Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby přestaly čekat na člověka a na lidské cesty. Děti Všemohoucího Boha, měli byste čekat na Mne, Velké JÁ JSEM. Já jsem ten, kdo to všechno změní.

Nespoléhejte na nic, co vidíte. Nevěřte těm věcem, mé děti.

Přivolejte:

Moji záplavu pravdy;

Moji slávu, aby naplnila tuto Zemi;

oživení;

a obnovu.

Povolejte k zemi své nepřátele i s jejich plány.

Přestaňte čekat na někoho jiného, kdo ty věci udělá. Říkáš: Pane, jsem jen jedna osoba; nemůžu nic změnit. Ne, nejsi jen jedna osoba. Jsi součástí Těla Kristova. Nejsi bezvýznamný/á. Jsi důležitý/á, každý z vás, pro tuto sklizeň duší na konci času. Pro tento čas jsem všechny své děti osobně vybral. Vy všichni hrajete důležitou roli, a to právě teď. Připravte se tedy na přijetí překypující hojnosti.

Okna nebes jsou otevřená, abyste ode Mne mohli přijímat bez větších překážek. Mé děti, řeknu to znovu – přivolejte své svobody. Odolávejte svým nepřátelům. Křičte, aby byly jejich plány zastaveny. Dal jsem vám pravomoc. Máte armádu andělů, kteří čekají na vaše příkazy, Mé děti, tak je zapojte do práce mými slovy, ne vašimi. Dám vám slova, která máte říkat a kdy je říkat. Tak se modlete, naslouchejte a poslouchejte, a svět kolem vás se změní.

Velké narušení.

Velké erupce.

Velké změny ve vládách.

Budou vidět velké posuny ve vládnutí.

Ale, Pane, nic se neděje. Stále znovu a znovu prohráváme. Ptám se vás, mé děti, opravdu tomu věříte? Znovu a znovu jsem vám říkal, abyste se neřídili tím, jak věci vypadají, protože věci, které vidíte, se změní. Není to "pokud" se změní. Znovu se ptám, komu důvěřujete, Mé děti, Mně, nebo tomu, co vidíte? Pojďte a následujte Mě a převezměte svou autoritu. Vykročte vpřed a stůjte a vezměte si, co vám patří. Budu to opakovat znovu a znovu, abyste toto zjevení přijali do svých srdcí. Vaši nepřátelé nemohou nikdy zvítězit, protože já jsem a vždy budu neporazitelný, říká Pán, váš Vykupitel.

Holocaust: Znovu říkám, že toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Bangor, Maine, bude také ve vašich zprávách z významného důvodu.

Řeky Tigris a Eufrat budou ve vašich zprávách z významného důvodu.

Známá zeď bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Izraeli, neboj se toho, co říkají nebo dělají tvoji nepřátelé. Nebojte se falešné vlády v zemi mého orla. Vaši nepřátelé vás nepřemohou; sami budou přemoženi.

Tchaj-wan. Řekl jsem vám, Mé děti, věci nejsou takové, jak se tam jeví, a pravda a to, co bylo v té zemi skryto, bude odhaleno. Nevěřte ničemu o válce; je to jen další odvedení pozornosti od pravdy. Ale nebude to fungovat, praví Pán.

Ridicule/Posměch: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Zpětná reakce: tato fráze bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Připravte se, Mé děti, brzy bude odhaleno více pravdy o „the Bidenovi“. Globalisté ho už nechtějí; je příliš problematický a příliš ujíždí. Nemohou ovládat jeho ústa ani pomocí sluchátek, teleprompterů a skriptů. Co s ním uděláme? Co můžeme dělat? Ptají se a volají. Mé děti, přicházejí další výbušné důkazy, které již nebudou skryty. Pád „Bidena“ je blízko. Tak to hned volejte; křičte to nahlas, aby to všichni slyšeli, praví Pán zástupů.

"Zrádci!" lidé v zemi mého orla začnou křičet na tolik zrádců svobody a tohoto národa. "Odstraňte je," budou lidé volat. Mé děti, lidé jsou odstraňováni. Je jen otázkou času, kdy to otřese celým Washingtonem. Infiltroval jsem infiltrátory, tak se přestaňte řídit tím, co vidíte, protože věci nejsou takové, jaké se zdají být.

Mé děti, toto jsou také vaše rozkazy k velkému vítězství:

zastavte ty nesmysly

přestaňte soudit

přestaňte na sebe ukazovat prstem v mé církvi

přestaňte mezi sebou bojovat

přestaňte se hádat

přestaňte se urážet nad tím, co ostatní říkají nebo čemu věří

To je to, co chtějí vaši nepřátelé. Spoléhají na to, že budete bojovat mezi sebou, takže nebudete bojovat s nimi.

Má církvi, zastav to teď a dej se přede Mnou do pořádku. Já jsem soudce a postarám se o ty, kteří lžou a vedou mou církev špatným směrem. Napravím ty za kazatelnou. Tak s tím teď přestaňte. Nyní je čas být sjednoceni v Kristu, sjednoceni v mém Slovu a sjednoceni v mém Jménu. Pro všechny, kteří spali, je čas se probudit. Je čas vstoupit do zodpovědnosti, navrátit a převzít, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-fall-of-the-biden-is-near