Neboť Já, Pán, vám dnes, Mé děti, ještě jednou říkám, že vaši nepřátelé jsou ve středu dění, aby byli odhaleni. Stále jsou ve středu dění, aby byly jejich plány roztrhané na kusy tak, aby se z toho už nevzpamatovali, a aby byla zničena jejich moc a kontrola. Nechal jsem je tam na krátkou dobu, abych světu umožnil vidět, kdo doopravdy jsou a co skrývali, aby jim byly odstraněny masky a aby se otevřela stavidla, abych vám ukázal, co udělali. Nezůstanou tam. Nebojte se toho, co říkají nebo co se snaží udělat.

Mé děti, další tahy vašich nepřátel budou těmi posledními proti vám. Říkejte toto: „Nepřátelé, které dnes vidíme, tam nezůstanou. Všichni budou odhaleni. Všichni budou odstraněni. Jejich síla je zničena. Nemají nic na mne ani na můj národ“. Říkám to znovu, Mé děti, ten větší žije ve vás.

Říkejte tedy toto: „Nebudu se bát toho, co dělají, nebude to trvat dlouho a nebude to mít na mě vliv. Kryji sebe, svou rodinu a vše, co vlastníme, krví Ježíše. Jsme pokryti Jeho krví a Jeho jménem a nepřítel nemůže proniknout do této pokrevní linie. Nepřítel se mě ani ničeho, co je moje, nemůže dotknout, stejně jako nemohl během pesachu. V těchto dnech budeme sledovat pád každého nepřítele. Budeme sledovat, jak všechny nepřátelské zdi padají. Budeme sledovat, jak všechny jejich plány selhávají. Budeme sledovat, jak všechno a všichni, kdo jsou proti nám, budou svrženi: vlády, podniky, banky, ekonomiky. Všechno je očišťováno a my jsme z toho všeho vysvobozováni v mocném jménu Ježíš. Rok 2023 je mým rokem osvobození od všeho toho. Takže beru zpět vše, co mi patří: své zdraví, svou svobodu, své finance a svůj národ.“

 

Nechte svobodu zvučet. Ať lidé zpívají svobodu. Křičte, mé děti, říkejte tato slova znovu a znovu a nemoc musí utéct, strach musí utéct, nedostatek, chudoba, dluhy, deprese, starosti, úzkost a jakákoli forma otroctví musejí utéct, protože když vzdorujeme ďáblovi, musí uprchnout. Nemá na výběr. Mé děti, použijte mou autoritu k tomu, abyste si vzaly zpět to, co je už nyní vaše. Říkám to neustále, abych to dostal do vašeho srdce, aby vám to váš nepřítel nemohl vzít.


Nezabývejte se tím, co jste dělaly minulý rok nebo včera, protože dnes je nový den. Přijměte, co Ježíš udělal. Zaplatil za vás a za vaši svobodu. Zaplatil za vaši obnovu. Zaplatil za vaše uzdravení. Zaplatil za tebe. Přijměte to tedy ještě dnes. Přijměte Jeho oběť, přijměte Jeho vítězství a přijměte své uzdravení. Přijměte to všechno. Dostávejte své účty zaplacené, protože jsem váš poskytovatel. Žádný nedostatek, nouze nebo inflace není větší než Já. Vstaňte tedy nyní a přijměte Mé zajištění pro sebe; přivolejte je. V této ekonomice vás tito zlí vládci nemohou žádným způsobem finančně zotročit. Říkejte toto: „Bůh je zdrojem mých zásob a nic mi nebude chybět“.

