Neboť Já, Pán, dnes vysílám válečný pokřik ke své církvi a k Mým dětem, aby se spojily, stály v Mém jménu, měly víru v Mou krev a stály na Mém slovu, i když na vás okolnosti křičí, abyste to nedělaly, protože se zdá, že se nic neděje. Mé děti, to je to nejvzdálenější od pravdy.

Zdálo se, že tma vítězí, zatímco světla ubývá. Že zlo vládne, zatímco dobré věci se už zřejmě nedějí. Že spravedlnost byla pošlapána a nespravedlnost bují. Nic tak nezůstává. Válečné bubny bubnují, aby daly vašim nepřátelům vědět, že má církev je vzhůru a má andělská vojska jsou s vámi a pochodují do nepřátelských táborů, aby převzala zpět vše, co vám patří. Mé děti, toto jsou dny pro Můj Velký exodus a pro vás, abyste zažily velké vítězství v roce 2023.

Vylévám svou slávu jako nikdy předtím, takže ji očekávejte, vezměte ji a přijměte ji. Dny slávy jsou zde pro Mé děti. Připravte se na velké vylití, které pro vás v těchto dnech mám. Tak to teď nevzdávejte. Vaše vítězství jsou blízko, praví Pán, váš Vykupitel.

Mé děti, ekonomika se otřese. Velké dunění začalo odhalovat, kdo všechno má kontrolu nad světovým bohatstvím. Vlády, korporace, Hollywood, volební úředníci, volby, zpravodajské agentury, soudci, právníci, ministerstvo spravedlnosti, vaše sněmovna a senát, váš Bílý dům a vaše zpravodajská média budou odhaleni.

Oznamovatelé přicházejí a znovu říkám, že už nebudou umlčováni. Váš Pentagon je odhalen. Lékařský průmysl je odhalen. Globalisté jsou odhaleni. Toto je velký rok pro odhalení a masový exodus lidí z pozic, do nichž nepatří.

Přichází masový exodus z uvolňovaných mocenských křesel v mocných korporacích a bankrot velkých technologií. Připravte se, Mé děti, na velké otřesy všech velkých technologických gigantů. Říkám to znovu, Můj David je zde, aby je všechny srazil, ale, Mé děti, svolejte je nyní všechny dolů a každá lež bude odhalena.

Další ostrov bude ve vašich zprávách. Ano, další ostrov, na kterém tolik lidí skrývalo, co dělali dětem. Řekl jsem vám, že Epsteinův ostrov nebyl jediný. Budou odhalena podzemní města vzniklá pro obchodování s dětmi a bude vás šokovat, kam vedou všechny tunely. Mé děti, je skryto mnoho temnoty, kterou Mé světlo a Má pravda v této hodině odhalují, říká Pán zástupů.

Říkám to znovu, Florida bude ve vašich zprávách pro něco velmi významného, co změní směr tohoto národa.

Guantánamo Bay bude ve vašich zprávách. Uslyšíte všechno, co se tam stalo a co odstartovalo posun tohoto národa mimo kontrolu globalistů, říká Pán.

Archeologové odhalí nejnovější zprávy. Lidé budou šokováni tímto nově nalezeným objevem, který byl skrytý.

Zlato se chystá být ve vašich zprávách z významného důvodu.

V Mexiku se chystá něco významného, o čem ještě nevíte, ale brzy se to dozvíte.

Bude hlášena masivní lavina, která přitáhne pozornost celého světa.

V New Yorku se chystá něco, co si získá světovou pozornost, a z této oblasti se budou i nadále vycházet velká odhalení.

Znovu říkám, dávejte pozor na další požár a na to, kde se nachází. Z té oblasti také vzejde něco významného.

Z DC se vyvalí významné důkazy týkající se mnoha zločinů, které spáchalo mnoho vládních úředníků. Připravte se; spustila se záplava pravdy, kterou nemohou zastavit, a která nakonec zničí jejich příběh.

Historie této země bude svět šokovat – jak zkorumpované korporace zaplatily za to, aby ovládaly tento národ a ukradly svobody nejen americkému lidu, ale celému světu, a to všechno vychází ven, říká Pán.

Objeví se velké odhalení týkající se Rothschildů, Kennedyů, Bushů, Rockefellerů a mnoha dalších rodin, které ovládaly mnoho věcí za zavřenými dveřmi. Řekl jsem vám to už dřív – otevírám ty dveře dokořán, abych tuto korupci jednou provždy zničil, říká Pán zástupů.

Magma: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Zvonice bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Charles bude odhalen. Blíží se velké odhalení týkající se královské rodiny, jež nikdo neviděl přicházet.

Mé děti, velká bitva o duši tohoto národa bude brzy vidět i cítit. Řekl jsem vám, že vás velké otřesy začaly osvobozovat z kontroly globalistů, a je to tady. Tak se připravte na šok i úžas, které svět překvapí. Vaším rokem svobody je rok 2023, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-tech-giants-are-about-to-fall