Neboť já, Pán, dnes přikazuji svému vojsku, Mým dětem a Mým národům povstat. Je čas, aby se věci změnily. Toto je čas, kdy dojde k neočekávaným změnám a dojde k neočekávaným událostem. Ano, to, co vidíte, se náhle změní. Mé děti, jste v armádě Páně a nemůžete být poraženy. Takže začněte mluvit a chodit a chovat se tak, jako že je to pravda, protože to pravda je. Vaši nepřátelé nemohou tuto válku vyhrát. Pane, proč jsi řekl válka? Ve Spojených státech teď válka není. Mé děti, nevidíte, že válka byla a je?

Válka:

o pravdu

o svobodu

o nezávislost

proti mé církvi

proti víře

proti slovům

proti vám, mé děti

proti všem národům této Země

aby ukradla vaše bohatství

aby přinesla neštěstí

aby způsobila nedostatek, inflaci a ekonomickou katastrofu

aby srazila vše dobré a zničila to

proti Tělu Kristovu, abyste spolu bojovali, zatímco by vaši nepřátelé dobývali svět

aby přivedla bestiální systém.

Ano, válka, která měla zničit každý plán, který jsem pro vás měl.

Ale to nebude fungovat. Nefunguje nic z toho, co dělají. Většina z toho, co vidíte, je show, kterou vám předložili, abyste uvěřili v jejich sílu a vzdali se té své. Copak to teď nevidíte? Toto není jen válka, která má zničit mé Spojené státy nebo Izrael. Je to válka, která má ovládnout svět, zotročit vás, okrást vás všemi možnými způsoby a zabít vás. Aby mohli mít ještě větší moc a vy méně možností, jak se bránit a způsobit jim nějaké ztráty. Vaši nepřátelé si mysleli, že nikdy nemohou prohrát. Že taková možnost by nikdy nemohla nastat. Ale to, co nevidí nebo čemu nerozumí, je, že porážka je to jediné, co poznají. Nemohou mít to, co je moje. Nemohou mít to, co jsem dal vám, děti Všemohoucího Boha. Necítíte, že se něco bude hýbat? Něco se chystá pohnout, něco se chystá narušit vaše nepřátele, a to „něco“ jsem Já. Žádný člověk, žádný plán, který nemají, a žádné množství peněz nemůže změnit to, co se chystám udělat, a nemohou změnit mou vůli pro vás. Dával jsem jim příležitost za příležitostí, aby se obrátili, a oni odmítli. Takže, mé děti, teď to přišlo. Ano, nyní je čas, aby nastal velký pád, aby svět viděl, že Mě nikdo nemůže porazit, říká Pán, váš Vykupitel.

Hodgepodge/Mišmaš: tato fráze bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Hypochondr: toto slovo bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Plynové komory: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného i šokujícího důvodu. Pravda již nebude zadržována.

Hydroxychlorochin bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Příběh o COVIDu bude odhalen způsobem, který nikdo neviděl. Příběh tak zlý a odporný, že bude šokující, kolik lidí doplatilo za to, že se to všechno odehrálo, protože si lidé nemysleli, že by k něčemu takovému mohlo někdy dojít. Ano, pravda přichází, aby odhalila každou lež.

Letadlo bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Tento incident vynese na povrch více z toho, co bylo skryto.

Archivy: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Další dokumenty. Ach ano, mnohem více dokumentů, které byly zapečetěny a ukryty na místě, kde si vaši nepřátelé mysleli, že je nikdy nikdo nenajde. Ale přede Mnou tyto věci skrýt nemohou. Tyto dokumenty s důkazy otevřou velkou plechovku červů, řekli byste. Zničí korupci, která drží tento národ od počátku. Lháři a podvodníci už nemohou déle držet to, po čem touží. Nemůžete zničit můj národ bez ohledu na to, jak moc jste to chtěli nebo jak blízko toho jste byli, nepřátelé Všemohoucího Boha. K vám mluvím. Váš konec je blízko a neuvidíte, že přichází, abyste se to nepokusili zastavit, ale vy byste to nedokázali, i kdybyste to zkusili, říká Pán zástupů.

Studna bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Sanhedrin: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Na Blízkém východě dojde k velké události. Sledujte tuto oblast. Přicházejí velké soudy, které nelze popřít.

Na Čínu už brzo padnou soudy. Uvidíte ekonomický krach a vládní kolaps. Ano, velké soudy zasahují ty národy, které byly proti mým národům.

Yuvale Noahu Harari, chystá se na tebe pád, který jsi neviděl přicházet. Pravda zničí tvůj příběh a pravda zničí jakoukoli moc, o které sis myslel, že ji máš. Skončil jsi, Yuvale, říká Pán.

Francie, výbušné informace budou odhaleny a tvůj prezident nezůstane na svém místě, říká Pán zástupů.

Mé děti, sledujte prezidenty, vlády, generální ředitele, finanční ředitele, mnohé v Hollywoodu a mnohé vůdce, kteří si mysleli, že jsou neporazitelní, jak skončí a padnou před vámi.

Toto je čas konce vlády Jednoho světa. Mé děti, uvidíte království a svět, který jsem pro vás celou dobu měl. Držte se, řekli byste; bude to drncat, jak se to blíží ke konci, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/more-documents-are-coming-to-destroy-your-enemies-control-over-my-nations