Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby se připoutaly kvůli otřesům, které budou rozpoutané – otřesům, které ovlivní celý svět. Otřesům, které není možné ignorovat.

Mé děti, tohoto třesení se nemusíte bát. Není to nic, kvůli čemu byste se měly strachovat. Tyto otřesy přinesou:

spravedlnost

svobodu

soud vašim nepřátelům

velký ekonomický posun

obnovu

oživení

velké probuzení

Jsou to otřesy, které převezmou kontrolu z rukou bezbožných a vrátí ji zpět mé církvi.

Takže, Mé děti, nebojte se toho, co je pro vás určeno. Je to zajištěno tak, aby vám to vrátilo vše, co nepatřilo do rukou jiných lidí nebo do jejich vlastnictví.

Mé děti, říkám to znovu: připravte se na to, co přichází. Vstupte do Mého psaného slova, věnujte čas modlitbě a travte čas se Mnou. Věci se musí změnit; nemohou pokračovat tak, jak jsou. Svět potřebuje být zachráněn ze sevření Satana i všech zlých, které používá. Svět potřebuje, aby mé děti byly solí a světlem a aby mu daly naději a pravdu, aby osvobodily zajatce.

Moje církev byla tak dlouho zotročována a lhali jí mnozí vůdci, kteří byli placeni globalisty za to, aby zastavili víru, uzdravování a pravdu, učinili Mé děti slabými a samolibými, aby neznaly pravdu obsaženou v Mém psaném Slovu. Podobný podvod se stal v zahradě Eden s Adamem a Evou. Byli oklamáni, aby uvěřili lži, která jim vzala moc a předala ji Satanovi, a to se stalo znovu. Má církvi, v těchto dnech pronikl dovnitř lstivý had, který lhal, manipuloval, klamal a okradl mou církev o pravdu, o její autoritu, o víru, o moc, o modlitby v jazycích a o to, co jsem pro ni zamýšlel Já, o to, čím teď měla má církev být. Už jsem vám to říkal, Mé děti, a připomínám vám, že už jsem mluvil hodně. Dnešní faraoni musejí nechat můj lid jít. Had a všichni, které používá ke kontrole nad Mou církví, byli zničeni. Takže, Mé děti, probuďte se vůči té pravdě, abyste mohly plnit své úkoly a vzít si zpět to, co vám již po právu patřilo. To je tato země a všechno na ní.

Svou autoritu a moc jsem vám dal, takže dnes, mé děti, vstaňte a křičte: Beru, co je moje. Beru, co pro mě Ježíš udělal. Satane, dej ruce pryč ode mě, od mé rodiny a ode všeho, co mi právem patří, za co zaplatila prolitá krev Ježíše. Dnes si beru vše, co mi patří.

Jsem volný/á.

Jsem celistvý/á.

Jsem vykoupen/a.

Přijímám všechna svá práva týkající se vykoupení.

Odporuji ti a považuji tě za bezmocného vůči mně a za jsoucího mimo můj život, ve jménu Ježíš.

Pamatujte, mé děti, abyste každý den svému protivníkovi odolávaly. Když mu odoláte, musí uprchnout. Nemá možnost zůstat a mít proti vám úspěch. Přijměte toto zjevení ještě dnes. Přijměte dnes svou svobodu ve jménu Ježíš, říká Pán, váš Vykupitel.

Znovu opakuji, že Hammer (počítač použitý pro sčítání volebních hlasů v USA) a Scorecard (software užitý při volbách 2020) budou plně odhaleny a jejich síla a zkáza, kterou způsobily, budou odvráceny a zničeny. Mé děti, bude vás šokovat, kdo všechno se na tom podílel. Takže buďte připraveny, až to bude odhaleno, jak hluboko to zasahovalo. Tento národ již nebude těmito zbraněmi držen ani ničen. Jejich vyprávění a jejich lži již nebudou mít oporu. Je to zničeno mou rukou, praví Pán zástupů.

Dominion, říkám znovu jméno této společnosti. Nemá žádnou nadvládu ani autoritu nad Mým národem. Jejich moc nad vámi skončila a každá korporace, každý národ a každý vládní úředník napojený na tuto společnost bude svržen s nimi. Nezáleží na moci, kterou měl nad mým národem a světem; nyní je dokonáno, praví Pán.

Velké odhalení vychází ohledně Ukrajiny. To zničí každou lež a každý plán a odhalí víc než jen tuto podvodnou vládu Spojených států. Čína je zapojena, stejně jako Írán a Irák. Mnoho národů se podílí na svržení mého národa pro systém jednoho světa, ale k tomu teď nedojde.

Připravte se tedy na všechnu tu pravdu, která se chystá vylít na tuto Zemi, aby ji obrátila, změnila její kurs i směr, kterým se ubírala. Děti moje, letos to náhle nabere na intenzitě – počasí, trhy, politické otřesy a padající vlády, protože moc se nyní přesouvá tam, kam vždy patřila. Patří to k mým dětem, říká Pán.

Řeka Amazonka bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Uruguay bude ve zprávách ze šokujícího důvodu.

Brazílie, nevzdávej se naděje. Nepoddávej se. Řekl jsem vám to předtím, než dojde ke zrušení voleb. Nenechte se pohnout tím, co nyní vidíte, protože se to brzy změní, říká Pán zástupů.

Nizozemsko, znovu říkám, bude ve vašich zprávách. Chystá se tam něco významného, co přitáhne pozornost světa.

Opakuji, že příběh 6. ledna bude zcela zničen. Rozpečetění jednoho dokumentu se blíží a video důkazy se vylijí, stavidla se otevřou dokořán a jednou provždy ten narativ zničí. Připravte se na to, že tato podvodná vláda bude mít svůj den u soudu. Tedy u Mého soudu, a budou shledáni vinnými ze zrady, a bude to konec mnoha z nich, říká Pán zástupů.

Chystá se sopečná erupce, která upoutá pozornost celého světa. S touto sopečnou erupcí je tady, pamatujte si, i erupce pravdy, která sráží každou lež.

Pegasus, znovu říkám, že toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Massachusetts bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Maine bude také ve vašich zprávách z významného důvodu.

Mé děti, do mnoha států přicházejí velké otřesy, které v této zemi vypůsobí spravedlivou vzpouru, která strhne její falešnou vládu. Nezůstanou u moci. Nezůstanou v kontrolní pozici. Řeknu to znovu – nečekejte na rok 2024. Nespoléhejte na to, že vás zachrání další volby, protože JÁ JSEM.

Všechno se změní. Už je skoro konec, tak to teď nevzdávejte a nekončete. Moje ruka odstraňuje vše, co vidíte. Takže se radujte z toho, že je tady váš Vysvoboditel. Neopustil jsem vás, a neopustil bych vás nikdy. Vaše dny vysvobození jsou zde, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/do-not-wait-for-another-election-to-save-you-i-am