhají změny. Vlády selžou a padnou, vlády budou svrženy a mnoho vůdců po celém světě nepřežije Anděla smrti a dny Hamana. Je to rok, kdy uvidíte velkou sklizeň. Velkou sklizeň ničení, které vaši nepřátelé způsobili, aby kontrolovali svět. Z každého zasetého semena vzejde hojná úroda a pro ně to je velká úroda zničení, neštěstí a zkázy.

Mé děti, opakuji, nebojte se tohoto roku, protože to změní věci, které vidíte, a poroste to na intenzitě. Systém šelmy padá. Povolejte ho dolů. Říkejte to: „Systém šelmy dnes padá“. Mé děti, křičte a provolávejte to nahlas. Nemá moc zůstat.

Nepodléhejte strachu. Nepodléhejte útlaku. Nepodléhejte jejich lžím. Nepodrobujte se jejich vládám. Nepodrobujte se nespravedlivým zákonům. Nepodrobujte se jejich volbám a jejich domnělé kontrole. Nepodléhejte nemocem a nevolnostem. Nepodléhejte nedostatku. Nepodléhejte jejich člověkem způsobeným nedostatkům; žádný nedostatek neexistuje. Je to lež. Už tomu nevěřte. Nepodléhejte jejich inflaci. Nepodléhejte jejich ekonomice. V žádném případě se nepoddávejte jejich tyranii.

Mé děti, toto je čas pochodovat, vyhlašovat, nařizovat, válčit, bojovat a převzít zpět autoritu a území, které vám patří. Není konec. Nepodaří se jim to. Nikdy nevyhrají. Jsou poraženi. Mé jméno a moje síla přebíjí tu jejich. Připomínám vám, že ve vás žiji. Řekni to dnes: „Pro mého Boha není nic nemožného a On žije ve mně. Prohlašuji své vítězství“. Říkejte to, dokud tomu neuvěříte, mé děti. Křičte dnes jako nikdy předtím. Ničí to sílu vašich nepřátel.

Jejich ochranné stěny jsou dole. Zdi jejich korupce padají. Jejich moc je proti Mně bezmocná. Tak si vezměte zpět svou svobodu. Vezměte si své národy zpět, praví Pán, váš Vykupitel.

Jeruzalém bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Jurisdikce: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Děti moje, znovu vám to říkám, lidé kolabují v přímém televizním přenosu a bude to pokračovat stále více. Pokusí se skrýt a zakrýt důvod, ale připravte se na explozi pravdy o všech těchto úmrtích. Vyprávění a lži vašich nepřátel už nebudou pokračovat a už nebudou dominovat éteru. Moje pravda přebírá éter, říká Pán zástupů.

Byrokrati: toto slovo bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Mé děti, bažina je ničena. Ano, řekl jsem bažina – hluboký stát, zločinci, globalisti, elity – jak je chcete nazvat. Pravda přichází. Přicházejí odhalení, které neuvidí, dokud nebude příliš pozdě. Nemohou zastavit to, co přichází. Moje ruka odstraňuje všechny, kteří jsou proti Mně, z Washingtonu, říká Pán zástupů.

V blízkosti řeky Eufrat se odehraje něco významného, co přitáhne světovou pozornost.

Blízký východ se otřásá jako nikdy předtím. Pravda přichází, aby rozložila jejich armádu a jejich plány proti Izraeli a Spojeným státům. Nic nebude prosperovat proti mým národům. To, co vaši nepřátelé osnují a plánují udělat dál, nebude úspěšné, říká Pán.

Mé děti, povstaňte z porážky. Vím, že mnoho věcí vypadá, že jdou opačným směrem než proroctví a jak jste se modlily. To proto, abyste se vzdaly. Váš nepřítel, ďábel, zkouší vše, co může, aby vás odradil, když jste na správné cestě a říkáte a děláte správné věci. Proto vám říkám, abyste se soustředily pouze na Mne a ne na to, co vidíte. To je důležité pro rok 2023, říká Pán zástupů.

 

V Africe dojde k velkému otřesu. Není to takový otřes, jaký myslíte. Poznáte to hned, jak to uvidíte.

Nové Skotsko: z tohoto místa se přijdou hlavní zprávy.

Z Antarktidy se bude oznámen velký objev.

Skvrna: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Mark Meadows bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Bude odhaleno krytí velké nepravosti.

Další neštěstí se stane výletní lodi. Chystá se mnoho odhalení týkajících se průmyslu výletních lodí.

Everest: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Významné zemětřesení se chystá otřást a přitáhne pozornost světa. Dojde k velké devastaci. Řekl jsem vám, Mé děti, abyste se začaly modlit, protože to, co může být otřeseno, bude otřeseno. Vaši nepřátelé způsobují, že některé z těchto věcí odvádějí pozornost od toho, co přichází na ně, říká Pán.

Karanténa: toto slovo bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu. Pravda vychází na povrch všude.

COVID bude plně odhalen. Vše, co vaši nepřátelé plánovali, už nezůstane ve tmě a skryto před světem. Odpor roste. Lidé se probouzejí a další lidé povstávají.

Mé děti, provolávejte, že každá lež bude odhalena a že každá lež, která vás drží v zajetí, bude zničena. Toto jsou vaše dny vysvobození, tak je teď přijměte, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-swamp-is-being-destroyed