Neboť Já, Pán, dnes říkám Svým dětem – nepřestávejte používat svou autoritu, nepřestávejte věřit, nepřestávejte bojovat, nepřestávejte číst Mé Slovo, neúnavně stůjte, nepřestávejte se modlit a nepřestávejte zabírat zpět své území.

Znovu vám připomínám, že jsem vás varoval, že tento čas bude vypadat temnější. Zdálo by se, že vašim nepřátelům prochází všechno, co dělají, a vypadá to, že vládu přebírá zlo, ale není to tak ani to nezůstane tak, jak to vypadá. Směr tohoto národa i národů celého světa se mění. Probíhají přesuny, tak neochabujte v dobrém počínání. Vaši nepřátelé jsou ti, kdo jsou poraženi, ne vy.

Mé děti, v této době se toho vaši nepřátelé snaží navršit tolik co mohou, aby vás odradili. Snaží se vyvolat velký strach, frustraci, stres a tlak, ale vyzbrojil jsem vás zbraní, které žádná zbraň vašich nepřátel neodolá – jménem Ježíš a mou krví, která byla prolita, aby zničila moc nepřítele. Věci vypadají temně, bezútěšně, nemožně, jako frustrující, ohromující a odrazující, ale pamatujte, co říká Mé Slovo: Přemohl jsem svět. Podmanil jsem si svět a jeho moc a državu nad vámi a zbavil jsem ho jeho schopnosti vám ublížit. Jsem ve vás, tak se dnes seberte a pamatujte na ten kříž, pamatujte na tu oběť a pamatujte na mé vzkříšení. Zničil jsem veškerou moc vašich nepřátel, tak stůjte dnes se Mnou, stůjte na Mých Slovech a přijměte své svobody z područí a zajetí, ve kterém vás svět držel, praví Pán, váš Vykupitel.

Plavec bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Akrobat: toto slovo bude z překvapivého důvodu také ve vašich zprávách.

Známá loď bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Hizballáh: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách z významného důvodu.

Austrálie bude ve vašich zprávách také z významného důvodu, získá to světovou pozornost.

Padělek: toto slovo bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Wall Street se brzy objeví ve vašich zprávách a to, co se děje a bude odhaleno, to zastaví. Naděje se neztrácí bez ohledu na to, co trhy říkají nebo dělají. To je jejich systém, ne můj pro vás.

Bangladéš: toto místo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Zpětná reakce: toto slovo bude z překvapivého důvodu také ve vašich zprávách.

Výkřik: toto slovo bude ve vašich zprávách a ovlivní mnoho národů po celém světě.

Prezident Zelenskyj; říkám, že toto jméno bude ve vašich zprávách znovu a znovu. Poslechněte si jeho další slova a činy. Rozhodně se bude čím dál víc prozrazovat.

Maxine Watersová se chystá vyjít a oznámit zdravotní stav a odstoupí ze své funkce. Nebude jediná, kdo to v blízké budoucnosti udělá.

V Grónsku se odehrává něco významného, o čem ještě nevíte, ale brzy se to stane.

Asher: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Parlament: toto slovo se brzy objeví ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Pětihvězdičkový generál se chystá odstoupit.

Ve Španělsku se chystá něco významného.

Smrt jednoho prezidenta bude oznámena v nejnovějších zprávách. Smrt této osoby překvapí svět.

Další arcibiskup bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Chystá se další válka, která způsobí další rozptýlení. Nebojte se toho a nevěnujte pozornost tomu, co říkají. Nebude se konat.

Vaši nepřátelé se chystají vynést další virus. Nebojte se toho. Nepůjde to tak, jak bylo naplánováno, a proto se nadále držte Mého Slova, že žádná zbraň vytvořená proti vám nebude mít zdar.

Probuzení je tady a Má sláva brzy naplní tuto Zemi. Tak pokračujte a bojujte, protože za vaše vítězství již bylo zaplaceno a vaši nepřátelé nemohou zastavit to, co se chystám dál dělat, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-judgment-of-wallstreet-is-about-to-be-seen