Neboť Já, Pán, říkám svým dětem, aby se modlily a poslouchaly, přijímaly své rozkazy k pochodu, které jsem vám již dal, doplnily je, plnily je a poslouchaly je. Děti moje, v tomto roce 2023 je důležité pochodovat, bojovat, vzít si zpět území, vzít zpět autoritu, vzít zpět své národy a vrátit řád v tomto světě tak, jaký měl po celou dobu být. Mé děti, vy už máte mít velení a kontrolu. Ale tolik jich v Mé církvi mlčelo, když Mě odstraňovali ze škol, vlád a ekonomik, a ano, někteří Mě dokonce odstranili i z církví, aby si sami mohli hrát na církev tak, jak chtěli.

Je čas, aby Mé děti přestaly mlčet a dovolovat, aby to takto pokračovalo. Pozvěte mě zpět do svých vlád, škol a církví. Slíbil jsem vám svou slávu a ukážu se. Budu tam. Požádejte a dostanete. Přestaňte dovolovat svým protivníkům, aby používali odluku církve od státu proti vám. Byla ustanovena proto, aby vlády nemohly kontrolovat mou církev, ne aby byla moje církev odstraněna z politiky. Podívejte se, kdo si myslí, že řídí národy světa; prošlo to, protože si někteří lidé myslí, že má církev a mé cesty do politiky nepatří. Vaši protivníci využili tohoto podvodu k převzetí národů a mé církve. Ale všechno se má změnit; všechno se otočí ze směru, kterým se to ubíralo, do směru, jakým se mělo dle Mého plánu vše ubírat.

Stoly se otáčejí a probíhají směny a stěhování. Moc nad mými národy v tomto světě bude předána do jiných rukou. Nebojte se toho, co přijde potom, a nebojte se toho, co je blízko, protože to, co je za touto temnotou, za tímto zlem a za tímto zničením, jsou vaše vítězství, vám slíbená země a ten slíbený způsob života, který pro vás mám.

Takže, Mé děti, které nestojíte a nebojujete, postavte se nyní a bojujte v bitvě za tento národ a za všechny národy, protože je už téměř u konce.

To, co přichází, bude matoucí a přiměje to lidi se ptát, zda je to skutečně pravda. Ale pamatujte na Má Slova – jsem zde, přináším a dobyl jsem a zničil vše, co před sebou vidíte. Nevzdávejte se tedy nyní, neboť něco významného už brzo změní směřování tohoto národa, který změní směr tohoto světa, praví Pán, váš Vykupitel.

Pamplona: toto jméno bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Bleskové záplavy, monstrózní bouře, neobvyklé větry a počasí se chystají nabrat na intenzitě. Říkají tomu šílené počasí, ale, mé děti, toto je součást velkých soudů, které se odehrávají v některých místech, kde vaši nepřátelé plánovali věci pro globální pohromu a zničení. Věci se dějí podobně jako v Egyptě. Nevidíte, že vám ukazuji tato znamení, abych vám ukázal, že soudím? Odstraňuji ty, kteří vás drželi jako rukojmí ve svém bestiálním systému, praví Pán zástupů.

Krávy budou ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Nedostatek se bude zdát mnohem horší než je. Připomínám vám, že je to lež. To oni to způsobili, aby ještě více zatížili vaše peněženky a ekonomiky a vzali vám toho v této době ještě více. Řekl jsem, že jsem váš zabezpečovatel; dívejte se na Mne a uvidíte velké namnožení. Ukážu vám také, kde a jak vaši nepřátelé schovávali všechno to, co nechtěli, abyste měli a abyste museli pěchovat jejich peněženky, a kde skladují jídlo a zásoby pro plán, který se právě chystali na celém světě realizovat. Ale nedovolím jim, aby udělali to, co chtějí udělat, říká Pán zástupů.

Sledujte lodě, mé děti. Na nákladních lodích je ukryto a uloženo mnoho věcí, o kterých jste neměli ani tušení, ale já vám je ukážu. Jedna narazí na dno a oni se pokusí obsah této lodi ukrýt, ale nepodaří se jim to. Ropná skvrna odhalí pravdu, praví Pán.

Armagedon: Znovu říkám, toto slovo bude ve zprávách. Poslouchejte, kdo ho používá a co o něm říká. Odhalím pravdu a zničím jejich verzi, praví Pán.

Sledujte Kanadu. Chystá se tam něco významného.

Zjevný lhář: tato fráze bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Slon bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Mé děti, vaši nepřátelé budou dělat velké chyby a uvidíte, jak se budou prozrazovat. Většina jejich verzí selže a jejich další plány se rozpadnou.

Pamatujte, že dny Hamana jsou tady. Uslyšíte o dalších úmrtích. Připravte se na tyto změny a připravte se na pravdu, která se vylévá.

Některé z vás nebudou chtít slyšet ani vidět, co bylo skryto. Ale, mé děti, svět potřebuje slyšet a vidět toto:

velké oživení

velkou slávu

velký zvrat a

velký reset, který pro vás mám.

Buďte připraveny na náhlé změny, které se chystají. Dveře jsou otevřené, aby vlády padly před očima celého světa. Už skončily a jejich kontrola je zničena. Dny jejich světové nadvlády jsou u konce. Takže, Mé děti, připravte se na změnu, která přichází způsobem, který nevidíte. Je zde čas vaší svobody, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-for-governmental-changes-worldwide