Mé děti, toto je vaše zaslíbená země, kde jste uzdraveni, kde jste učiněni celistvými, kde jste svobodní a kde máte uspokojeny všechny své potřeby. Toto je život, který pro vás mám. Vaše životy budou jako sen, protože to, co se chystám vylít na tuto zemi, se nepodobá ničemu, co kdy kdo viděl. Moje sláva naplní tuto zemi více zázraky než kdy předtím a finančními přesuny, které žádný člověk nikdy neviděl ani nezažil. Tak se připravte, mé děti, na to, že před vámi budou padat dnešní faraoni. Přicházíte ke konci toho, co vidíte, tak zakřičte: „Konec je blízko a konec je teď“, praví Pán, váš Vykupitel.

Do Washingtonu DC přichází narušení a erupce. Mé děti, brzo uvidíte, jak se to trhá a rozpadá. Uvidíte mnohé odcházet, mnohé rezignovat nebo odstoupit a někteří zemřou. Ale hlavní narušení přichází na jejich plány, zákony, na jejich takzvanou senátní většinu a jejich takzvaná sněmovní čísla. Ano, přichází něco velkého, aby se všechno otřáslo a ukázalo:

skutečná čísla, skutečnou pravdu, skutečnou červenou vlnu, kdo skutečně vyhrál volby, jak moc se podvádí, jak moc se kradlo, kolik podvodů se stalo, kdo všechno dostal zaplaceno za falšování toho, co vidíte. Všechno se to blíží. Připravte se na tento velký dopad, který se chystá zasáhnout váš národ a zničit jeho příběh a jeho filmovou režii jednou provždy. Už běží závěrečné titulky.

Velký otřes přichází na Bílý dům a na všechny, kteří v něm jsou a kteří tam nepatří.

Bude to vypadat, že prezidentské křeslo se uvolní. Ale pamatujte, že ten, kterého jsem pomazal, po celou dobu prezidentem je; prostě to vypadalo jinak. Věci nejsou takové, jaké se zdají být. Neopustil vás, když, jak se myslelo, odešel z Bílého domu. Jeho úkol se změnil, aby vaše nepřátele vyhnal nadobro, a to by se nedalo udělat, kdyby zůstal tam, kde byl. Toto byl můj úkol. Moje církev a tento národ to potřebovaly, aby vám bylo ukázáno, kdo ve vaší vládě skutečně byl a jak zlým se Washington stal. Přichází jejich zničení a jejich zánik.

Vydržte, mé děti. Přicházím, abych obnovil vašeho právoplatného prezidenta a tento národ na národ, jakým by teď měl být. Tak se za něj modlete. Za koho, můžete se zeptat. Za vašeho prezidenta, toho právoplatného. Nečekejte na další volby. Přivádím ho zpátky Já, ne pouhý člověk. Pak každý bude vědět, že Já jsem Velký JÁ JSEM, a nikdo jiný nezíská za toto obnovení kredit.

V zemi Mého orla se chystá velký politický otřes, ale není to jediná země, kde se toto děje. V Kanadě, Austrálii, Francii, na Ukrajině, v Číně, Brazílii, Novém Zélandu a v mnoha dalších zemích. Mé děti, připravte se na pád vlád. Nastal čas, aby panování jejich vlád skončilo.

Váš daňový systém je lež. Byl zcela zneužit a použit k vašemu zotročení pro jejich finanční zisk, jejich žádosti a tělesné potěšení. Trhám jejich systém na kusy Svou rukou. Takže, Mé děti, prohlašujte dnes, že žádáte zpět všechny vaše dolary z daní, které byly použity ke zlu, k tyranii, k terorismu, použity proti vám jakýmkoli způsobem. Vezměte si to všechno zpátky a srazí je to na kolena. Potřebovali peníze, aby vás udrželi tam, kde jste, ale jsou vaše, tak si je vezměte nazpět. Vezměte si zpět moc, kterou jsem vám dal. Oberte svět o to, co patří vám. To je součást Velkého exodu.

Toto jsou dny, kdy Mé děti povstanou v Mé moci a Mé autoritě a obdrží vše, co jim patří. Takže, mé děti, vezměte to všechno dnes zpět, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/do-not-wait-for-another-election-to-save-you-i-am