Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby pevně stály v těchto dnech změn, které se zdají být temné a matoucí. Někteří ke Mně volali a odvrátili se ode Mne, mysleli si a uvěřili, že jsem je opustil a obrátil se zády k tomuto národu a národům po celém světě, kvůli takovému zlu a temnotě. Ale, mé děti, v dobách jako je tato se neotáčím zády, protože vás nikdy a za žádných okolností neopustím. Nebudu vás trestat za hříchy jiných lidí. Nebudu vás trestat za to, že jste byli zotročeni, oslepeni, mučeni a drženi v zajetí tímto světovým systémem.

Většina Mých dětí neví, že tohle není způsob života, který si pro Své děti nebo pro svět přeji. Zdá se, že tento svět zachvátila hrubá temnota, ale řekl jsem ve svém Slovu, že je čas povstat z temnoty a deprese, ve které vás okolnosti drží. Je čas, aby na vás byla vidět Moje sláva. Váš protivník zkouší každou svou zbraň, aby tuto slávu, toto probuzení zastavil, i Můj velký reset pro mé děti, aby byly osvobozeny od tohoto systému šelmy. Nechce vás pustit, stejně jako nikoho, koho používá. Ale od kdy na tom záleží? Farao také nikdy nechtěl nechat můj lid jít. Když to pak všichni čekali nejméně, včetně mých vlastních lidí, má ruka se pohnula ve správný čas, aby uvolnila a zničila situaci, ve které se nacházeli. Jejich zajetí bylo zrušeno a moc Egypťanů, kteří mé děti drželi, byla v tom okamžiku zničena. A muselo se to stát.

Připomínám vám, že vše, co vidíte, není ničím novým. Tohle není konec a rozhodně to není větší než Já. Nenechám vás tam, kde jste. To je opak toho, co říká Mé Slovo. Moje slovo je ta dobrá zpráva, která vás osvobozuje. Tak bojujte za tu dobrou zprávu. Bojujte za to, co je již zaručeno. Bojujte za pravdu. Nepokládejte se a nepřijímejte plány svých nepřátel a vše, co vám dělají. Nemusíte to přijímat. Jejich síla není ničím ve srovnání se silou vzkříšení, která žije ve vás a která v některých Mých dětech dosud dříme. Ale v této době ji poznají a napojí se na ni. Poznejte ji a přijměte ji. Mé děti již nebudou žít hluboko pod svými výsadami a svými právy na vykoupení. Ta síla ležela nečinně, protože jste nevěděli, že ji máte k dispozici, a jak ji máte používat. Nyní naslouchejte Mým Slovům, která vám říkám, ukazuji vám to – je to skrze vaše slova, tak mluvte a říkejte to, co potřebuji, abyste říkali. Stůjte, modlete se, věřte a přijímejte, a v pekle neexistuje žádný ďábel, který by vás zastavil, protože jakmile se jednou napojíte na moji moc, sílu, znalosti a porozumění, vaši nepřátelé nemohou zastavit Mě, a já jsem ve vás.

Studujte Mé Slovo a to, jak jsem byl s Ježíšem. Studujte co dělal a jak žil. Posílám vás všechny, abyste konali větší skutky, protože (poté, co Ježíš porazil v pekle Satana) se ke Mně vrátil a sedí po Mé pravici a obětí své krve zničil moc nepřítele nad vámi. Každý den si to připomínám, a nezapomenu na tuto oběť ani na svou Smlouvu krve, kterou s vámi mám, díky svému Synu. Tak se radujte, přišel váš čas, abyste přijali, co všechno vám patří, praví Pán, váš Vykupitel. Betlehem bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Bolívie bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu. Brazílie, tam se chystá něco významného. Řeknu to znovu – děje se něco, co ještě nevidíte, co zničí to, co vidíte. Murkowski: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Dojde k velkým odhalením a uprázdnění křesel. Collins: toto jméno bude také ve vašich zprávách z významného důvodu. Bojové linie byly nakresleny: tato fráze bude ve vašich zprávách. Dívejte se na Kapitol. Brzy uvidíte mocný otřes. Nenechte se pohnout Nejvyšším soudem a všemi rozhodnutími, která, jak se zdá, právě teď činí. Nic nezastaví to, co na tento soud přichází. Spravedlnost zvítězí a spravedlnosti bude učiněno zadost. Přivolejte jejich pád a požadujte, aby byli odstraněni ti, kteří na tato mocenská místa nepatří. Bod varu: tato fráze bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Sledujte Rusko. Chystá se něco velkého a svět bude v šoku z toho, co se bude dít. Také mějte oči na Novém Skotsku. Tam se také odehraje něco významného. Wendy's: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu. Ve sportovní branži se chystají velké otřesy, které nezůstanou bez povšimnutí. Vítr o síle vichřice bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Vítr změn je tady. Ve zprávách uslyšíte více neobvyklých zpráv o větru.


Brzy vyjdou na povrch tajné dokumenty, které „the Biden“ a Obama nikdy nechtěli nechat zveřejnit, když byli prezidentem a viceprezidentem. Podívejte se na zúčastněné země a všechna spojení s Čínou, Íránem, Indií, Sýrií, Ukrajinou, Irákem, Tureckem a mnoha dalšími. S tímto národem si hráli více způsoby a je to mnohem rozsáhlejší, než byste kdy čekali.

Připravte se na náhlé a velké změny, které se chystají. Jde to rychleji a je to těžší, než si myslíte. Rok 2023 je rokem svobody, takže se připravte na to, že vaše svobody nastanou, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-shake-up-on-capitol-hill-is-coming