Neboť Já, Pán, dnes Svým dětem připomínám Mé Psané Slovo a moc, kterou má proti všemu, čemu dnes v tomto světě čelíte. Nenechal jsem tě bez naděje. Zanechal jsem vám svou pravdu, která vás osvobodí a zničí dílo vašich nepřátel.

Moje psané Slovo má každou odpověď, kterou potřebujete znát, o mé vůli, mé lásce, o mém plánu pro vás a o všem, za co již bylo zaplaceno, je to vaše ještě dřív, než to uvidíte nebo začnete potřebovat. Mé psané Slovo ničí moc bezbožných; ničí jejich plány, jejich podvod a jejich kontrolu nad vámi. Ničí strach, pochybnosti a deprese. Řekl jsem ve svém psaném Slovu, že žádná zbraň vytvořená proti vám nebude mít úspěch.

Vaši nepřátelé na vás vrhají všechny své zbraně tak rychle, jak jen mohou, ale nezáleží na tom, jak velké zbraně mají nebo kolik jich mají; selžou a nebudou proti vám fungovat. Můj plán pro vás to nezastaví, protože Mě zastavit nemohou. Tak se osvoboďte od strachu. Vezměte to a přijměte to, že Nejvyšší Bůh je na vaší straně. Přebývám ve vás. Co ještě potřebujete? Už jsem to všechno udělal, dřív, než to spatříte. Radujte se dnes, že Velký JÁ JSEM slíbil a zaručil všechna vaše vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Zemětřesení bude cítit na mnoha místech; velké zemětřesení, které otřese a přitáhne pozornost světa. Už se to blíží, mé děti, to velké. Bude přes osmičku na Richterově stupnici. Jakmile to uvidíte, budete vědět, že Země se otřásá, aby zničila každý plán vašeho nepřítele.

Tajné (classified), zvykněte si, že budete slýchat toto slovo. Přichází mnoho tajných dokumentů, které globalisté, hluboký stát, demokraté a RINO nemohou skrýt. Tyto dokumenty přicházejí, a otřesou zemí mého orla jako nikdy předtím. Uvolní vás z jejich narativů, lží i z jejich kontroly. Brzy se objeví videa, která lidé nemohou popřít.

Čas zlomu je tady. Pane, co se láme? Řetězy, které měli globalisté na mých národech. Je čas vás uvolnit. Je čas vstát a vyjít do svobody, praví Pán zástupů.

Velbloud: toto slovo bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Medvědí trh: tato fráze bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Čeká nás velký výprodej. Otřesy trhů začaly. Ale brzy to žádná jejich manipulace před světem nezakryje. Všechny jejich finanční hradby padají.

Chystá se velký skandál ohledně Chase Bank a ta nebude jediná, které se to týká. Mnoho velkých bank vypadne z jejich moci a lží, které je tak dlouho držely a podpíraly.

Domino padá všude a bude vidět, jak se hroutí. Každý plán, kterým vás vaši nepřátelé drželi, se chýlí ke konci.

Z Mar-a-Lago se chystá vylít pravda, o které vaši nepřátelé nevěděli, že ji proti nim můj David má. Chystá se hodit kámen, aby to všechno svrhl. Takže vydržte, mé děti. Než se to zlepší, bude to po krátkou dobu vypadat ještě hůř. Zoufalství vašich nepřátel roste a vy to začnete vidět stále více.

Kamala dostane jeden zásah za druhým, jedno odhalení za druhým. Nenechávají jít jen „the Bidena“; Kamala také není jejich volba. Sledujte její slova a její tvář; brzy se to hodně změní.

Něco významného se bude odehrávat v Černém moři. Vody se pohybují a bude toho odhaleno víc.

Další výletní loď bude ve zprávách; ta, která uvízla, a důvod, proč k tomu došlo, vás může překvapit.

Augusta, říkám znovu, bude ve zprávách. Chystá se tam něco významného, co nikdo neviděl přicházet.

Atlanta se bude otřásat. Pravda z té oblasti se vyvalí a vaši nepřátelé ji nemohou zastavit. Zničí další z jejich lží, které držely tuto falešnou a nelegitimní vládu u moci.

Zdi se uzavírají. Jejich stěny padají. Takže, Mé děti, nepřestávejte křičet a ohlašujte Má Slova proti nim. 2023 je čas být svobodný, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-for-governmental-changes-worldwide